HálóZsák fórumok > a Zsák
Hibás dolgok
kamiontauri:
Sziasztok. A Warhammer képregényeknél, a Warhammer40K-n belül van két lenyíló sáv. A Boom! Studios (itt van 5 képregény) és van a Titan Comics, ez utóbbinál látszik hogy lenyílik, de nincs ott semmi. Itt kellene lennie valaminek? Remélem, mert most kedvem támadt a WH40K-hoz. ;D
Sepi:
A Teknőcök teljesen más eset volt, hiszen ott egy régi, megszűnt kiadó kiadványát tettük ki mindketten. Az F4-et viszont Doki honosította, és az ő beleegyezése nélkül nem tehetjük ki az ő munkáját. Ez szerintem fair és teljesen jogosan elvárható dolog. Valamint túlzottan mi sem érzünk rá késztetést, hogy azok a képregények ide kerüljenek. Így is kevés a helyünk és bőven van más is amit kitennénk. Reménykedni kell, hogy egyszer helyrehozzák az oldalukat, ellenkező esetben be kell érnetek azon számok nélkül.
kamiontauri:
Sziasztok. Nem egy hibát hanem egy problémát jeleznék amit remélem lehet orvosolni. A Fantasztikus Négyes V1 elején van pár szám ami a Chronopolisra visz, ezzel nincs gond, működik. Viszont a 376.-tól a NewgenComic-ra mutat ami sok másik oldalhoz hasonlóan haldoklik, tárhelyproblémák miatt nem olvashatóak (illetve letölthetőek) ezek a számok, ahogy sok másik képregény. :(
Elméletileg nekik kellene jeleznem mivel náluk van, de eléggé kihalt a kommentszekció. Emlékszem a Tininindzsa teknőcök náluk voltak eredetileg, aztán valamiért felkerült ide is. Ezt a pár F4 számot nem lehetne valahogy megoldani hogy átkerüljön hozzátok?
Sepi:
Ha jól rémlik, akkor igen.
bricsi83:
Ja, akkor elnézést, ha kiadták, akkor nekem megvan biztos és olvastam :D
A KAOSZ kötetben volt ez a sztori?
--- Idézetet írta: Sepi - 2019. Május 17., 11:19:10 ---Nem véletlenül halott a link. A képregényt kiadták, így a honosítást el kellett távolítanunk az oldalról.
--- Idézet vége ---
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése