HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
CoverArt!
Punkológus:
--- Idézet ---Egyszer már "megölték" őt a 400-dik számban, de hatalmas volt a felháborodás. Biztos nem fogják ezt mégegyszer megjátszani.
--- Idézet vége ---
Szerintem nem May néni halála miatt volt felháborodás, hanem amit utána csináltak a karakterrel. Az Amazing 400 egy igazi gyöngyszem, szerintem a Marvel Univerzumban senkinek sem volt ennyire megható halála. És tény, hogy ideje lenne már távoznia, bár sokak számára már nem lenne hiteles.
MJ meg... hát... nem tudom... mit lehet még kezdeni a karakterrel? Nyilvánvaló, hogy Peternek és neki kijárna már egy gyerek. De ehhez a patronokat már színtén ellődözték a klón sagaban. Persze meg lehetne csinálni mégegyszer, pl. JMS-nek biztos, hogy jól menne. Viszont MJ halála... ez olyan, mintha Gwen halálát játszanák újra. Senkinek nem tetszene, hogy ismét teljesen tönkretették Peter életét. Lehet olyan lehetőség is, hogy lelövik MJ-t de nem hal bele, csak nagyon súlyosan megsérül. Csak vegetálni lesz képes vagy tolószékbe kényszerül...
Sepi:
Valóban ezt írja, de szerintem nem lehet ekkora hülye a Marvel, hogy ezt tegye . IC mondott valamit a CW topikban, hogy a CW végén meghal valaki aki nagy szerepet játszott a Marvel Univerzumban, de ott Reedre tippelt. Én még mindig nem hiszem, hogy megölnék MJ-t, de lehet, hogy én fogok a legnagyobbat tévedni. Én inkább May nénire gondolok, de majd kiderül.
horjb:
1000% hogy ő fog meghalni. A marvel.com-on egy előzetesből ezt vettem ki: Egy mesterlövész golyó megváltoztatott minden peter parker életében. Senki sem állíthatja meg, hogy megtalálja a mesterlövészt.
Ez pókember legsötétebb órája.
Amazing 541
Sepi:
Pedig biztosra veheted, hogy nem fog meghalni MJ. Ezer százalékra veszem. És még mielőtt May nénire tippelnél, ő sem fog meghalni. Egyszer már "megölték" őt a 400-dik számban, de hatalmas volt a felháborodás. Biztos nem fogják ezt mégegyszer megjátszani.
horjb:
Nekem van egy tippem az Amazing 538 borítóján kit fog fogni Petr: Mj hullját.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése