HálóZsák fórumok > a Zsák

Hibás dolgok

<< < (285/297) > >>

Troll:
 Én látom a különbséget...
A legszívesebben, jpeg2000-be mentenék, akkor a méret és minőség is rendben lenne számomra,
Viszont nem minden képnéző ismeri. (a tif-et meg csak fekete fehér képeknél érdemes használni )
A KNet ritmus mit jelent?

Schmatzy:
Nem is memóriára, hanem vinyóra gondoltam.
A következő nem leszúrás akar lenni, hanem megjegyzés. Nem értem, hogy miért a méret a lényeg. Kezditek felvenni a k.net ritmusát. Higyjétek el, hogy az általatok 12 megában kiadott képregény 5 megában is pont ugyanolyan jól néz ki, egyáltalán nincs kockásodás. Félve várom azt az időszakot, amikor mindenki áttér .jpg-ről .tif-re...

Troll:

--- Idézet ---Hmm, ha esetleg ezeket a zippeket letároltatnátok cache-be, modjuk egy napra, akkor szerintem csökkenne a processzor terhelése, és egy nap után törlődne a zip is, és így csak átmenetileg foglalja a helyet. Persze egy nap alatt nem a fájl készítésétől, hanem az utolsó olvasástól számított időt értem.
--- Idézet vége ---
Több mint 100 képregényről van szó...  Jó sok memoria kellene hozzá.
És eleve nem  akarunk egy kölcsön helyet megterhelni. (túlzottan )

Schmatzy:

--- Idézet ---az első verziónál meg az a gond, hogy egyes hozzáértő emberek szerint (hi TLoF  ), ez a metódus túlságosan leterhelné a kiszolgáló szerver processzorát. Aminek meg a szolgáltatás látná a kárát.
--- Idézet vége ---
Hmm, ha esetleg ezeket a zippeket letároltatnátok cache-be, modjuk egy napra, akkor szerintem csökkenne a processzor terhelése, és egy nap után törlődne a zip is, és így csak átmenetileg foglalja a helyet. Persze egy nap alatt nem a fájl készítésétől, hanem az utolsó olvasástól számított időt értem.

kaine:

--- Idézet ---a pókemberes inferno első darabja nálatok volt fent, nem tudnátok visszarakni???
--- Idézet vége ---
Szerintem itt nem volt fenn. Összekevered a spidertommal. Oda vissza fog kerülni hamarosan.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése