HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
CoverArt!
zozi56:
Amúgy az egy tök jó sztori volt. Lesz neki több része?
Farek:
Hm, nekem elég tisztán látszik, lehet, hogy nálad a monitorral van valami gond.
Vagy tényleg ilyen jó a szemem, amit sajnos erősen kétlek :D
Amondin:
Ezt komolyan el tudtad olvasni? Hát akkor nagyon jó szemed van, én akármennyire erőltettem a szememet, csak az első három sort tudtam kivenni. De ha tényleg ez van odaírva, akkor nagyjából megmagyarázza, miért ennyire kiolvashatatlan.
Farek:
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Március 02., 18:39:19 ---Pilot Season murdered: Ha el tudnám olvasni mi van a mellkasaára írva… Az első három sort még csak-csak, de a többi.
--- Idézet vége ---
"Ha ezt olvasod, azt jelenti, rossz ember vagy, és meg fogsz halni."
Amondin:
Túl vagyok ismét a hét legrosszabb napján(ami ha azt vesszük nem volt olyan rossz mint szokott) feljövök a fórumra, és mit találok? Talgaby újabb utánozhatatlan mesterműveit. :woot: Ettől mindjárt jobb kedvem lett. :)
Haunt: Elsőre fel sem tűnt volna, ha Talgaby nem említi, hogy van egy több méteres töltényöv, de nincsen semmi lőfegyver, kicsit tényleg érdekes.
Chew: Na jó már megszoktam, hogy az Image-nél van egy pár nem éppen megszokott borító, de ez… az ilyenektől szokott néha elmenni az étvágyam.
Elephantman: Valóban, sokkal barátságosabb mint a múlt hónapi.
Invincible: Újraszámozták, és most úgy folytatják, mintha az a szám nem is létezett volna? Nem kicsit fura.
King City: Hát ha egy volt osztálytársam meglátná azt a tankot(imádja a fegyvereket) akkor valószínűleg írna egy levelet az Image-hez, hogy mi haszna van annak a láncfűrésznek az ágyútornyon. Csak nem ilyen kultúráltan fejezné ki magát mint Talgaby.
Orc Stain: Ez már sokkal jobban nézz ki a múltkorihoz képest. legalábbis szerintem.
Pilot Season murdered: Ha el tudnám olvasni mi van a mellkasaára írva… Az első három sort még csak-csak, de a többi. Ezt szánták kiadásra borítónak, vagy ez csak amolyan plusz borító?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése