HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
CoverArt!
Predash:
BROKEN TRINITY: PANDORA'S BOX #6
Engem ez érdekelne a borító alapján. Mit lehet róla tudni?
Genzo:
A Fade to Blacknél nálam sincs kép. :-\
DARKNESS #84 C2E2 LANCE BRIGGS VARIANT COVER bal alsó sarka. Evil Yoda?
A CHEW #13-nak van egy kis köze a Ponyvaregényhez, vagy csak ilyen a borító? Mint a Deadpool Merc with a mouth, koppintja a filmplakátokat. De nekem azok is tetszenek, meg ez a pulp fiction-os Chew is jó.
Gorgonita:
Mentem Lady Roboticát olvasni. :)
Megint jókat mosolyogtunk, de az is eszembe jutott, hogy jobb lenne többet tudni egyik - másik címről. Persze nem azokról az agymenésekről, amik egy összefoglalót sem érdemelnek. De ki az a Velocity, kik fognak megaeventelni ebben az univerzumban, és hamár kérdezek, kik az Authority tagjai? Eh kellene ide egy archívum a kisebb kiadók világairól. Csapatok célkitűzései, karakterek képességei, röviden, áttekinthetően. Tudom, Google meg Wiki, de az is csak a népszerűbb dolgokkal kapcsolatban teljes, angol, meg két kattintással odébb van.
Asys:
Marvel: valaki (vagy valakik, esetleg valami) már igazán kiírthatná a Marvel Univerzumból (ill. a létezésből) a Fészek lényeket... :-\
DC: nagyon ötletes a Wonder Woman borítója! :brow:
Atrocitus Lobo ellen, brutál borító! :badteeth:
Image: Talgaby mester ismét parádézik, nem véletlenül látogatom ezt a rovatot! ;)
Farek:
--- Idézet ---Amúgy feltűnt valakinek, hogy a fegyvere egyszerre maroktáras és forgótáras is, ami műszakilag megvalósíthatatlan?
--- Idézet vége ---
Talgaby, komolyan csalódtam benned: nem tűnt fel, hogy a fegyvernek két csöve van? A forgótár az egyikhez, a maroktár meg a másikhoz kapcsolódik.
A Fade to Black-hez meg nálam nem jelenik meg kép.
--- Idézet ---A másiknak meg első ránézésre van legalább hat vagy nyolc csöve. És valami vörös erezet borítja. Plusz jól látható módon Spawn nem tartja a kezében, hanem az ökle mögött lebeg valahol, mintha az utolsó pillanatban dobták volna a képre.
--- Idézet vége ---
Neked komoly ellenérzéseid vannak a fegyverekkel szemben. :brow: Nyilvánvaló, hogy az egy csuklólöveg, és azért nem markolja, mert simán csak a karjához van erősítve. Hol itt probléma?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése