HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

CoverArt!

<< < (212/381) > >>

Predash:
HÁt ezeken az Image borítókon mindig leesik az állam. MIntha nekem rajzolták volna őket.  Isteniek.

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: zozi56 ---Hm, volt pár, ami felkeltette az érdeklődésem. Viszont ez a lila Hulk... ez... ez... mi az úristen akar ez lenni?
--- Idézet vége ---

Már az én fantáziámat is beindította ez nem titkoltan Hulk klón figura, amit a koppintások mestere Rob Liefeld szervírozott az Image Comicsnak.
Annyit lehet a sztoriról tudni, hogy egy amerikai tábornokot, Jacob Kurtz-ot a szovjetek elfogták 1954-ben de ő megszökött mégpedig úgy, hogy átváltozott ezzé a lila Hulk-á. Na most jön az újabb lopás a Marveltől: a Project Rebirth embereinek sikerült becserkésznie és mint titkos csodafegyvert használták, amíg a többszörösen agymosott Jacob végül öntudtra nem ébredt és elkezdte a bosszúállást. Innen indul majd a 22 oldalas sztori, ami ehónap 22.-én jelenik majd meg.
http://www.benreillyweb.extra.hu/index.php...ge_Comics_Smash

Sepi:
Hát erre a lila Hulkra én is nagyon kiváncsi leszek, bár sok jót nem várok tőle. Viszont a PvP borítóján az a Kung-Fu Panda?  

grey gargoyle:
Az a broken trinity borrító egész jól néz ki.

zozi56:
Hm, volt pár, ami felkeltette az érdeklődésem. Viszont ez a lila Hulk... ez... ez... mi az úristen akar ez lenni?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése