HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

CoverArt!

<< < (87/381) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2010. Április 21., 19:59:51 ---De az micsoda dolog már, hogy az IDW, Dynamite és Dark Horse borítókat senki sem vállalja be.
--- Idézet vége ---
Az a baj, hogy ezen kiadók nem adják ki olyan rendszerezve a heti megjelenéseiket, mint a többi kiadó. A Dynamitenél mindig csak cím szerint vannak a következő számok borítói, de hogy melyik héten mi jelenik meg, szinte kivehetetlen. A Dark Horse szintén ilyen, az IDW-nél pedig már szinte csak egy-két címről adnak ki előzetes borítót. Régebben, amikor még nem így csinálták, akkor volt az IDW és a DH is.

Genzo:
Nem tudom milyen lesz, de én tuti elolvasom. :)

Gorgonita:
A Tűzcsillagos és a Csillagtüzes borítók a kedvenceim a héten.

De az micsoda dolog már, hogy az IDW, Dynamite és Dark Horse borítókat senki sem vállalja be. Lennék csak 3000 évvel fiatalabb, és elhivatottabb. Tessék népszerűsíteni a kedvenc címeimet is! Buck Rogers. Frontier Doctor. Cold Space - ha már maga Nick Fury írta!  ;D

Egyébként meg Clint Eastwood emlékév van, hogy minden sf cím a Maréknyi Dollárt koppintja? Dark Times, Farscape Dargos Lament, Cold Space.

Ez a Kié Nem Lesz a Pajzs meg nem lehet, hogy csak egy komolytalan történet lesz, ha már Deadpool is ott ökörködik benne? :m-cap:

Amondin:
Értem. Ha tényleg ez a helyzet, akkor visszavonom amit a számozásról mondtam.
Ami pedig a történetet illeti... már nem tudok mit mondani ehhez. Remélem a jövőben nem sűrűn fogják ezt csinálni. Bár félek tőle, hogy mégis.

talgaby:
Azért #1, mert hiába egy részes, magazinként van bejegyezve a kiadvány, vagyis sorszámmal kell ellátni. Könyvekre nem érvényes csak ez.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése