Ezt az All Hail Megatront el kel kezdenem, ha ennyire jó. Ennyi ember nem tévedhet!
Az Álca/Transformers eredet történetet pedig a következő Marvel számban MINDENKI megismerheti végre. Primus, még a ComiX Artos időkben vártam eme számokat, hisz ez az igazi Transformers. Nem az, amit manapság művelnek. A Wheelie-Reflector elméletet nem firtatnám, Shame egyszerűen elsalakozta. Neki most így volt kedve - mint már máskor is írta - és így írt.
Örülök, hogy Asysnak tetszett a Headmasters sztori és újra elolvasta. Anno nekem agyon tetszett, ott még Budiansky tudott valamit, ami később talán kihalt belőle. Bár én ezt firtatnám. Mai napig az egyik kedvenc sztorim az utolsó pankrációs száma. "Ne más hősöket keressetek, magatokban higgyetek!"
A filmes képregények hanyagolását még mindig nem vágom. Tuti nem lesz újra kiadva. Egyszer megvolt rá az esély, de eldobták. Egy zillió az egyhez rá az esély, hogy valaki újra felkarolja. Bár történek csodák. Az egyik, hogy a Mirax elkezdte kiadni a Transformers Armada sorozatot DVD-n! Bár nem csak az ő érdeme lehet, mert angol, magyar, cseh, román szinkronok arra utalnak, hogy egy közép-európai kiadás. Ami hozzánk is eljutott.
www.mirax.hu