Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 920661 alkalommal)

0 Felhasználó és 16 vendég van a témában

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #1581 Dátum: 2008. Június 20., 13:31:44 »
Ha levenné a leplet, akkor lehet hogy vallást váltanál.  
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1580 Dátum: 2008. Június 20., 13:28:17 »
Nem, a nekem való szuperhősnő Lyja és Supergirl...Lehetőleg mind a kettő egyszerre...  

És akkor offoljunk tovább: méghogy moszlim? Farek, katolikus vagyok!  

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1579 Dátum: 2008. Június 20., 13:22:26 »
Idézetet írta: dr samson
Hát én meg nem imádtam. Nem tehetek róla. Én már csak ilyen konzervatív egyén vagyok...
Eh, doki, reménytelen vagy  
Sebaj, akkor a neked való szuperhősnő az X-ektől az a muszlim csaj, a leplével  
(Persze, mint F4 rajongót, megértelek.)
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1578 Dátum: 2008. Június 20., 13:17:32 »
Hát én meg nem imádtam. Nem tehetek róla. Én már csak ilyen konzervatív egyén vagyok...

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1577 Dátum: 2008. Június 20., 11:16:02 »
Ja, és akkor nézzétek meg Sue-t az itt is fellelhető Heroes Reborn talán F4 5. számában. Amikor a 2-3. duplaoldalon meglepik a behatoló Bruce Bannert, akkor ő egy falatnyi kis bikiniben, KÖLDÖKPIERCING-gel! jelenik meg. Imádtam.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1576 Dátum: 2008. Június 20., 10:54:18 »
Én pont örültem neki, hogy abban az időben egy kicsit szakítottak a tipikus anya-szerepkörrel Sue esetében. Persze azóta már mérsékelték, de szerintem akkor is jól állt neki, hogy egy életerős, szép fiatal nőnek ábrázolták, nem egy konzervatív családanyukának.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1575 Dátum: 2008. Június 20., 10:50:56 »
Nálam Skarlát boszi a nyerő, meg Fekete özvegy, hosszú hajjal
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1574 Dátum: 2008. Június 20., 10:48:33 »
Megmondom őszintén, én egyetértek velük. Egy harmincas éveiben járó, gyerekes családanyuka ne nézzen már ki úgy, mint egy r*banc...
Doki, láttál te már hollywood-i anyukát???  

(pl. Pamela Andersont a Playboy-ban?)
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 20., 10:49:26 írta Farek »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1573 Dátum: 2008. Június 20., 10:47:27 »
Megmondom őszintén, én egyetértek velük. Egy harmincas éveiben járó, gyerekes családanyuka ne nézzen már ki úgy, mint egy r*banc...

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1572 Dátum: 2008. Június 20., 10:45:04 »
Azt a "merész ruhát" a Wizardban megválasztották a képregény történelem 10 legrosszabb jelmeze közé...
A barmok. Különben is, CsodaPista (gy. k.: Stevie Wonder) mióta szavazhat?

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1571 Dátum: 2008. Június 20., 10:41:23 »
Igen, nekem is az a ruha a kedvencem, annál eddig nem volt dögösebb rucija.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1570 Dátum: 2008. Június 20., 10:37:54 »
Idézet
de Sue Storm sem megvetendő, pláne amilyen szuperhős kinézete volt az F4. 400-as számai környékén! Nyami, azt a merész ruhát.

Azt a "merész ruhát" a Wizardban megválasztották a képregény történelem 10 legrosszabb jelmeze közé...  
És amúgy a 371. számtól szerepel az a ruha!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1569 Dátum: 2008. Június 20., 09:53:32 »
talgaby: Igen, valahogy a személyes történetek soha nem képezték olyan nagy részét az Angyaloknak, talán azért, mert túl sok emberre kellett figyelni, ezért valóban mindig felüdülés látni egy ilyen történetet is. Bár ebben az időszakban, ha belegondoslz, a szokásoshoz képest több ilyen volt, hiszen nemrég Fullánkkal foglalkoztunk ilyen szempontból komolyabban.

Repes a szívem, hogy Amazont ennyire sokan szeretik, illetve szeretnék...
És valóban Fekte Özvegy, Darázs sem megvetendő, és nagoyn szívesen melegednék Tigra bundájához bújva... Akit egyébként ki is felejtettem a nagy skalpvadászok közül, amint azt majd megláthatjátok az eljövendő nyugati parti Angyalok történeteiből. Hank Pym, Energikon, Tony... Szóval ő sem unatkozott a férfiak körében. Ráadásul nekem gyanús, hogy neki is megvotl Űrróka. Vagy ő Űrrókának, nézőpont kérdése.

Szerk.: És ne feledkezzünk meg Wandáról, aki igen döglesztően nézett ki az Angyalo 3-as sorozatában, ami a Chronopolison fut.

És ugyan nem volt hosszú ideuig Bosszúangyal, de Sue Storm sem megvetendő, pláne amilyen szuperhős kinézete volt az F4. 400-as számai környékén! Nyami, azt a merész ruhát. Nem csodálom, hogy Namor állandóan ott téblábolt körülötte, hiszen akkor Reed éppen "halott" volt.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 20., 09:56:23 írta Farek »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1568 Dátum: 2008. Június 19., 21:37:41 »
Szeretem a zöld színt: Amazon!  Meg esetleg Darázs.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1567 Dátum: 2008. Június 19., 19:58:54 »
Egen,csatlakozom Sepihez...ez a sorrend nálam is..   Amazon valamiért nagyon-nagyon

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1566 Dátum: 2008. Június 19., 18:09:11 »
Én is egyrészt Amazonra szavaznék. De azért Skarlát Boszi, Tigra és a Póknő sem hagyna hidegen.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 19., 18:09:26 írta Sepi »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #1565 Dátum: 2008. Június 19., 17:58:23 »
Vadóc nem volt Bosszúangyal?  Fene... Vihar és Sage se... ha már mindenáron Bosszúangyal, akkor a Fekete Özvegy. A rövidebb hajával.  

Egyébként nekem ez a rész tetszett. BA-ban iszonyat ritka a magánélettel foglalkozó rész, az összes csapatképregény közül itt foglalkoznak az emberi oldalukkal a legkevesebbet (igazság szerint gyakran épp ez  alagnagyobb bajom velük). Pont ezért kifejezetten örültem egy ilyen epizódnak, még ha inkább a Vasemberbe is illett volna.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 19., 17:58:44 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1564 Dátum: 2008. Június 19., 17:43:47 »
Idézetet írta: SithLord
Kicsit lagymatag volt ez a rész,de kárpótolt érte itt a fórumon visszaolvasott"a Bosszúangyalok szexuális életének boncolgatása brazil szappanoperák stílusában",hogy galambot idézzem   ...hehe érdekes téma   de ez is kell,mert ebből is okosodik az ember
Lagymatagnak lagymatag rész volt, de kellett is, hogy az Angyalok egy kicsit rápihenhessenek a következő részek igen komoly hajtására. Lesz akció dögivel.

Másrészt persze, hogy ebből okosodik az ember, mi másból? Egyébként ki az a Bosszúangyal hölgy - női olvasóink esetében úr - akivel szívesen kerülnétek... khm... közelebbi ismeretségbe?

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1563 Dátum: 2008. Június 19., 09:09:21 »
Üdv! Köszi az új Angyal történetet Farek & Sepi!    Szerintem ez volt a legtisztességesebb dolog Tony részéről,hogy felfedte igazi kilétét.Hanknak biztosan rosszul esett a sajtóból értesülnie a kinti világ dolgaiból,talán már bosszút forral?Kicsit lagymatag volt ez a rész,de kárpótolt érte itt a fórumon visszaolvasott"a Bosszúangyalok szexuális életének boncolgatása brazil szappanoperák stílusában",hogy galambot idézzem   ...hehe érdekes téma   de ez is kell,mert ebből is okosodik az ember  
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1562 Dátum: 2008. Június 18., 19:56:38 »
"Biza maga Thor is jól ismeri az szívnek útjait, s való, hogy túl valának az értelmen."

Hát biza...   Na az ilyen poénokért kajolom a szuperhős irodalmat. Csak itt eshet meg, hogy egy komornyik egy viharistennek kínál teát, vagy Spidey kitesékeli Wolvot a hetvenkettedikről, mert éppen nincs hangulata a zrikáláshoz.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1561 Dátum: 2008. Június 18., 18:21:58 »
galamb: mi bocs a kicsit elágazó témáért, de legalább egy kicsit felpezsdült a fórum   Köszönet a hozzászólásért neked is.
Egyébként ha az akciót hiányolod, a következő számban lesz majd dögivel, illetve a következő számokban még jó darabig, nem is csak a földi dimenzióban, szóval megkapod, amire vágysz.
Egyébként meg nem lenne azzal semmi baj, ha Amazon vinne át a küszöbön, mindig is szerettem az erős nőket...  

dr. samson: igen, még mindig itt dolgozom, bár reményeim szerint márnem sokáig. Más is jött már ide képregényekért, meg képregényes csomagért, szóval már biztos megedződött

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1560 Dátum: 2008. Június 18., 17:36:30 »
Bocs ha megzavarom  "a Bosszúangyalok szexuális életének boncolgatása brazil szappanoperák stílusában"  diszkurzust (apropó Farek, szerintem Amazon vitt volna be téged az ölében a hálószobába ), csak szeretném megköszönni az újabb részt. azt hitem valami akció is lesz benne, de azért jó rész volt.    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1559 Dátum: 2008. Június 18., 16:24:57 »
Idézet
Az, hogy Rozsomák még nem volt meg Amazonnak, kisebb baj ahhoz képest, hogy még én sem... azt hiszem szép halál lenne a végkielégülés

Farek én komolyan kezdek félni tőled. Ennyire megártott az irodai munka?  (tényleg, még mindig a Duna Plázánál dolgozol és még mindig ott van az az aranyos pultos néni, aki anno halál nyugodtan végigmért, majd miután látta, hogy egy jókora sporttáska + egy hátizsák van nálam, megkérdezte, hogy "Miben segíthetek?" Na szóval, ha még mindig ott van, csókoltatom.   Abba már bele se merek gondolni, mit gondolhatott, mikor előhúztad a képregényekez egy szatyorból és elkezdted magyarazni, hogy ezt-meg ezt nem értetted a sztoriban...  )

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1558 Dátum: 2008. Június 18., 13:55:33 »
Azt tudom, hogy amikor Thundra átkerült ide hozzánk, akkor nagyon rá volt zizzenve a Lényre. Vajon nyélbe is ütötték a dolgot?

Sepi: Az, hogy Rozsomák még nem volt meg Amazonnak, kisebb baj ahhoz képest, hogy még én sem... azt hiszem szép halál lenne a végkielégülés  Szerinted miért nem cseréltem le a Polgárháborús aláírásomat (mármint a lustaság meg a tudatlanság mellett )?

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1557 Dátum: 2008. Június 18., 13:37:24 »
Idézet
Sepi: Az a Ms. Marvel egy másik Ms. Marvel, Sharon Ventura.
Áhá. Akkor biztos az kavart meg, hogy ugyanazt a nevet adták nekik, és azért valamilyen szinten hasonlítottak is egymásra.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1556 Dátum: 2008. Június 18., 13:22:59 »
Ha olvasod, egyáltalán nem erőltetett, Slott egyik legfrappánsabb kontinuitási hibákat tömködő ötlete abban a sorozatban.
Sepi: Az a Ms. Marvel egy másik Ms. Marvel, Sharon Ventura.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1555 Dátum: 2008. Június 18., 13:03:09 »
Igen, nyilván ezek is megvoltak, de alapvetően az Angyalokról beszéltem. Bár, ha jól tudom, akkor az F4 közül talán LÉn kivételével mindenki volt tagja az Angyaloknak, a 300-as számtól kezdődően.

talgaby: köszi. Azért ez egy elég erőltetett magyarázat. De ha valamennyire jól jöttek ki belőle... lelkük rajta.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 18., 13:03:48 írta Farek »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1554 Dátum: 2008. Június 18., 12:31:38 »
Ha jól tudom Rozsomák még nem volt meg Amazonnak. Legalábbis mintha beszéltünk volna erről, és azért Logan sem olyan válogatós.
Meg Kristály nem volt meg Johnny Stormnak is?  
És ha jól belegondolok Ms Marvel is begyüjtött pár trófeát, hiszen még neki a Lény is megvolt (legalábbis amikor megvolt a mutációja, akkor gondolom Lény biztos felpróbálta).

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1553 Dátum: 2008. Június 18., 11:56:10 »
Volt egy technológiailag fejlett dimenzió, ahol nem voltak szuperhősök, és ugyanott járt az időszámítás, mint a 616-ban. Szerveztek egy utazási irodát, ami az ottani (kettes Föld) emebereit átküldte egy dimenzióközi kapukütyün, és azok megkapták az általunk ismert alteregóik minden szuperképességét, és egy ideig így szuperegyénekként élvezhették az életet a szürke hétköznapok után. Így volt egy kettes Jen is, aki ugye így egy újabb Amazon lett, de nem bírt mindig távol maradni az ügyvédkedéstől, és ő feküdt le a Bulldózerrel, mert szeretett volna egyszer egy nagy... embert magának. Ez a kissé elmebeteg magyarázat azért kellett, mert ezzel Bendis skrull-dilije előtt kipateroltak pár meg nem magyarázott feltámadást és "kettős hollétet" a kontinuitásban, ami szerencsére pár dolgot tényleg megoldott - pl. elvileg ezzel gyorsan letudták a Káprázat-malőrt, amit Millar hozott össze.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1552 Dátum: 2008. Június 18., 11:47:04 »
Hanem ki? Én erről csak hallottam, nem olvastam. Hogy volt ez?