Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: [1] 2 3 ... 10
2
a Zsák / Re:Hibás dolgok
« Utolsó üzenet: írta Farek Dátum Ma - 16:12:04 »
Alapvetően hibák, szóval ilyen esetben szólj csak nyugodtan.
3
a Zsák / Re:Hibás dolgok
« Utolsó üzenet: írta evince Dátum Ma - 15:41:13 »
Ezek hibák egyáltalán, vagy direkt kerülnek oda később?
4
OFF topik / Re:Filmek, zenék
« Utolsó üzenet: írta gabo Dátum Tegnap - 17:05:45 »
Én nagyon bízom benne, hogy ezt már nem rontják el! Biztató a bemutató, VENOM pedig brutális! :)
5
OFF topik / Re:Filmek, zenék
« Utolsó üzenet: írta KiD Dátum Tegnap - 09:00:03 »
Új trailer:

6
Pozitív/Negatív vélemények / Re:Star Wars
« Utolsó üzenet: írta SithLord Dátum Tegnap - 06:50:51 »
Üdv! Fúú ittam a szavaitokat. Bennem is hasonlók fogalmazódtak meg a régi "legends" és az új disney könyvek kapcsán. Csak remélni tudom, hogy a Szukits folytatja X-Wing sorozatot onnan ahonnan abbamaradt, mert szerintem az is a minőségi könyvek sorait gazdagítja. Igaz bevallom, hogy enyhén herótom van már ennyi klónos könyvtől, de még mindig jobb, mint az eddigi újonnan kiadott disney könyvek.
Amúgy meg köszi a Jedi Kontra Sith 3. részét HeirToGrievous & Paul!!! :worship: :worship:
Továbbra is tetszik várom a folytatást!!!
7
OFF topik / Re:Képes Topik
« Utolsó üzenet: írta Xeraph Dátum 2018. Április 22., 19:30:25 »
Ha valaki képes rá, akkor az Stan.  :D

8
Pozitív/Negatív vélemények / Re:Marvel Kiadó egyéb képregényei
« Utolsó üzenet: írta Intruder Dátum 2018. Április 21., 23:52:57 »
Repülő Tesla? Ez a képregény megjósolta a jövőt. :lol:
9
OFF topik / Re:Filmek, zenék
« Utolsó üzenet: írta Micho Dátum 2018. Április 21., 14:14:36 »
Jackni Coulson.

Most már állj le   :lol:

Baszki, teljesen megdöbbentett Avicii halála.  :(

Már az is furcsa volt, hogy két éve huszonévesen visszavonult. Kár érte, tehetséges volt... sok DJ egész életében nem gyárt annyi jó zenét, mint ez a srác pár év alatt.
10
Pozitív/Negatív vélemények / Re:Star Wars
« Utolsó üzenet: írta zajrus Dátum 2018. Április 21., 12:24:15 »
nehogy már azok a sztorik irritáljanak, amik ténylegesen hozzátesznek valamit a Star Warshoz ctrl+c ctrl+v nélkül úgy konkrétan a RotJ óta először...
Ezt nem teljesen értem. Rengeteg fasza - most már legends - regény volt, amiket imádtam (Thrawn trilógia, HanSolo trilógia, Darth Bane stb...) de sajna mindet törölték. Illetve nem tudom, mert olvastam olyat is, hogy van, amit visszavesznek a kánonba.
Az újak meg, háááát nem tudom, nekem többnyire nem jönnek be annyira, de átrágom magam rajtuk, és reménykedem, hátha...
A Trawn és a Tarkin mondjuk jó volt. De az Utóhatás trilógia viszont tök ctr+c ctrl+v, csak mások a nevek. A Battlefront egy sima háborús regény SW köntösben, gondolom a játék támogatására, de akkor már inkább a Gaunt sorozat a WH40K univerzumból. Az Ahsoka szerencsére rövid volt, mert semmi nyomot nem hagyott bennem. Az Új hajnal szerintem egy erőszakos próbálkozás arra, hogy megmagyarázzák, hogyan találkozott Hera és Kanan. A Katalizátor ugyanaz, Galen ( :) )Ersóval és a Halálcsillag terveivel, bár ez azért tetszett. A Sith nagyurak szerintem töltelék, semmit nem ad hozzá semmihez. Maradt még a Sötét tanítvány, amiben végre kedvenc képregényes karakterem Quinlan Vos szerepel, aztán jót csalódtam. A Vérvonal tetszett, jó lenne, ha lenne folytatása, és kiderülne több is az Első Rend létrehozásáról. A Jedik örököse nem tetszett, de ez is rövid volt, ami mellette szól. A Phasmát még nem olvastam. Asszem nem maradt ki semmi. A Bettlefront II-t most olvasom, egyelőre pozitívum, hogy birodalmi pilóta a főszereplő :)

Az alap a hat film + a Clone Wars (2008) film + sorozat, ehhez még átkerült kánonként a Son of Dathomir képregényt, mint a The Clone Wars Legacy része, a Dark Disciple is ennek az elvarrásoknak a része.

Ha tetszett a Bloodlines akkor ajánlom a Leia, Princess of Alderaan-t és a Lost Starst is ugyanattól az írónőtől, előbbi Leia korai éveit mutatja be a kapcsolatát a szüleivel stb utóbbi pedig két fiatalt követ végig a Birodalom megalakulásától a jakkui csatáig... utóbbinak, de szerintem a Bloodlinesnak is szeretne az írónő folytatást, de egyelőre kb a Jakkuig kaptak teret az alkotók a két kivételtől: Bloodlines és Phasma eltekintve... a Phasma bár nem fed fel sokkal többet az Első Rend létrejöttéről, de nagyon jókat hallottam róla és sokat felfed a karakter motivációról... az Inferno Squad-dal kapcsolatban a könyv is biztos jó, de remek vidit vágtak össze a játék átvezető jeleneteiből minimális gameplay-el, amit nagyon ajánlok kb 2 órás filmélmény Endortól Jakkuig, illetve az első nagyobb kiegészítésben 45 percben leshető egy sztori, ami időugrással az EP VII előtt nyit és közvetlenül az EP VIII előtt zár.

A Heir to the Jedi eredetileg a Legends Empire and Rebellion sorozat záródarabja lett volna, de a felvásárlás és a változások miatt az író úgy döntött inkább átírja a könyvet így egy különálló kánon regény lett...
Oldalak: [1] 2 3 ... 10