HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

CoverArt!

<< < (134/381) > >>

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Január 19., 22:42:59 ---Ide most mindenki képzeljen el egy olyan smiley-t amin a karakter éppen a falba veri a fejét.

--- Idézet vége ---

Ha kihív a kihívás, én hívom ki a kihívást.

Amondin:

--- Idézetet írta: zozi56 - 2010. Január 19., 22:26:04 ---

--- Idézet ---a Marvelnél pedig akkor tényleg feltámasztották Amerika kapitány.(ha jól látom) Kíváncsi vagyok ezúttal mi lesz a magyarázat arra hogy nem halt meg.
--- Idézet vége ---
Hú, elég nagy hülyeség. Talán az, hogy mikor lelőtték, a lelke kiszakadt a testéből, most meg visszatért... Valami ilyesmi.

--- Idézet vége ---
Ide most mindenki képzeljen el egy olyan smiley-t amin a karakter éppen a falba veri a fejét. Ennél nem tudtak valami értelmesebbet kitalálni? Láttam már egy pár őrült visszatérési történetet de ez azért már azon felül hogy nevetséges még hihetőnek sem mondható. Ha nem tudnak egy normális visszatérési történetet kitalálni akkor hagyják holtan és Bucky vegye át a helyét vagy valami ilyesmi.
Iron Patriot: erről nem hallottam Osborn itt most jó útra tért akkor vagy csak valami trükk ez a vasember jelmez(2004 után nem nagyon tudom mik történtek a Marvelnél remélem nem baj hogy ennyit kérdezek)
Az Image számomra tényleg nem volt valami ismert kiadó csak nemrég tudtam meg hogy létezik ilyen kiadó is, de akkor most már nagyjából megismertem talgaby válaszából. Arról hallottam valamit hogy Bendis valamelyik másik kiadónál kezdte de nem tudtam melyiknél, akkor ezek szerint az Image-nél.

talgaby:
Oké, akkor látom, az Image mint olyan nem egészen ismert ennyire. Szóval...
Az Image-nek nincs "saját" képregénye. Egy sem. A kiadó által megjelentetett összes füzet, könyv és egyéb kiadvány szerzői jogai mindig és kizárólag az alkotó(k) tulajdona(i). Kivételt képeznek ez alól, amikor megrendelésre készítenek valamit, vagy amikor már eleve egy licencelt cuccot visznek hozzájuk (ld. a nálunk is futó Udon-féle Street Fighterök eleje), de ilyen esetekben is az Image pusztán csak kiadja a terméket, nem birtokolja. Csak mivel mostanában azok a kiadók, amik az ilyen merchandising-cuccokat (kapcsolt áruk, mint ez a Neo Terra-képregény, ami egy videojátékhoz kapcsolódik amúgy) nyomták, kezdenek kihalni, illetve a többiek közvetlenül vesznek meg licenceket (IDW például erősen ráállt erre a vonalra, nagy harcot vívnak néha a jogokért Jim Lee WildStormjával, amint meg a DC, így a Warner támogat közvetetten), így elkezdtek lassan az Image-hez jönni az ilyenek is.
...
És azt hiszem, itt hagyom abba, mert ha belekezdek abba, amit még írnék erről a témáról, az túl hosszú lenne, és annyira már nem érdekes. A lényeg, hogy az Image csak kiad, de szerzői jogot sohasem birtokol. Ezen az elven alapították a céget, és ez az egyetlen dolog, ami még akkorról máig megmaradt náluk, szerencsére. Rengetegen nagynevű író itt kezdte a pályafutását igazán, itt született sokuk több remekműve is (pl. Bendis, amikor még itt volt, a szakma egyik legjobb írója volt, nem olyan, mint most).

zozi: Hajaj, pedig jövő hónapban jön gigászi csúszás utána  Spawn #200. Már most töröm az agyam, milyen elmésséget kommenteljek mellé. ;D

(Viszont egy dolgot így beismerek, külön hsz-ben... az Image United borítói bármennyire is halál sablonosak, egyben a hat valami k*a jól néz ki minden egyes új résznél.)

zozi56:

--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Január 19., 22:20:17 ---Talgaby ezek a kommentek nagyon  szórakoztatóak. :D
--- Idézet vége ---
Bár a Spawn-szidalmazásokkal nem szoktam egyet érteni, de amúgy nekem is tetszenek. :)

--- Idézet ---A Haunt-nál én csak azt hálóféléből összerakott szót látom de mivel ennyire könnyű észrevenni ezért gondolom nem erre az üzenetre gondoltál.
--- Idézet vége ---
Arra gondolt, csak viccelt. :)

--- Idézet ---a Marvelnél pedig akkor tényleg feltámasztották Amerika kapitány.(ha jól látom) Kíváncsi vagyok ezúttal mi lesz a magyarázat arra hogy nem halt meg.
--- Idézet vége ---
Hú, elég nagy hülyeség. Talán az, hogy mikor lelőtték, a lelke kiszakadt a testéből, most meg visszatért... Valami ilyesmi.

--- Idézet ---Meg ha jól láttam akkor az ott Norman Osborn akar lenni egy Kapitányos Vasemberes páncélban?

--- Idézet vége ---
Igen, Iron Patriot néven fut most.

Amondin:
Talgaby ezek a kommentek nagyon  szórakoztatóak. :D
Nem nagyon vagyis inkább semennyire nem ismerem egyik kiadó képregényeit sem de az eddigi hozzásólásaidból arra következtetek hogy van egy-két történet ami nem a sajátjuk(ha rosszul értelmeztem akkor szóljatok, de egyenlőre erre tudok következtetni) néhány borító pedig tényleg ööö... érdekes vagy legalábbis én nem nagyon szoktam meg ilyen borítókat. A Haunt-nál én csak azt hálóféléből összerakott szót látom de mivel ennyire könnyű észrevenni ezért gondolom nem erre az üzenetre gondoltál.
a Marvelnél pedig akkor tényleg feltámasztották Amerika kapitány.(ha jól látom) Kíváncsi vagyok ezúttal mi lesz a magyarázat arra hogy nem halt meg.
Meg ha jól láttam akkor az ott Norman Osborn akar lenni egy Kapitányos Vasemberes páncélban?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése