Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Pozitív/Negatív vélemények / Re:Transformers
« Utolsó üzenet: írta zoz Dátum 2024. Január 02., 18:26:31 »
Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm, hogy közzétettétek a jellemzéseket (Transformers Universe)!
Nagyon rég vártam már erre, és a téli szünet alatt végre alkalmam nyílt komolyabban belemélyedni.
Nanyon szuper lett, különösen, mert eddig csak a Semic és az angol verziókhoz fértem hozzá :)

Viszont a karakterek listája hiányos :(
Ennek mi lehet az oka?
Pl.: A harmadik Monsterbot, Doublecross hiányzik...

Ennek mi lehet az oka?

Köszönettel:

Z.
22
Pozitív/Negatív vélemények / Re:Transformers
« Utolsó üzenet: írta elwood Dátum 2023. December 22., 07:49:28 »
Very nice. Köszi!
23
Pozitív/Negatív vélemények / Re:Transformers
« Utolsó üzenet: írta KiD Dátum 2023. December 20., 13:58:05 »
Eközben:

24
Pozitív/Negatív vélemények / Re:Transformers
« Utolsó üzenet: írta Intruder Dátum 2023. November 16., 12:36:36 »
Fülelő Megatron leghűségesebb Álcája.
Ugyancsak Fülelő szó nélkül végignézi, ahogy Üstökös kihajítja Megatront az űrbe. :rolleyes:
25
OFF topik / Re:Képes Topik
« Utolsó üzenet: írta Intruder Dátum 2023. November 16., 12:34:19 »
Nehéz eldönteni, hogy ez a borító valódi-e, vagy sem. :badteeth:

26
OFF topik / Re:Képes Topik
« Utolsó üzenet: írta KiD Dátum 2023. November 14., 15:13:43 »
27
Pozitív/Negatív vélemények / Re:Transformers
« Utolsó üzenet: írta KiD Dátum 2023. Október 15., 11:04:11 »
A nagy részével egyetértek. A Void Rivals abszolút olvasható (nekem is a Kedves ellenségem ugrott be róla), de számomra kicsit túlságosan ismerős, és nem valami gyors. Kicsit úgy érzem, hogy egy füzetre levetítve kevés, tipikusan az az anyag, amit jobb lehet TPB-ben olvasni.

A TF meg csúnyácska, így van, bár annyi pozitívumot találtam benne, hogy pár képen egész újszerű perspektívákat használ a rajzoló.

És apropó rajzolók, nyilván a kisebb cégek még csak közepesen ismert nevet is kevésbé szívesen alkalmaznak - több pénzt kér el. (Pláne hogy itt a rajzoló egy személyben az író is, szóval még többet lehet spórolni.) Engem a rajznál jobban zavartak az együgyű párbeszédek. Még képregényekhez szokott szemmel is faék egyszerűségű mondatokban beszélnek. Mondjuk ahogy a rajzért, úgy a szövegért is ugyanaz a fickó felel...

28
Pozitív/Negatív vélemények / Re:Star Wars
« Utolsó üzenet: írta Greedom Dátum 2023. Október 11., 16:09:48 »
Köszönjük szépen!  :worship:
Reméljük az utolsó részre is tudtok majd időt szakítani, hogy teljes legyen ez a történet is. Sokaknak szereznétek vele örömet.

És tényleg köszönjük a sok éves munkátokat!
29
Pozitív/Negatív vélemények / Re:Transformers
« Utolsó üzenet: írta elwood Dátum 2023. Október 10., 16:10:50 »
Igen, olvasom, sőt, a magam örömére fordítom is :D

Nálam talán köztudottan elég alacsonyan van a mérce, könnyű átvinni, úgyhogy én mindennek örülök. Burkoltan spoileres összegzés következik az eddig olvasottakról.

Annyit előre kell bocsátani, hogy az image-es (lehet ezt I-nek rövidíteni? Mennyivel jobb volt ilyen szempontból az IDW :D) EU (Energon Univerzum) vállaltan a '80-as évek rajzfilmsorozatából indul ki, úgyhogy akinek a 21. századi woke-os progresszív LMBTQ+-os fejleményektől felállt a szőr a hátán, vagy csak kihagyták az elmúlt 30+ évet, jó hír, visszatértünk az alapokhoz.

A VD is bejövős, nem mintha ezt a "Kedves ellenségem" típusú történet ne lenne ismerős, de Robert Kirkmannel kvázi egy évfolyam vagyunk, közösek a filmélmények, a fickó meg tapasztaltuk már, hogy jól ír, fun olvasni, van suspence, ami beránt, és vannak jópofa ötletei, mint pl. a handroid. Ráadásul mindig olyankor - a legjobbkor - dob be egy-egy meglepő G1-es utalást, amikor már elfelejtenénk, hogy ez egy shared univerzum. A rajzokat meg lehet szokni (már megszoktam), egy kifogásom van, néhány G1-es karakter egymáshoz viszonyított mérete nem olyan mint régen volt, de hát ez sem követelmény.

A TF1, hát igen. Itt a rajzokhoz nagyobb levegőt kellett vennem, de előbb-utóbb ezt is megszokom majd. X-en keseregtek a régi IDW-s rajzolók, hogy a comic industry mennyire nem veszi őket emberszámba, mert nincs nevük, mivel nem dolgoztak a két nagynál, és azt kell mondanom, az élet igazságtalan. De ahogy idővel a IDW-be is átszivárogtak a DW-s artistok, talán itt is lesz erre példa, ahogy a kiadó és a fandom összemelegszik. E.J. Sunak már sikerült. Persze, a kiadónak is megvan a joga, hogy saját elképzeléseinek megfelelően a saját artistjait futtassa, és miért ne keveredhetne ki közülük egy új tehetség. Hogy ez a Daniel Warren Johnson-Mike Spicer páros lesz-e, abban nem vagyok biztos, de ebből még akármi lehet. Az biztos, hogy két szereplő rövidre szabott pályája is abba az irányba mutat, hogy a hangulat a '86-os mozihoz közelebb áll, mint az 1-2 évad gondtalan szombat délelőtti matinéihoz. Ami nekem nem tetszik, az Soundwave, túlságosan emo. Az, hogy a kezdés hasonlít a IDW-re, szerintem részben inkább a közös ősre, a G1-re vezethető vissza. Illetve van egy másik hagyomány, ami valóban megvolt már Furmannál, de azt az Animated és a Prime sorozatok, valamint a Bayverse is használta, vagyis szintén lehet tribute faktort látni benne, az pedig a nagy gonosz M színre lépésének késleltetése, de ezt már akkor tudtuk, mikor kijött a füzet szereposztása, úgyhogy ez azért nem újdonság. Én élveztem a sztorit, bár kicsit talán túl gyorsan lendült be, túl könnyen egymásra találtak a jövőbeli szövetségesek, találtak rá új alt módjaikra, ill. majd meglátom, hogy a hagyományos ember szereplők új tulajdonságai mennyire lesznek relevánsak, azokkal egyelőre még nem tudok mit kezdeni.
30
Pozitív/Negatív vélemények / Re:Star Wars
« Utolsó üzenet: írta Recsi Dátum 2023. Október 09., 10:01:17 »
Mivel itt porosodott a gépemen, feltettem a SW - Legacy II. 17. részét, így már csak 1 hiányzik.
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 10