Szintén, és az sem. (Jövőre laza számítások szerint legalább 40 F4-füzet várható, és ez csak felfelé mehet inkább.)
Tg jól mondja, jövőre belehúzunk, és én speciel laza 10 számot terveztem be jövőre a saját részemből, ami a vol1-et illeti.
The Incredible Hulk
Természetesen folytatódik, keddhez egy hétre el is mondom, hogyan és miként. Lesznek kisebb változások a háza táján.
The Incredible Hercules
A kérdéssel az a baj, hogy amíg nincs kész a WWH, addig ebbe sem kezdhetek bele. De bárki megnézheti, ott szerepel a terveim között.
World War Hulk (bár tudom, ill. sejtem, hogy ez a hatalmas crossover nagy valószínűséggel csak 2011-ben lesz honosítva derék és önzetlen honosítóink által!)
A kezdése 2011 decemberére van betervezve jelenleg, hogy esetleg előbb elkezdődik-e, az nem tőlem, hanem egy bizonyos kiadó terveitől függ, nevezetesen attól, hogy mikor jelenik meg a Polgárháború. És innen visszakanyarodva a Herculeshez: amint a WWH-nak vége, és lemegy az Aftersmash és a Battle Damage Report, kezdődik a Hercules, a Skaar, és a Hulk v4, majd idővel ezekhez csatlakozik az Incredible Hulk 600-tól fölfelé, már ha én még honosítani fogok 3-4 év múlva. Nem is véletlen, hogy 2012-re már nem is tervezek semmi extra cuccot a heti rendszerbe a sci-fi sorozatokon és a G.I. Joe-n kívül, a WWH után a Hulk részleg fogja uralni a szerdáimat, 4-ből átlagosan 3-at.