HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

CoverArt!

<< < (29/381) > >>

Ben Reilly:

Spider-Island: Deadly Foes 1. (2011)

ASM 238. (1983)

Predash:
Zozi, pedig az első szerintem kurvajó, nekem nagyon megadta a redneck hangulatot, attól függetlenül, hogy a gitár rohadtul nem kellene oda.

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: Genzo - 2011. Május 12., 20:47:33 ---Stan apját hősnek kiálltották ki, miután látták, hogy mekkorát kakkantott. Ez pont arra világít rá, amit te mondasz.

--- Idézet vége ---

Igen az remek társadalomkritika volt.

Genzo:

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2011. Május 12., 20:43:43 ---Régen az volt a hős aki valami tényleg emlékezeteset, bátor és csodálatos dolgot vitt véghez. Ma meg a celebek korában ha színeset fingasz már hős vagy.

--- Idézet vége ---

Én a régi típusú hősre gondoltam, nem arra, amelyik szineset fingik. De a másik típusról egy South Park rész jutott eszembe, amiben Stan apját hősnek kiálltották ki, miután látták, hogy mekkorát kakkantott. Ez pont arra világít rá, amit te mondasz.

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2011. Május 12., 20:43:43 ---[Persze ha akár DC akár Marvel témában lesz még hasonló megmozdulás (variánsok egy témára) azt közzéteszem.  :)

--- Idézet vége ---

Remek ötlet. ;)

zozi56:

--- Idézetet írta: Predash - 2011. Május 12., 20:30:46 ---Egyébként van néhány nagyon erőltetett

--- Idézet vége ---
Például rögtön a legelső.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése