HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
CoverArt!
zozi56:
Nem olvasom a sokak szerint már szinte élvezhetően rossz Wolverine - The best there is sorozatot, de a mostani szám borítója nagyon jó. Motorozik a Destroyer páncél. :)
Genzo:
Én is addig, amíg volt. Akkoriban első dolgom volt a fórum ezen részére benézni szerdánként (vagy mikor voltak már kirakva a borítók). Aztán kellett keressek más forrást. De találtam. :)
Predash:
Pedig én mindig innen informálódtam heti megjelenések terén. :)
talgaby:
Hogy mi volt a CoverArt?
Röviden annyi, hogy párunk időről időre belinkelte az aktuális amerikai megjelenések borítóit. A Marvel-DC párosnál az aktuális hetit (és linkek alapján közvetlen a kiadótól), én meg anno magamra vállaltam az Image-et, amit egy idő után annyira elkezdtem unni, hogy kommenteket írogattam a képek alá (ezt egyébként Sepi találta ki először). Erre utalt lejjebb Genzo is.
Elvileg lett volna több kiadóról is, Gorgonita linkelgetett is néha sci-fi témájúakat a Dynamite-tól és IDW-től, de végül már inkább nyűg volt az egész, pláne, hogy kb. 20-30 ember volt az, aki nézegette is, gondolom nem kis részben azért, mert elég kemény megnyitni egy olyan fórumtémát, ahol mindig legalább 40 darab, átlag 700 pixel széles képet kellene hirtelen megnyitni - még akkor is, ha folyamatosan lettek átírva a régiek linkekre képek helyett. Szóval végül úgy döntöttünk, hagyjuk a francba.
Usagi Yojimbo:
Hello! :D
Tudatlan vok, valaki el tudná mondani, hogy mi az a CoverArt? :nemtudom:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése