HálóZsák fórumok > a Zsák

Hibás dolgok

<< < (233/297) > >>

Micho:
na hogy neked is legyen igazad,  az Éledő Csillagok linkje lekerült, hisz nem is igazi aloldal, másrészt meg egy cégre mutat a link jelenleg. Pókcsaj már eléggé a HZs emblémája lett, hisz lassan 3 éve ott figyel a kezdőlapon, de már rég megváltozott a koncepciónk ugyebár... és ha lesz vmikor arculatváltás, sajna tényleg el kell tőle búcsúzni... én is sajnálom kicsit  

talgaby:

--- Idézet ---de nekem speciel az a két honlap (CM&LN) kellemes emlékeket idéz, és azonkívül a rengeteg munkájuk, amit tettek az olvasók felé asszem megérdemel annyit, hogy úgymond "ne retusáljuk ki őket a történelemből". egyébként Latenight oldalán ma is fenn vannak még a képregények, ez hasznos lehet azoknak, akik nem tudnak Dc++-zni.
--- Idézet vége ---
Ezt megértem, de halott linkeket szerintem akkor is megtévesztő és felesleges főoldalon tartani. A többi link közé nyugodtan bevonulhatnának nyugdíjba, ott is akad döglött szépen. Latenight-ról meg én is töltögetek még, már persze ha megvan az a képregény egyáltalán a szerveren.
Ráadásul úgy tudom, hogy jön egy szülinapi design (szép magyar szó) váltás, úgyhogy ott akár sort is lehetne rá keríteni...  Meg akkor szegény May-t is levehetnétek, mindig csak a szívem fáj, ha látom, mert már olyan régóta nem volt frissítés nála, ráadsul most még a Marvel is beszünteti/tte...

Troll:
Tegnap este/ma reggel hoztam vissza mindent az extráról... Úgy tűnik kimaradt pár képrgény. Intézkedek.

TOM1:
Sziasztok. A legújabb frissítésben-amihez természetesen még ma érdemben hozzászólok az illetékes topikban- megemlítitek,hogy milyen kevés visszajelzés érkezett a 400. honosításról. Na most én nem akarok bele kotnyeleskedni,mert meg mondom őszintén olyan beszűkült a látóköröm,hogy ami nem Marvel,azt hajlamos vagyok észre se venni,így erre a frissítésre(400) se fordítottam kellő figyelmet,viszont ma elolvasva az új frissítés kommentárját,elhatároztam,hogy letöltöm mindkét verziót,elolvasom és véleményezem. CSAKHOGY! Se a képeket nem látom,se letölteni nem tudom őket!!! Nem lehet,hogy ezért nem jöttek a vélemények,mert egyszerűen nem lehetett letölteni. Megnézitek a kedvemért?

regnar:

--- Idézet ---egyébként Latenight oldalán ma is fenn vannak még a képregények
--- Idézet vége ---

Bizony én is sokszor megyek még oda, mert mindig van olyan képregény, ami felett átfutott az ember, aztán egyszer csak megjön hozzá a kedve elolvasni, és ott megtalálható..
És az ismerősök között is jól cseng még a neve, annak ellenére, hogy már egy jó ideje nem frissül...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése