HálóZsák fórumok > a Zsák
Hibás dolgok
Sepi:
Az alapból egy fake kiadványunk volt, ha jól emlékszem.
Kayamiel:
Ajánlóba kiadta a Batman: Mi történhetett a Köpenyes Igazságosztóval? Rá is klikkeltem de 404-es hiba fogadott.
Aztán bementem Képregényeink >> DC Comics >> Batman képregények közé és ott nem találtam. Gondolom nem hiába le kellett szedni valamiért, csak gondoltam szólok hogy ajánlóba még kiadja. :dc-batman:
Aldarion:
--- Idézetet írta: kamiontauri - 2019. Június 17., 19:13:03 ---A Warhammer képregényeknél, a Warhammer40K-n belül van két lenyíló sáv. A Boom! Studios (itt van 5 képregény) és van a Titan Comics, ez utóbbinál látszik hogy lenyílik, de nincs ott semmi. Itt kellene lennie valaminek?
--- Idézet vége ---
Nem. Volt ott is tartalom, de aztán a Szukits elkezdte kiadni magyarul a Vasakaratot és a folytatásait is, ezért levettük. Maga a kategória ezek szerint megmaradt.
kamiontauri:
Párszor láttam de konkrétan a Deadpool jut most csak eszembe ahol ilyesmire emlékszem. Ott is a Nagyszájú zsoldos borítói még ott vannak, csak nem lehet letölteni és oda van írva hogy megjelentek magyarul. Reméljük itt nem ez lesz a helyzet. :(
UI: Ezek a DP számok nekem pl megvannak mert letöltöttem mikor még elérhető volt, ha ezeknél a WH40K-s részeknél is ez a helyzet akkor valamelyik fórumon meg szabad kérdezni hogy megvannak-e valakinek? :nemtudom:
HeirToGrievous:
Szerintem ezek azok a részek, amiket a Szukits kiadott, és emiatt nem érhetőek el többé.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése