HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
CoverArt!
Ben Reilly:
Spider-Island: Deadly Foes 1. (2011)
ASM 238. (1983)
Predash:
Zozi, pedig az első szerintem kurvajó, nekem nagyon megadta a redneck hangulatot, attól függetlenül, hogy a gitár rohadtul nem kellene oda.
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: Genzo - 2011. Május 12., 20:47:33 ---Stan apját hősnek kiálltották ki, miután látták, hogy mekkorát kakkantott. Ez pont arra világít rá, amit te mondasz.
--- Idézet vége ---
Igen az remek társadalomkritika volt.
Genzo:
--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2011. Május 12., 20:43:43 ---Régen az volt a hős aki valami tényleg emlékezeteset, bátor és csodálatos dolgot vitt véghez. Ma meg a celebek korában ha színeset fingasz már hős vagy.
--- Idézet vége ---
Én a régi típusú hősre gondoltam, nem arra, amelyik szineset fingik. De a másik típusról egy South Park rész jutott eszembe, amiben Stan apját hősnek kiálltották ki, miután látták, hogy mekkorát kakkantott. Ez pont arra világít rá, amit te mondasz.
--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2011. Május 12., 20:43:43 ---[Persze ha akár DC akár Marvel témában lesz még hasonló megmozdulás (variánsok egy témára) azt közzéteszem. :)
--- Idézet vége ---
Remek ötlet. ;)
zozi56:
--- Idézetet írta: Predash - 2011. Május 12., 20:30:46 ---Egyébként van néhány nagyon erőltetett
--- Idézet vége ---
Például rögtön a legelső.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése