HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

CoverArt!

<< < (345/381) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: galamb ---Nekem a Birth of Venom jön be legjobban, bár asszem Macfarlane lényegében csak egy képet rajtolt újjá a legelső bunyójukból!
--- Idézet vége ---
Az a kiadvány valójában egy hatalmas TPB, amibe a főbb Venom-os történeteket tették bele (SECRET WARS #8; AMAZING SPIDER-MAN #252-259, #298-300, #315-317; FANTASTIC FOUR #274; WEB OF SPIDER-MAN #1; AMAZING SPIDER-MAN ANNUAL #10), gondolom a mozifilm miatt adták ki.

talgaby:
Hát, ha már a borítón is ott van...
Pedig de. Elvileg ő az. Egy ideje már ott kószál New Yorkban.

Galamb:

--- Idézetet írta: kaine ---A Ms. Marvelnek állat a borítója!
--- Idézet vége ---
Aunt (ugye ez a néni?) Marvel wants YOU!  
 Nekem a Birth of Venom jön be legjobban, bár asszem Macfarlane lényegében csak egy képet rajtolt újjá a legelső bunyójukból!
 Ezen a frendly...  cím boritóján a pasas engeem Ben bácsira emlékeztet, remélem nem ő az, elég érdekes lenne...

kaine:
Olvastam az előzetesét. Egy férfi és nő katona harc közben beszélgetnek, hogy valami klubba azok tartozhatnak, akik fegyverropogás közben meztelenre vetkőznek és dugnak egyet. És mivel el akarják mondani magukról, hogy ők is beletartoznak...
...csak az a baj, hogy a rajz elég ronda.

A Ms. Marvelnek állat a borítója!

talgaby:
Nem az, inkább egy eszement paródia, nem kicsi szexuális töltettel. Arról szól, hogy a seregben úgy növelték meg a morált, hogy... nos, kicsit elengedték az ösztönöket, csak az egyik nő véletlenül bekapcsolva hagyta a telefonját, mikor a férjével beszélt... a többit a fantáziára bízom.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése