Szerző Téma: Fantasy képregények  (Megtekintve 444235 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető desert

• Indiana Jones
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #836 Dátum: 2008. Március 05., 22:19:37 »
Jó ez a Dragonlance képregény, nem is tudom, eddig miért nem szúrt szemet, hogy van ilyesféle "jó anyag" idefenn  
Ismét szép munka Aldarion barátom  

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #835 Dátum: 2008. Március 05., 20:14:52 »

Nem elérhető desert

• Indiana Jones
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #834 Dátum: 2008. Február 27., 08:42:55 »
Szép munka a WoW, Aldarion  Fanatikus Diablósként ilyet nagyon ritkán szoktam mondani  Csak így tovább!!

Nem elérhető Aldarion

• Kilencedik osztag, Hídégetők
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Fantasy képregények
« Válasz #833 Dátum: 2008. Február 26., 17:15:07 »
Köszi! Örülök ha tetszik. A folytatás még jobb leszen...
"When the battle is through, only the strong will survive."

Nem elérhető fortian

• Mulder ügynök
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #832 Dátum: 2008. Február 26., 16:57:32 »
Nagyon tetszik!! Köszönet érte...főleg h néha wowozok tört szerveren (merthát nem akarok fizetni érte  ) Végre magyarul is elmerülhetek a világban, mivel angol tudásom szegényes így a történetet eddig csak alap szinten követtem.
Tisztelet neked hogy egyedül vállalkoztál egy ilyen feladatra:D
Csak így tovább!!!
Fate is my shield

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #831 Dátum: 2008. Február 25., 18:41:58 »
Köszönöm a pozitív véleményeket, újonc honosítóként hálás vagyok érte.

Idézetet írta: SithLord
Következő; rész mikorra várható? Vagy teljesen egyedül csinálod?
A következő rész, mint arra talgaby rávilágított még egy kicsit odébb van, de ha semmi sem jön közbe akkor amint lehet, folytatódik a történet. Mellesleg kérdésedre válaszolva majdnem teljesen egyedül csinálom, fordítok és beírok, helyesírás ellenőrzés végett talgabyt illetti köszönet, a grafikai problémák megoldásában pedig Troll segített ki. Egyébként a sorozat halad, de mint említették, még elég friss. A tengeren túlon még csak a 4. szám jelent meg, többek közt ennek is köszönhető a csúszás. Igazság szerint eléggé meglepődtem, hogy most kitették...

Idézetet írta: Gull
Ezért a képregény nekem tetszik (szerintem amúgyis képregénybe/rajzfilmbe kívánkozik ez a stílus amit a Blizzard a warcraftban megteremtett), bár ez a gladiátoros dolog remélem kitágul azért,  lesznek kalandozások vagy hasonlók is, de így is jó volt persze!
VIGYÁZAT SPOILER VESZÉLY!
Nos akit az előbbi figyelmeztetés nem riasztott el, annak annyit elárulok, de csak annyit (mert szemét vagyok  ), hogy igen kitágul a sztori, a 3. számtól kezdve huszárvágásszerű fordulat áll majd be a cselekménybe. Addig viszont nem árulom el hogy mi...  

Idézetet írta: trougal
Számomra is igéretesen indul a WoW sorozat . A prologus figyelem felkeltőnek megteszi . Remélem egy gazdag világ bontakozik majd ki belőle .
Gazdagnak elég gazda a világ mind fajok, mint fantázi terén. Akinek tetszett a Prológus, azoknak tetszeni fog a folytatása is, legalábbis szerintem. Egyelőre, minthogy Kalimdoron játszódik a sztori, leginkább a Hordához húzó fajok (orkok, goblinok, trollok, ogrék, taurenek, stb...) fognak felbukkanni, de később más fajok is képviseltetve lesznek majd.

Nem elérhető trougal

• Sólyomszem
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #830 Dátum: 2008. Február 25., 15:42:39 »
Számomra is igéretesen indul a WoW sorozat . A prologus figyelem felkeltőnek megteszi . Remélem egy gazdag világ bontakozik majd ki belőle .

Nem elérhető Gull

• Indiana Jones
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #829 Dátum: 2008. Február 25., 15:36:46 »
Én is elolvastam. Én nem játszok a WoW-al, de nagyon tetszik a világa, főleg az orkok megvalósítása, elgondolása. Ezért a képregény nekem tetszik (szerintem amúgyis képregénybe/rajzfilmbe kívánkozik ez a stílus amit a Blizzard a warcraftban megteremtett), bár ez a gladiátoros dolog remélem kitágul azért,  lesznek kalandozások vagy hasonlók is, de így is jó volt persze! Hát látom sokat kell még várni a folytatásra, de azért köszönöm!

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #828 Dátum: 2008. Február 25., 11:30:50 »
Okés,akkor várom a nagyipari mennyiséget!!!   és köszi az infót talgaby!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasy képregények
« Válasz #827 Dátum: 2008. Február 25., 11:14:39 »
Mivel ez itt egy (nem) apró technnikai malőr és kommunikációs zavar következtében került csak ki, így tekintsd te is és a többi olvasó is ezt egy leendő sorozat ízelítőjének. Vmikor június környékén mehet majd ki egyébként a következő rész (nagyon friss a sorozat), Aldarion egyébként nagyipari mennyiségben csinálja a háttérben.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #826 Dátum: 2008. Február 25., 10:30:11 »
Üdv! Köszi Aldarion,hogy megismertetsz a World of Warcraft-tal!  Nekem már tetszik,hiszen szeretek minden fantasy támájú képregényt. Következő rész mikorra várható? Vagy teljesen egyedül csinálod? Sok sikert hozzá!
Az ERŐ legyen veled!!!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #825 Dátum: 2008. Február 24., 11:48:27 »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #824 Dátum: 2008. Február 21., 19:25:22 »
Az a honosítókon múlik... úgy emlékszem, egy külsős fordító van rajta, gondolom ő nem jelentkezett Blixxxánál. Vagy utóbbinak van túl sok elfoglaltsága.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető TTT

• Donald kacsa
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #823 Dátum: 2008. Február 21., 18:08:36 »
Tetszetnek nekem a Wahrmanner képregények. Mikor jelenik meg a folytatása?

Nem elérhető cornelius

• Indiana Jones
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #822 Dátum: 2008. Február 18., 23:43:50 »
Darkness!...
Kívánságotoknak megfelelően jelzem jól megalapozott véleményem: a honosítás kíváló. Nem kevés muka lehetett vele, de minden a helyén van: a szöveg gördülékeny, nyelvtanilag is jó, grafikailag pedig tökéletesen illeszkedik a képregényhez, pedig erre elég kényes vagyok. Szóval ha én mondom...  

Csak így tovább... és mihamarabb a következő részt!

Nem elérhető sibi

• R2-D2
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #821 Dátum: 2008. Február 18., 15:53:27 »
Idézetet írta: talgaby
Nos, ha a google-be beírod, a 12. találat segíthet.

ja találtam egy rapidshare-es oldalt ahol jó sok cucc fennvan, köszi !

Nem elérhető inferno

• Sólyomszem
  • *
    • http://ownpokertable.blogspot.com/
Fantasy képregények
« Válasz #820 Dátum: 2008. Február 17., 21:33:16 »
Idézetet írta: Aldarion
Inferno! Mielőtt szó érné a ház elejét, leszögezem: A főoldali cikket nem én írom. (...)
A rajzfilm grafika szerintem se épp a legjobb, de ez van, ezt kell szeretnünk. Én azt mondom, hogy már ennek is örülhetünk.
Tudom, hogy nem te írtad, nem is neked szólt a megjegyzés, csak úgy általánosságban. Lehet, félreérthető volt...
A rajzfilmet illetően én is ezen a véleményen vagyok; legalább van valami a témában. Mindenhol fikázzák, hogy mennyire gáz lett (ok, technikailag tényleg), de ennek ellenére simán nézhető. Erős közepes...

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #819 Dátum: 2008. Február 17., 19:56:00 »
Inferno! Mielőtt szó érné a ház elejét, leszögezem: A főoldali cikket nem én írom. A képregény grafikája, nem mondom hogy jó, de szerintem nem is olyan vészes. Az mondjuk tény hogy egy két figurát (pl: Tas) kicsit másképp festettem volna le, de nem én vagyok az alkotó, így...
Minden esetre azt hozzá teszem, hogy a sztori nagyon jó, ezért örömmel vettem kézbe, mikor megtudtam hogy "szabad préda".

A rajzfilm grafika szerintem se épp a legjobb, de ez van, ezt kell szeretnünk. Én azt mondom, hogy már ennek is örülhetünk.

SithLord! Utána olvastam, és pillanatnyilag még semmit sem tudni biztosan, de nagy a valószínűsége, hogy ez a rajzfilm nem jut a Gyűrűk Ura sorsára (Tudni illik, asszem a Warner stúdió készített belőle rajzfilmet, ami valahol a Helm-szurdoki csatánál tette le a cselekmény szálát, de a második rész azóta sem készült e.l), és folytatódik a történet. Sajnálatos módon azonban megőrzi ezt a képi világot.

Nem elérhető inferno

• Sólyomszem
  • *
    • http://ownpokertable.blogspot.com/
Fantasy képregények
« Válasz #818 Dátum: 2008. Február 17., 16:19:05 »
Köszi a DL honosítás Aldarion, örülök, hogy átvette valaki a sorozatot. Amúgy remélem a főoldalon az összefoglalóban a "gyönyörűen megrajzolt" csak valami vicc akart lenni... Mert ez attól elég távol áll.

A rajzfilm sajnos elég gáz lett szerintem, vannak ugyan pozitívumai, de a technikai megvalósítása hagy némi kívánnivalót maga után. Pl. az a rémes CGI nem tudom, mit keres benne. Abszolút nem passzol együtt a két technika + ez már 10 éve is alavult volt... A sztorit összességében elég jól visszaadták (1-2 hülyeség ellenére, pl. a végén Laurana és Elistan csókja azért odab*sz, nem is értem, hogy lehetett beletenni ekkora marhaságot), a kényszerű vágások és átalakítások ellenére is. Szóval, bár méltóbb megvalósítást érdemelt volna a téma, legalább készült valami, mégha közepes színvonalon is. Talán egyszer lesz film...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #817 Dátum: 2008. Február 17., 08:42:28 »
Nos, ha a google-be beírod, a 12. találat segíthet.

Nem elérhető sibi

• R2-D2
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #816 Dátum: 2008. Február 17., 01:16:13 »
hát először is köszi a warhammeres cuccokat, nagyon jók lettek ! azt szeretném kérdezni, hogy nem tudtok e valami külföldi oldalt, ahol fennvan egy csomó warhammer képregény ? most sikerült leszednem a Damnation Crusade-t és iszonyatos jó uh marhára olvasnék még

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #815 Dátum: 2008. Február 15., 16:25:10 »
Üdv! Köszi az új részt!  Meseszép grafika,jó történet,jó honosítás,minden megvan egy kiváló fantasy képregényhez!Nekem nagyon tetszett,várom a folytatást,bár én is láttam a rajzfilmet,de legalább összelehet  így hasonlítani a képregénnyel. Tényleg a rajzfilm folytatásáról tud valaki valamit,hogy mikor folytatódik?
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Fantasy képregények
« Válasz #814 Dátum: 2008. Február 14., 20:28:25 »
Azt elismerem én is, hogy a rajzfilmbe nem lehtett belerakni mindent, ennek ellenére jól megoldtták. Viszont bár legelsőre nem tetszett a rajzfilm grafikája, a varangy törzsőrmester nagyon jellegzetesen volt megrajzolva az elején, de gyorsan megszoktam, nem kellett sok időnek eltelnie, hogy ne a rajzra figyeljek, mert lekötött a történet. szóval nem mondom arra se hogy rosz.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #813 Dátum: 2008. Február 14., 19:55:39 »
Igen, valóban. A rajzfilm érdekes volt, mert hol kihagytak, hol hozzátettek, de szerintem a képi világtól eltekintve nem volt rossz. Főként, hogy olyanoknak (is) készült, akik nem biztos hogy ismerik a sztorit, és azáltal, hogy hűen követik a regényt, érthetetlenné válhatott volna a történet. Értem ezalatt az olyan eseményeket, amiket a gondolatok, vagy az utalások megvilágíthattak a regényben, azt a filmbe nem lehetett belevinni.

Viszont sok hibája mellett a szinkronhangok sok mindenért kárpótolják a nézőt. Például Tanis hangját Michael Rosenbaum adja, a Smallville sorozat Lex Luthorja. (Valamiért nem lepődtem meg, hogy jobb az eredeti, mint a magyarhang.) Aranyhold Lucy Lawless a valamikori Xena hangján mondotta imáit, míg Raistlin Kiefer Sutherlandtől, alias Jack Bauer ügynöktől kapott hangszálakat.

Minden esetre örülök, ha tetszett, és csak szólok: Az ötödik részre nem kell újabb másfél évet várni.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 14., 20:34:26 írta Aldarion »

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Fantasy képregények
« Válasz #812 Dátum: 2008. Február 14., 19:22:22 »
végigolvastam a sárkánydárda krónikák négy részét. köszi mindenkinek, profi honosítás, gyönyörű borítók, igazi mestermunka, a történet meg magáért beszél, nem kell külön méltatnom a nagyságát.  
a 4. részben volt egy szöveg ami nagyon tetszett. a mélyégi törpe neve. I. puffancs a nagy főhólyag  

nemrég láttam a rajzfilmet is, ami erről szól, ugyhogy van összehasonlítási alapom. A könyvek közül csak az elsőt olvastam el, azt is olyan rég, hogy már nem emlékszem rá. A rajzfilmben nagyon el voltak találva a hangok, a képregénynek viszont sokkal szebb a képi világa. + a rajzfilmből már most jónéhány jelenet ki volt hagyva.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 14., 19:24:27 írta grey gargoyle »
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #811 Dátum: 2008. Február 14., 16:30:38 »

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Fantasy képregények
« Válasz #810 Dátum: 2008. Február 03., 15:29:23 »
MIndenképpen, már a Quinn Mallory nevet is jó volt olvasni, nem is tudom mikor láttam utojára. Meg Arturo megjegyzései is nagyon sorozatbeliek voltak, akkor mindig elkapott egy egy pillanat a sorozatból.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #809 Dátum: 2008. Február 03., 13:37:18 »
Idézetet írta: pepo05
Erre a Slidersre én is felkaptam a fejem, én is szerettem a sorozatot gyerekkoromban, de sajnos egy idő után már elfogyott belőle az ötlet és csak szenvedés volt.
Hát megmondom őszintén ez a mini szerintem nem egy nagy alkotás
Üdv újra a véleményezők között, pepo.
Nekem is nagy kedvencem volt a sorozat, főleg ezért is vetettem fel a honosítás ötletét erre a kis minire. Az történet alapötlete valóban nem egy egetrengető elképzelésre vall, de ha azt nézzük, amit ebből az alapötletből ki lehetett hozni, azt a filmsorozat készítői ki is hozták (legalábbis az első kettő-három évadban, a többi valóban csak szenvedés volt). Viszont szerintem annyira nem volt nagy gond, hogy olyan kevés idő telt el a csúszások között, mert így pörgősebb lett a történet. A hátterek kidolgozására pedig ahogy néztem nem pazaroltak sokkal több időt, mint magában a sorozatban, hiszen ott is inkább csak abban tértek ki, hogy miben is különbözik az adott világ a miénktől. Azt hogy hogyan is jutottak oda, már alig, vagy egyáltalán nem részletezték. Ezt lehet érezni ebben a képregényben is. De az mindenképpen látszik, hogy az író nagy sci-fi rajongó, hiszen ki más írna emberevő ufókról és kétdimenziós lényekről.
Idézet
Tudnia kellett, hogy kiszámíthatják a koordinátákat és utánuk mehetnek...első blikkre nem sok értelme volt az önfeláldozásnak.
Ez a fajta logikátlan viselkedés gyakran volt látható a sorozatban is, úgyhogy engem ez annyira nem lepett meg.  Mindenesetre remélem, hogy neked és még pár olvasónak is sikerült pár kellemes nosztalgikus percet okoznunk a honosítással.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető majominia

• Indiana Jones
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #808 Dátum: 2008. Február 03., 13:14:25 »
Nagyon tetszett a Sliders képregény, köszönet érte.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Fantasy képregények
« Válasz #807 Dátum: 2008. Február 03., 12:09:13 »
Erre a Slidersre én is felkaptam a fejem, én is szerettem a sorozatot gyerekkoromban, de sajnos egy idő után már elfogyott belőle az ötlet és csak szenvedés volt.
Hát megmondom őszintén ez a mini szerintem nem egy nagy alkotás  
Elég rövid az összes csúszás között eltelt idő...ezek a kétdimenziós lények érdekesek, bár az 5. dimenzió, meg éheske vagyunk stb. dolgot megmagyarázhatták volna bővebben is. A másik, hogy ahhoz képest, hogy Mallory tisztában van vele, hogy ezek a lények csak akkor csúszhatnak, ha előttük megnyílnak a kapuk, elég nagy butaságot csinált. Tudnia kellett, hogy kiszámíthatják a koordinátákat és utánuk mehetnek...első blikkre nem sok értelme volt az önfeláldozásnak. Vagy arra cska nem számított, hogy a fogsága nekik elég és nem fenyegetik meg, hogy elkapják a többieket. Ez az atlantiszos dolog is érdekesnek tűnt elsőre, de nem ilyen ókori szerelés fomájában, meghogy az űrlényeket is legyepálják...   Nem tetszettigazán.
De a honosítás tökéletes, köszönet érte!
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"