HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

CoverArt!

<< < (130/381) > >>

Ben Reilly:
A Holtak között folytatása a Venom című kötet, azt mindenképp javaslom.  :nezze:

Amondin:
Szoktam én venni csak nem mindig. Pl a csodálatos Pókember 21-mostanáig egy szám hiányával mind megvan. A Kingpin képregények közül egyenlőre még csak a Káosz és a Holtak között van meg(ritkán járok könyvesboltban és akkor is inkább könyveket szoktam venni ) de tervezem hogy a börzén ha el tudok menni bővítsem a gyűjteményemet és majd a továbbiakban is. De egyenlőre csak ennyim van és egyenlőre sorrendben szeretném őket megvenni.

Farek:

--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Január 20., 17:30:49 ---Szóval Venom valójában Skorpió. Meg sem merem kérdezni ezt hogy hozták össze.

--- Idézet vége ---
Ben már megírta előttem. Adjunk a magyar képregénykiadásnak.

Ben Reilly:
Ajánlom figyelmedbe Harza Tomi Pókember könyveit, mert az pont Gargan Venommá válásáról szól.

Amondin:

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2010. Január 20., 17:17:28 ---Amondin de ugye azzal képben vagy, hogy ez a Venom nem Eddie Brock, hanem Mac Gargan az egykori Skorpió?

--- Idézet vége ---
Hát ööö... nem. Gyakorlatilag 2004 után a Polgárháború(erről csak azt tudom hogy miről szólt de a végét nem tudom) és az Annihaláció kivételével szinte semmi másról nem tudok. Talán még a Secret Invasionról egy-két dolgot tudok de nem valami sokat. Szóval Venom valójában Skorpió. Meg sem merem kérdezni ezt hogy hozták össze.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése