Szerző Téma: Fantom képregények  (Megtekintve 997367 alkalommal)

0 Felhasználó és 20 vendég van a témában

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Re:Fantom képregények
« Válasz #2513 Dátum: 2013. Szeptember 26., 14:47:47 »
A vámpíros történet borítójánál kivételesen a norvég és a svéd változat is fostalicska.

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető dragstar77

• Fantom
« Válasz #2512 Dátum: 2013. Szeptember 26., 01:01:54 »
Köszönöm a Thor pörölye részt is!! :)  Várom a következő részeket!! :)

Nem elérhető Jason Todd

• HálóZsák tag
  • Megtorló
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #2511 Dátum: 2013. Szeptember 24., 18:41:14 »
Köszönöm az aranybivaly békeszerződés honosítást!!!
Ez aegy nagyon jó kis varázslós történet volt!! Érdekes volt ahogy Fantom véghezvitte megoldotta a kitűzött célt!! na meg, hogy kiütötte azt a mutánst! :)
Tetszett a grafika, a történet, a fordítás, minden!! :)
Köszönet érte!!!

Nagyon szívesen!
Köszi a véleményezést!  :worship:
Örülök, hogy tetszett, remélem a többi Wanus rész is előkerül egyszer és szállíthatom majd nektek.  :cool:
Nekem is nagyon bejött a történet, roppant jól szórakoztam a készítése alatt.

Nem elérhető dragstar77

• Fantom
« Válasz #2510 Dátum: 2013. Szeptember 24., 01:31:24 »
Köszönöm az aranybivaly békeszerződés honosítást!!!
Ez aegy nagyon jó kis varázslós történet volt!! Érdekes volt ahogy Fantom véghezvitte megoldotta a kitűzött célt!! na meg, hogy kiütötte azt a mutánst! :)
Tetszett a grafika, a történet, a fordítás, minden!! :)
Köszönet érte!!!

Nem elérhető matrixhv

• Kázmér
  • **
« Válasz #2509 Dátum: 2013. Szeptember 21., 20:56:27 »
Köszönöm a 15-ös Semic számot, szép munka.
Tetszik, hogy a babona erejét kihasználva a frászt hozza Fantom a banditákra, és lesitteltetik magukat.  :) Már Ti is fordítottatok olyan történetet, amiben volt hasonló jelenet.

Nem elérhető Jason Todd

• HálóZsák tag
  • Megtorló
  • *
« Válasz #2508 Dátum: 2013. Szeptember 20., 17:14:48 »
Hú... Jason! Köszönöm a Hajóroncs a Bengá-öbölben rész honosítását!! Nagyon jül sikerült!! :)
Több kaland különböző elődöktől egy részben, és többször kiborsóztam, beleéltem magam!! :) nagyon jó volt! köszönöm!

Nagyon szívesen, és köszönöm!  :worship: Bizony, az a rész valóban nagyon jól sikerült. A története szépen vissza adja a Fantom lét elhivatottságát, hagyományőrzését és a tiszteletet az ősök iránt. Magam is többször megilletődtem, míg olvastam, illetve készítettem a honosítást. Nagyon jó történet.
Remélem még tudok hasonlókat szállítani nektek!  ;)

Üdv! Köszi a Thor Pörölye című részt ,Jason Todd,Micho! :worship: :worship:
Igen érdekes és szó szerint fantasztikusra sikeredett ez a történet.A föld középpontjában élő dinokkal fűszerezve.Tetszett még a címben szereplő kegytárgy  kézbe visszatérő funkciója,csakúgy ahogy a Bosszú Angyaliban Thor használná.Az viszont egy kicsit klisé szerű,hogy egy gonosz kézben a pöröly pusztulást hoz maga után.De valahogy kikellett szabadulni a barlangból.
És igen,Jason Todd észrevettem ,hogy a jelenlegi Fantom éppen a krónikáját írja . :hehe:

Nagyon szívesen!
Akkor, mikor kérdezted még nem akartam elárulni, hogy lesz egy ilyen történet is, most már talán nem spoileres.  ;) ;D

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2507 Dátum: 2013. Szeptember 20., 10:15:37 »
Üdv! Köszi a Thor Pörölye című részt ,Jason Todd,Micho! :worship: :worship:
Igen érdekes és szó szerint fantasztikusra sikeredett ez a történet.A föld középpontjában élő dinokkal fűszerezve.Tetszett még a címben szereplő kegytárgy  kézbe visszatérő funkciója,csakúgy ahogy a Bosszú Angyaliban Thor használná.Az viszont egy kicsit klisé szerű,hogy egy gonosz kézben a pöröly pusztulást hoz maga után.De valahogy kikellett szabadulni a barlangból.
És igen,Jason Todd észrevettem ,hogy a jelenlegi Fantom éppen a krónikáját írja . :hehe:

Nem elérhető dragstar77

• Fantom
« Válasz #2506 Dátum: 2013. Szeptember 20., 09:40:31 »
Hú... Jason! Köszönöm a Hajóroncs a Bengá-öbölben rész honosítását!! Nagyon jül sikerült!! :)
Több kaland különböző elődöktől egy részben, és többször kiborsóztam, beleéltem magam!! :) nagyon jó volt! köszönöm!
Idézet
még egy két részes, izgalmas történetben még viszontlátjuk Flame-t és Lord Stanburyt  :cool:

Alig várom!! :)

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://www.halozsak.hu
« Válasz #2505 Dátum: 2013. Szeptember 18., 12:48:41 »
Sziaszok!
Nagyon köszönöm a Flame történetet!! Tömör velős történet volt!! :)

szívesen. ha minden jól megy, idén még egy két részes, izgalmas történetben még viszontlátjuk Flame-t és Lord Stanburyt  :cool:
további jó olvasgatást, hála Jasonnek, a nyári szünidő alatt is felhalmozódott némi olvasnivaló :nezze:
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető dragstar77

• Fantom
« Válasz #2504 Dátum: 2013. Szeptember 18., 09:52:19 »
Sziaszok!
Nagyon köszönöm a Flame történetet!! Tömör velős történet volt!! :)
Nagyon tetszett, tele kalanddal, és a végén házassággal! Akár az őserdei járőrszolgálat! (régi egyik kedvenc)
Ezer köszönet érte!! Elmaradtam egy két résszel, de végre most már tudom pótolni őket!!! :) Már nagyon vártam
az újabb és újabb részeket!! :) Köszi a kitartó és precíz munkátokat! Szép napot!!

Nem elérhető Jason Todd

• HálóZsák tag
  • Megtorló
  • *
« Válasz #2503 Dátum: 2013. Szeptember 13., 23:03:20 »
Jason: Köszönet a Thor pörölyéért!  :worship: Szép munka, és jó történet választás. A rajz a szokásos.  :) Illetve mégsem, mert nem nagyon láttam még ennyire "lazának" a Vándorló Szellemet... sem a szokásos álruha, sem a városi álruha, se semmi. Azt hittem még a wc-re is álruhában megy.   :lol: De a rajzoló épp eleget árnyékolt ahhoz, hogy ne lássuk teljesen az arcát, és túléljük a dolgot.  :)

Szeretem, amikor valamilyen híres ember (legyen egy ismert író, vagy történelmi személy, bárki) szerepel a Fantomokban. Olyan lehetőség ez, amit vétek lenne nem kihasználni.

Nagyon szívesen!  ;) Köszönöm a biztató szavakat!  :worship:
Én is szeretem az ilyen történeteket, ahol ismert emberek is szerepelnek.

Amúgy most már leírhatom, hogy ebben a számban választ is kapunk SithLord egy korábbi kérdésére is a Fantom krónikákkal kapcsolatban.  ;)

Nem elérhető matrixhv

• Kázmér
  • **
« Válasz #2502 Dátum: 2013. Szeptember 13., 22:44:11 »
Jason: Köszönet a Thor pörölyéért!  :worship: Szép munka, és jó történet választás. A rajz a szokásos.  :) Illetve mégsem, mert nem nagyon láttam még ennyire "lazának" a Vándorló Szellemet... sem a szokásos álruha, sem a városi álruha, se semmi. Azt hittem még a wc-re is álruhában megy.   :lol: De a rajzoló épp eleget árnyékolt ahhoz, hogy ne lássuk teljesen az arcát, és túléljük a dolgot.  :)

Szeretem, amikor valamilyen híres ember (legyen egy ismert író, vagy történelmi személy, bárki) szerepel a Fantomokban. Olyan lehetőség ez, amit vétek lenne nem kihasználni.

Nem elérhető matrixhv

• Kázmér
  • **
« Válasz #2501 Dátum: 2013. Szeptember 05., 20:03:22 »
Idézet
    Köszönet az újabb egyszarvús történetért.

Most már tudod miről beszéltem, a múltkor.  ;)

Igen, a "rejtély" megoldódott.  :D

Nem elérhető Jason Todd

• HálóZsák tag
  • Megtorló
  • *
« Válasz #2500 Dátum: 2013. Szeptember 05., 19:48:04 »

Most már tudod miről beszéltem, a múltkor.  ;)

Nem elérhető Jason Todd

• HálóZsák tag
  • Megtorló
  • *
« Válasz #2499 Dátum: 2013. Szeptember 05., 19:46:07 »
Üdv! Köszi az Aranybivaly békeszövetség című történetet,Jason Todd & Micho! :worship:
Ez egy ízig-vérig klasszikus dzsungeles Fantom történet volt.Érdekes volt a "hangfegyver" használata és ismerete.Izgalmas epizód volt,tetszett!

Nagyon szívesen!  ;)

nem titok, hogy Wanu is visszatér még, ha meglesz az alapanyag, Jason biztosan szállítani fogja nektek.

Természetesen!  ;) :coffee:

Nem elérhető matrixhv

• Kázmér
  • **
« Válasz #2498 Dátum: 2013. Szeptember 05., 19:07:27 »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://www.halozsak.hu
« Válasz #2497 Dátum: 2013. Szeptember 05., 15:21:09 »
Érdekes volt a "hangfegyver" használata és ismerete.Izgalmas epizód volt,tetszett!

igen, ahogy az idővonalon is írtam valahol, a 3. Fantom volt az, aki a Shakespeare-től ellesett színpadi trükkökkel "kábította" a bennszülötteket, és a Fantomokról szóló sok-sok legendát megalapozta. nem titok, hogy Wanu is visszatér még, ha meglesz az alapanyag, Jason biztosan szállítani fogja nektek.

és: időközben a Fantom-letöltő oldalon is megkapta méltó helyét az Aranybivaly sztori, és a hozzá járó krónikás-keretes borítót... töltsétek le  :nezze:

http://halozsak.hu/images/stories/kepregenyek/phantom/fantom-aranybivaly/phantom-frew-1237-00.jpg
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2496 Dátum: 2013. Szeptember 05., 11:11:18 »
Üdv! Köszi az Aranybivaly békeszövetség című történetet,Jason Todd & Micho! :worship:
Ez egy ízig-vérig klasszikus dzsungeles Fantom történet volt.Érdekes volt a "hangfegyver" használata és ismerete.Izgalmas epizód volt,tetszett!

Nem elérhető Jason Todd

• HálóZsák tag
  • Megtorló
  • *
« Válasz #2495 Dátum: 2013. Augusztus 31., 17:17:11 »
Idézet
Az American Horror Story 2. évadjában az egyik srácot Kit Walkernek hívják. ;D

Ő egy szellem, aki vándorol?  ;D

Még nem.  :lol:

Nem elérhető matrixhv

• Kázmér
  • **
« Válasz #2494 Dátum: 2013. Augusztus 31., 16:59:00 »
Idézet

Ő egy szellem, aki vándorol?  ;D

Nem elérhető Jason Todd

• HálóZsák tag
  • Megtorló
  • *
« Válasz #2493 Dátum: 2013. Augusztus 31., 15:33:42 »

Nem elérhető Jason Todd

• HálóZsák tag
  • Megtorló
  • *
« Válasz #2492 Dátum: 2013. Augusztus 30., 16:41:27 »
Nagyon szívesen! Örülök, hogy tetszett a történet!  ;)

Nem elérhető matrixhv

• Kázmér
  • **
« Válasz #2491 Dátum: 2013. Augusztus 29., 12:42:20 »
Köszönet a Aranybivaly békeszövetség-ért! Szép munkát végeztetek. A történet is izgalmas volt, a rajzok is a szokásos színvonalat képviselik, és itt az első Fantom-Mogu találkozás. Úgy látszik, kb. annyira nem lehet végleg lerendezni a Mogu hívőket, mint a Singh-eket. :)

Külön köszönet mindennyiótoknak, akik a "szünetben" is életben tartottátok a Fantom legendáját!  :worship:

Nem elérhető Jason Todd

• HálóZsák tag
  • Megtorló
  • *
« Válasz #2490 Dátum: 2013. Augusztus 25., 11:49:11 »
Idézet
Azt hiszem nem árulok el nagy titkot, hogy a következő Semices szám is a Wamballa völgyben játszódik.  ;)

De, ez most új volt nekem, mert legalább 15 éve nem olvastam a Semiceseket, és sok mindenre már nem emlékszem.  :) De majd olvasás közben beugrik minden, ahogy eddig is. Csak pár történet maradt meg részletesebben a fejemben.
Jól van ez így, ezáltal a Semicesek is félig újak nekem.  ;D

Én annyiszor elolvastam őket, hogy mindenre emlékszem.  :D
Még a borítók is itt vannak előttem. Bár lehet, hogy a sorrend nem tiszta már, de mindegyik történetre emlékszem. Az albumot imádtam.  :brow:

Nem elérhető matrixhv

• Kázmér
  • **
« Válasz #2489 Dátum: 2013. Augusztus 25., 11:45:18 »
Idézet
Azt hiszem nem árulok el nagy titkot, hogy a következő Semices szám is a Wamballa völgyben játszódik.  ;)

De, ez most új volt nekem, mert legalább 15 éve nem olvastam a Semiceseket, és sok mindenre már nem emlékszem.  :) De majd olvasás közben beugrik minden, ahogy eddig is. Csak pár történet maradt meg részletesebben a fejemben.
Jól van ez így, ezáltal a Semicesek is félig újak nekem.  ;D

Nem elérhető Jason Todd

• HálóZsák tag
  • Megtorló
  • *
« Válasz #2488 Dátum: 2013. Augusztus 25., 11:31:54 »
Köszönet A Wamballa-völgy titkáért, szép munka.
A történet komoly mondanivalóval is rendelkezik. Komoly vita a két barát között... Annak ellenére, hogy nem egy akciódúsabb szám, volt benne feszültség bőven.
Ráadásul kapcsolódik egy régebbi Fantomhoz is a történet. Szeretem az ilyeneket. Tudom, sok ilyen volt már, de valamiért tetszik, hogy valami 1-2 vagy több generációval ezelőttre nyúlik vissza, és most újra tenni kell valamit. Ilyenkor különösen hasznosak a Krónikák. Amikor nem a történetmesélésre használják, hanem információ forrásként. Ez így valahogy komorabbá, valóságosabbá teszi a szememben, mintha csak a gyerekeknek, vagy Gurannak mesélne.  :)

Nem elérhető matrixhv

• Kázmér
  • **
« Válasz #2487 Dátum: 2013. Augusztus 25., 11:20:56 »
Köszönet A Wamballa-völgy titkáért, szép munka.
A történet komoly mondanivalóval is rendelkezik. Komoly vita a két barát között... Annak ellenére, hogy nem egy akciódúsabb szám, volt benne feszültség bőven.
Ráadásul kapcsolódik egy régebbi Fantomhoz is a történet. Szeretem az ilyeneket. Tudom, sok ilyen volt már, de valamiért tetszik, hogy valami 1-2 vagy több generációval ezelőttre nyúlik vissza, és most újra tenni kell valamit. Ilyenkor különösen hasznosak a Krónikák. Amikor nem a történetmesélésre használják, hanem információ forrásként. Ez így valahogy komorabbá, valóságosabbá teszi a szememben, mintha csak a gyerekeknek, vagy Gurannak mesélne.  :)

Nem elérhető Jason Todd

• HálóZsák tag
  • Megtorló
  • *
« Válasz #2486 Dátum: 2013. Augusztus 21., 15:03:23 »
Szívesen!  :D
Köszi a véleményezést!  :worship:
Michoval mi is beszéltünk róla, hogy ez most krónikás vagy nem, de mi is abban maradtunk, amit te is megállapítottál, vagyis, hogy ez a 21. Fantom kalandja, pár példával a múltból. A történet valóban jó, komoly választás elé állítja Fantomunkat, de megállja a helyét és hű marad őseihez és magához.
Örülök, hogy neked is tetszett a kalandja! ;)

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2485 Dátum: 2013. Augusztus 21., 10:45:10 »
Üdv! Köszi a Hajóroncs a Bengál-öbölben című epizódot,Jason Todd & Micho! :worship: :worship:
Ez amolyan összefoglaló rész is lehetett volna,bár nekem mindegyik visszaemlékezés új volt.A történet lényege persze az volt,hogy a kétségek között vergődő 21.Fantom visszanyerje a Fantom hivatásba vetett hitét ,amit ősapái sikeresen teljesítettek a gyászos halálukig.Jó történet volt,tetszett!

Nem elérhető matrixhv

• Kázmér
  • **
« Válasz #2484 Dátum: 2013. Augusztus 16., 21:32:05 »
Néha önkéntelenül is párhuzamot vonok magamban a Fantom és James Bond között. Az adottságok és jellemvonások miatt, amiket felsoroltam.  :)
"Óh, James", és a nő már a karjába is hullott Bondnak. :) Emitt meg ugye "az álarcos férfi, vajon ki lehet"?
De tényleg, Ian Fleming akár Fantomot is olvashatott.

Csak én vagyok ilyen pihent agyú, így este?  :lol: