Vagy Marveltől mondjuk az egy évig futó Rogue-sorozat angolul...
Ne legyél önző, mi lesz velünk?
Viccen kívül: én a 300-at dobnám be, egy keményfedeles TPB formájában. Mondjuk 4000Ft körüli áron (3990). A reklám a nem képregény rajongók számára nem lenne olyan nagy szám, mivel a Sin city a mozikban befutott, ezért csak sűrűn kellene emlegetni Miller nevét, és semmi gond.
Attól függetlenül hogy nem mindenki szereti őt, ez a cím azért valószínű hogy elnyerné mindenki tetszését. Azaz 1-2 ezres példányszám ami mostanában jó esetben elmegy egy (magyar) tpb-ből az szerintem ebből is elmenne. A Spártaiakat meg amúgyis mindenki ismeri és szereti.
+++
Én Budapesti vagyok, itt lakom a belvárosban, és itt sem igen lehet elérni bizonyos kiadványokat, Pl. az Eduárd keresgélésére már ráuntam, pedig elmentem egy pár helyre érte. A Panini kiadványok sem olyan egyszerű esetek azért, nem mindenhol vannak, kisebb újságosoknál nem is érdemes próbálkozni. Ami stabilan, könnyen beszerezhető (persze ha eljut a kiadásig) azok a Semic kiadványai. Éppen ezért szerintem nem csak a reklámok hiányzanak, hanem a nagyobb mértékű terjesztés is. Pl. A Panini cuccok mentek már pár hónapja, mikor megtudtam hogy ők is adnak ki képregényt, és az is csak véletlenül történt. (akkor még nem volt netem). Az meg milyen reklám már, amit képregénybe tesznek? Azt nehezen fogja látni egy nem képregény rajongó, aki lehet hogy fogékony volna rá, de nem olvas semmit.
Szerintem lenne igény rá, úgyanis a képregényes rajzfilmekre is van igény, úgyhogy már csak egy kis lépés kellene előre. (Mondjuk az adott rajzfilmek után benyomni az adott képregényhez tartozó reklámokat, meg ilyenek. Persze, drága meg minden, de amíg nem kockázatnak, addig nem is fog változni a helyzet)