HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

CoverArt!

<< < (371/381) > >>

talgaby:
Semmi gond. Én se rajongok annyira  a horrorért. Az ilyen "hogy öljünk meg minél véresebben, minél groteszkebbül kvázi még gyerek tiniket"-stílust meg mondjuk ki nem állhatom. De attól még elég sokan szeretik, úgyhogy legalább ezzel is bővül a paletta.

Sepi:

--- Idézetet írta: talgaby ---Sepi: Mi az, hogy "már"? Egy rahedli van belőle. Még nálunk is van egy honosítva. (Ejnye, nem is néztél még körbe?  ).
--- Idézet vége ---
Megmondom őszintén, hogy a horror képregényben nem igazán az én műfajom. Nem azt mondom, hogy nem jók, de nekem annyira nem fekszenek. Ezért ha be is néztem nálatok abba a galériába, akkor ezek szerint át is siklottam felette. Bocsesz.

talgaby:
Sepi: Mi az, hogy "már"? Egy rahedli van belőle. Még nálunk is van egy honosítva. (Ejnye, nem is néztél még körbe?  ). De hogy került ez a Wildstormhoz? Az Avatar Pressnél voltak a jogok, legalábbis eddig...

galamb: DC-n és tsain tuti beszerezhető, mert egy viszonylag jól menő Image-es cucc. Próbáld meg beszerezni, az eleje alapján nem rossz. És hallottam már nagyon-nagyon jó kritikát is róla.

Galamb:

--- Idézetet írta: talgaby ---Az első 5 számot olvastam még csak, ott annyi volt a szitu, hogy egy Isten háta mögötti kis porfészekben megjenet egy meztelen csaj, aki beszélni se tudott, majd egy sráccal töltött éjszaka után lett beőle kéttucat (kis, tojásszerű akármikből bújtak elő). Majd vmiért meg akarták ölni anőket, hogy megszerezzék maguknak a férfiakat. Állítólag nagyon jó kis története van, de még nem jutottam el oda, hogy folytassam. A rajzai meg szépek. A Luna-tesvtvérek készítik őket.
--- Idézet vége ---
Van cici, van érdekesnek tűnő történet, mi kell még?   Kösz az infót!

Sepi:
Heh... Már az Elm utcáról is készült képregény? Érdekes lehet.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése