HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

CoverArt!

<< < (374/381) > >>

Punkológus:

--- Idézet ---Marvel Romance Redux, pár részes mini formájában
--- Idézet vége ---
Já, most 2006 tavaszán/nyarán adták ki és nincs is velük semmi baj. Sőt, attól függetlenül, hogy én nem vagyok kiváncsi rá túlzottan, szerintem nagyszerű dolog, hogy a Marvel törődik a múlttal és nem felejti el a ma már lábjegyzetnek tűnő dolgokat sem. Én örülök neki. Annak már sokkal kevésbé, hogy ilyen Pókember szereti Mary jane-t csúfolódással akarnak képreggényt eladni.
--- Idézet ---Ha nem inkább egy női fordító stimmelne hozzá igazán, most bosszúból rászabadítanám az olvasóközönségre a sorozatot.
--- Idézet vége ---
NEEEEEEEEEEEEEEE, csak azt neeee    Ha mégis arra ne számíts, hogy véleményezni fogom (bár elolvasni el fogom, mert akkor is Marvel).    

talgaby:
Persze, hogy alterverzum. Peter, MJ és Gwen is ugyanabba a középiskolába járnak. Ez már eleve képtelenség volt a régi világban.
--- Idézet ---Megszállott Pók-fanokat szerintem a világból ki lehetne kergetni vele
--- Idézet vége ---
Na, nem megmondtam?  Ha nem inkább egy női fordító stimmelne hozzá igazán, most bosszúból rászabadítanám az olvasóközönségre a sorozatot.  
--- Idézet ---Ha a Marvel romantikát akar, akkor elevenítse fel Patsy, Millie, Hedy, Nellie karakterét vagy akármelyik romantikus címet az 50-es évekböl.
--- Idézet vége ---
Volt most egy pár részes Marvel Romance Redux, pár részes mini formájában. Vhol két rész kallódik is a dvd-imen, csak nem tudom hol.

Punkológus:

--- Idézetet írta: talgaby ---
--- Idézet --- A Spider-man loves M.J. ugye ultimate címhez kötődik?
--- Idézet vége ---
Egek, még csak az kéne! Ez mindenben ellentéte az Ultimate-nek: kedves, szerethető karakterek, ügyefogyott próbálkozások, kissé romantikus fősztoriszál. Gyakorlatilag lányregény Pókemberből, mangás beütésű rajzokkal. Megszállott Pók-fanokat szerintem a világból ki lehetne kergetni vele, de én szeretem ezt a sorozatot.

--- Idézet vége ---
Ez a szörnyedvény ettöl függetlenül csak alterverzum lehet, ugyanis én nem hiszem, hogy bárhova is be lehet illeszteni a történetfolyamba. Miért szerencsétlen Pókember névvel kell eladni egy romantikus sorozatot? Mintha Peter nem szenvedett volna eleget... Ha a Marvel romantikát akar, akkor elevenítse fel Patsy, Millie, Hedy, Nellie karakterét vagy akármelyik romantikus címet az 50-es évekböl. Volt nekik vagy száz akkoriban. Hogy vinné tovább Ennis a sorozatot (képregényes változat a vigye el az ördög kifejezésre, csak is talgaby kedvéért    )

+++

Bocs én sok mindent bírok, még JMS tomtemizmusától sem borultam ki, de ami sok az sok...  

Punkológus:
Vertigo

100 BULLETS VOL. 10: DECAYED

CROSSING MIDNIGHT #2

JACK OF FABLES #6

LOVELESS #14

Wildstorm

THE BOYS #6

NINJA SCROLL #4

ROKKIN #6

WETWORKS #4

talgaby:

--- Idézet ---A Spider-man loves M.J. ugye ultimate címhez kötődik?
--- Idézet vége ---
Egek, még csak az kéne! Ez mindenben ellentéte az Ultimate-nek: kedves, szerethető karakterek, ügyefogyott próbálkozások, kissé romantikus fősztoriszál. Gyakorlatilag lányregény Pókemberből, mangás beütésű rajzokkal. Megszállott Pók-fanokat szerintem a világból ki lehetne kergetni vele, de én szeretem ezt a sorozatot.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése