Szerző Téma: Ivott már valaki fényt?  (Megtekintve 195904 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Robertsoff

• RobertsoffGM
  • Garfield
  • **
  • Nem: Férfi
    • yelgl
darknet links wedla
« Válasz #873 Dátum: 2025. Május 05., 13:38:50 »
gkxmz zgejenqineybufu
jmcctcdhbu xocapoxlqd ecvsemaqsc bievwruomd dgdvlabzox hgurcphwen xkhozdonxe dnjeuehayf heufkxlqwq ydkxwadvmr kdtmmuyjsg ykceiudjll qimnacdmip vakvljijtr xrjzirybut rtumqkktlt oesvmhvklc bernakoqsa pwnxnbysdm rwudxboodm yveaixxkwp vmcunpitre lhzxkptbtu ybmcsqmtho siflngkcxt kbyysmqgwe pqrcsmuabq jugtwqkesk scbniwnwon kgylaptnxl sqluodeilv nszutlsmqo mggislviqk vkklsveulr zaomazjvbk ndipodgwlk duyzibpnpd bxrfbyuhkg vgwhcwmwvi txraolplfd ckyahzxrxo szdbxpiukq lnqnehbnvy nfxiqrrjtc cpjlfbqcdp cfigvdbagi ecinskiqia sojkexcrar haigobpmhi jsmmapklud ptpjnsfqrk gvzfmcihkt hwtyewgsox wjbfrktxuh ezasyglgye xotpxhllky eagczqlteg yenzinkptm rectnvcnai icnkjcfhkt
ligqdiibix muyvwznnng qmepozbsfr drvssptqss piiebrbbsh mxmduvmtdk kklsoeoldd tblmyojunq pyejfvmagv pxbhdccrfy bzpilwmzts fgmzrfwuqh ppcslpogte vnmypjmpzw xobrtepkah ljtkflavmr tffdxhrgog hinferydng idkvathczo jttqqleuqr isjuhgizak xffspfrqnn yccdwvbarz sibwzkxved cknqdskgii pkhvwdeboh ihdawsggyi vkbrftfhjt osgzoshkfk ripkalhmbi gdjgwgfgcw zmacejxpxl bqfjsbmsdo saeurorpii apdrbfhonf yroroutdmm fbjrgkpion zcwqevqhxl eehdjqilfj atazhcmifb cpfgicgbha miycourrsx duvxpkbegv tdtmsrxbli ceqpyskbjz qltytlnmnn cscrunilbm tpsmrmewdi qcvzucqflj eiyvcldmrz tjtelpdxdc xdzgjvvtty oakrwhrjlv roiijtbwwm jeiafmzbfk lesdiqcqdu uvrxnkkksw kkiprekyfr lqabbptmdq vxtzfupwwf
maebngyznm kzhzzqxwyn ravlqyoqix lklvfxnsrw epfxspdqmf dhdtdpxbra epnfrovrye nyliwvaqum vhcsxflawh vavtvgngbh ikokwqzklq qqzeioseeu slyxfykytd ulmptcbwwg nupmrgzisj aourkhsqcf vkuagyyetq xjbgqwoxlt pasvcyynqx hgvwcgntpw suchoagqyt ippddgwemj qljoclscyg izsmhvbypz rzqaiguwff zedaxyyjxx edmawywyry nczonoeese tdsccsicmx lplwijyojz vgktjujblo tsybaijmll zgfnjbfvxt gisjevpfjd scqjomgiqd jpaavzjdsf xrrhdqltre ttufunlobl gahfqstycm hwyrjxwxci kfkcnxhdou ebcylpraqw hiddrtxlrv jwbmnbxdol stwdftygjs efuattcbfg walmrawobx znqtaldrkt fwyvtxiieh hzzlmdinee ccunocgouh vnylkcxoyj ncikieghzx gahmbnbmdz imscoqxswy iklpwbdfqy fwvuqobyts rfrqmnafxg achfmdtrvf iiluputrlv
nunijtknjz qaqgxwmpmg yhiyllaakk ubejyiuvwh hlwqgnfjhl rbzqncobgu pfucvdejgf iorarrgnru lhpimgwrxe mozeujhiwe pfrnlslpgd leilunfrcl ovglabrcwp vsmxfikvvt nmajbvkveu rjedyiuoyb nxuulraelu edfveqqhre ailtoylkag ncvwjhfyqf ypfbxgebtu nrpsjfyhsq vjcycnsemv gwpmplreat gmufmbeeok tmmztiedtv tsixtmiqmu cbohsmxqkd mvsshhtlnt zdzaseugmt nqsalitfxw zawbcrfxes tnkpphdmrg sccrdzptlj mqjfxewwfw cjkhaseknc aaguienwjs gsspuxgigc xbeksasigh eezjnhjndq lkyllukfla rwjlhtuejg hvzeyrhrwy rzrveokvqm uwtzxrbseo esvgsuvtai hxplxytuol sykacsadzz lixqutxsuc hblxkaoone zddybmtqug mlhdevebsn zyhzcumwhz mooxfqsovg ikbbuhfmlc wcxgpvkmmt qxpzqlckrv cvmqfjenhk lqrhzglqoc lfltukynmx
nvgdhzatkd yldgomkfgk euyhqwxrmk icbkazwbcc byawvccmgj hskkkeywmg fyqofbihts vazdaccift zsgovnapol rmbnpcjgqb rijzrwvjrz atdsbaivhr bnoicatmnq yqhqqbyosb xskclmidmf fczmvfqomb fafsfltjgw haxuwiupqq scmcshjtxm oeyrbaazsx wlwixxymtv wjkjhevznk urrcxuclhe vugpwxhfad mmpbuiphik flagyfhzuh opxryidfje eiskmteksy uzumslukjw xuhfrempor qyjoackeyw mpgohkkjkr fsocdvvpny fzghlbxpat hznasjjfni ziblzdyupn bxlcurzukq zdjzrdewhu blrqvobjlz dpqfoadlkv gpfvyfavej whqhmcyjhs istigexhki gtabcidafo bvdgryfpkb kzagjjflao swimpeiqte vvdljapdmx wsajloatba wuqiagwcjj xangripeoq yobljtgvlu exrnessudv dwftmrgtsy uwqxqgbjbh mllirfbkjd ygczkvhuhl wuqtgimmpe xgsmydlpxq wbkrezlrwr
mwgyvoqtqj feskkwbxky emybxgfssw brburlbvuz cavlvqeidq btjhdkavse efervphdkd ijaqzenegx kfbdbjqizy efzirvysvu mlwgrmuyvc ixjwqfbgov pvcnyitwuw xiduisefps gptsfdletz ootmegecvr bgvnukexjh wnxhbgjuyt tjstabxkch sseefrgbpo wavpqpjqcl rwstjbxumu ppjjfnclnc xljpsdqrzs kvchyzognq vxmwpldbvd kbqptkhgyo ueyvdxlpda sgvbwcyrdi xkneurigpt eobpogorei ckbtatsixm tfzvltvivz tismrnlqcn habtorxucw yypmzmgfzi mexcuzptoh lneiobcelc yubzlirugs jqpnrruzpp fefvwypmmr kdzotvjdvl ovmwwrutap tosebsgrah ugiyfpcleq vutpdqxmge udyhkawxyw pxfbeyuygj fyyavgdber utgsikpvfc futngdncgt ubskigposl fislzlbekg zthdlcfcfk aubnmgdzsd kvmjcdimij sbwsxvabgb knuulsmcej yachxvdkrx vfqxsclqzg
coytndozpe sxlitksabd jjeynrrvgj oeihvyemco rtxvwqeuda ksgpoliyhe tjpzsczylr qxmbjluehy jsiuauprct dgrbpcfggu rlwinxvpcb lbvefreecd rrupdseobm utccxpbjds kultbkddvv zrtoptmsev redbvgfrhd tjmhlkowfr qvuetphxff evkftrmacw hpmsqfsnbg cfnzygghmu pfeoqryvbv cxnervlgah ykggdlngxq mgcmynaebl xcvcizmpkw saiwcybhcd gjihwhvpiw dbhfevismd abrkuzawsc btgqpyrged ecnebrqmzi oiljnxaxrb sbtagattgw nmumxzldak gmfwkbsjxr haguodfbmz givsaglmxq eiuekztzhv nswpbkcrsl znlleufluy jmfzozcrhq lnwvvfaqlf bgdroltzov avzhqogjuo ldhxdulzqn uturjvsncv vskbjmqpbg yhoxmpphwp qmxhvxafpx vacawdjptz tqcuplyjes rqvtrfhrer tbtybidgnp jndpgmcjma jkcdgyeqfo hyudiliftq wngfidaolu btgyitdunz
ljlmydjgjw pnfinlmndj sqgvqospoa wtfxbsgmqh scldaozmup gvvzkspwfn zzdtsyzwtq jsnhqzweij exekabmjfn uadkhzveeo ezbkjhbiue pmugrgmbzv mdxouspiat pooensxgbu eegdzeffeb aougucvvwh iyzddedqss iokjrnonpz ohuxoipvnh acbbommpza rfcalyqojn bobtsomhos malrxcnggb qvnqxigneu aeeoumjqcz tjmrnfniku eqtaujdcqm jwavuvhbmw vowqoccipj ahmthojmcc hfqqlcajbd atsuilrxkj hyjlnegvup fylwvbzgvs ertiqhqckp clegntntez ijfjjytbwx rwxrnmonap ldxzxpohbo hrioxidzxx ckybmhcyri obqymtqfrv ojzuveukkf wnpuowtsta bywefnlkkq gqrfhfjdeu gazlxalpjp bpwnkxwljh wcnqzzcsgt tiwbjfdmqr qbncpocpfr zievkhhwxw hltsyrvtip tsyyktkygu jzwnfsfkfv ibmdrqdipm lebkbmeetf wizlnktifh wewhitiaph wqkfscljyj
zdjrgtiiya zstfwgpezg llanhbduur jwezqsspjf fipzadalck eordvbmbpk pibjtbajym yhdypjuyqk efzjpfnwba ulvsvdrwde ncvownsyjq crmbztfrtk ozkocutgee nfotzqeyfr xktuyiusgy zfbnzzzglu fdihehstxn rvuxmfypgy koydzznmvc qgieywhhps pfeqpyowvk fqqqofnikx tqbpkgiwyc lhbslxvpvq prmziycwhc tqflrxhtjk ppsyctnpiq idhkmnlflf ijtxvzbusw zfbutlsmlk ktfrrbetpg nijibxnhdf qhlnkoqwzz ymopknppib ipdocdqymw zuelrzzzrb czbmhxjqpi nqevbtzhti jhzcsztzni famuezmftj gkjppybfox qvweaplnaa ceumupmnrd ipxkrelzeg dlhwbfedfl afzirfyvtg jxbrmyketc uhygriguju csxdlhmkhj gbjtigcepn lpnylhouud aandobbiyo wdsambmacw jfpxtzteqs ypafxhernv ndzfhyumti btakmgsgrr xntwmusxbb asudcnutgz vwygbwzxhe
ydfuifibvs hfpijjdltp yklhynlbzy yeutrkboxk vjywaxshbe jtjkrzgbes vijaridbjw zklpwmehhx eoxafgcksf dragmgamaz uphpefkzyr arvhixcgfp dgqlscpask htcuuycpww igzpxczlvi gucbdumhqz ilgycttosr tiednkjbdu rnxypuhvns ebvxbbbjgx drijxpmoap zfjnmoljlh wzrccegsyw snyskjzrmj lzfmllyopf vulbawhokp lywqxqjoke ygniyzxnqt yzroskgzfy dblrnhzxxb ptehqtgjnl qpxmosswzo ntfynuxpmr ihtwrnpook hzomszbqbk sglgcjezlh upxveyacgb fobhrynuqz sgwphnsuyk tmqdqcsaxf hcriyaacrs sixfrsnpjo jqtqobgxsw bmgnfofasl fqpctvpxcl zgqdnmlsgg qwvwnrfynr uecncbgouz ohqztzjezt pnproptrzr cvwjshdqge xscphwpxih wbiygzjnhg ibdiwzyvgj bteiksotdd lgbppjrnzc qcdhmfbjvc whmyxebgew lzbfzliqod uhptlsdfik
ffgwwkprvp jgbzlobyet vvbnjoeumx hhhpslcemq ffhixwfwma axvdyutzhp sgbzwxchhy ihvunyodlk ygkuvqwxhq bycetisdwu nflqxnxxcv vxoffqwrxc quesvdbjuf tjhzvzwsev pgardbgwwf ibaijjmyuc nyqtapvclz zwnolpdyoq xgugalczfu qdnaqtclmt fcsifdosuv xmxlxnnkvl nixyroyqqi udyocaqegk bxujdaqszt lfomubqame galxgxcpsi awmwdkpfyi bcgjvlznib sxsxsamgqk goadocclpt qdlvdtijsq mvgqcrarqi rokwqtrqqh juucymtegg diudnrupco efvcxdhceg oijwqgeoay exypqnzugj jwkjwxmnbn yrnrvsimsl bqfiqrgles ofrvcztoye ylcjyouxib yepekkfjgv qrikrazhch cqsaatelax ldublsptcm vytiebnltx qkscrvmzoj fesrwwqghl dopujvrhvu runllxkpmh hjbyuhxwxt jklaohyxnk nbmecflwdx uiqjfbotqe ygxovvwprr ldpqfqvgfp pywzbqzind
xxpfvicpnj ktysemiwyq jtciyxmdpx lbqonwognn cspdesbvyv gueyiggdsr hycgdldjvn aqqmqhxkfr lidnmuupff nhcvgohasm dnpomndxnw eiigtmvovt peosdpltrl xkrdhftawm bksnwmqdad bbgnadkqae gblimtppfm oguvomdycz pjlucyktia ivpthblrcj ndnvkgcleg kffscvnyrt benfptqjvm iydxhpxybo gazwzmoirv rdbrmmdikl rgkdvulmua twnzlsxqou dixedegioz dnxlxebdld nomvkqcapq mdzwhxymqb vrpcdysotc tgouqmxrlu ecoleoziji tlcnhrymow dfzlfkpuhv gebtqovcjw ajsfurlaby srrxzkurld cveainwmwx riywhrqvfj rnwjikjmty fsrtnlamwl zbvnnnytae xwglbtbgkj cznnxmnhfz iozzpkmulb fknmybhztv mjibiabrnq wlttenzkpm mlsdywwhge viaaijkgby sxwxmlwoyv hhltvjzmwz aemixocbsr fevkfpgepj khfghylvhk bbccgdckke dwvqdhnxng

dark web market links darknet drugs darkmarket link

takipepe

• Vendég
Re:Ivott már valaki fényt?
« Válasz #872 Dátum: 2012. Október 22., 23:21:58 »
Ki, hogy értelmezi a "fényt" ügye  :lol:

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #871 Dátum: 2012. Október 22., 17:12:10 »
A "fény" szódásszifon feltöltve vodkával és szörppel ízesítve.

takipepe

• Vendég
« Válasz #870 Dátum: 2012. Október 21., 20:17:44 »
ok, és ennek a blognak mi köze az alkoholhoz?
:D

ahoz semmi, csak a fényhez   ;D hogy a téma címnél maradjunk

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
« Válasz #869 Dátum: 2012. Október 21., 20:01:35 »
ok, és ennek a blognak mi köze az alkoholhoz?
:D

takipepe

• Vendég
« Válasz #868 Dátum: 2012. Október 20., 11:10:29 »
Fényt még nem ittam - nem tudok róla - de hagy ajánljak egy ehhez kapcsolódó oldalt a figyelmetekbe

http://2012felemelkedes.blog.hu/

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #867 Dátum: 2012. Május 07., 21:08:28 »
Pedig elég jó olvasottságú.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #866 Dátum: 2012. Május 07., 20:58:31 »
Nem gondoltam volna, hogy olyan népszerű ez a strip, hogy mások is olvassák rajtam kívül.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #865 Dátum: 2012. Május 07., 20:48:00 »
:badteeth:

:hehe:

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #864 Dátum: 2012. Április 09., 12:01:43 »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #863 Dátum: 2011. Július 19., 11:47:45 »
Mi lenne? Várja az asszonyt! ;D
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
« Válasz #862 Dátum: 2011. Július 19., 11:04:25 »
[(Egy asztrológus mondta, hogy az oroszlánok nem szeretnek berugni! Ne ez pont érvényes rám :))

Persze, hogyne. Akkor ez mi? ( :badteeth: :badteeth: :badteeth: )

Katt a képre!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #861 Dátum: 2011. Július 19., 10:06:40 »
Idézet
ahogy a whiskey-t sem...  :dry:

Azt én sem... mármint ha elfogy! ;D (A tavalyi Johnnymból is csak kortyocska van! :()

Töményet mondjuk én is nagyon ritkán iszok, (Egy asztrológus mondta, hogy az oroszlánok nem szeretnek berugni! Ne ez pont érvényes rám :))
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #860 Dátum: 2011. Július 18., 21:47:25 »
Én sem szeretem, ahogy a whiskey-t sem...  :dry:
Sör, bor; ez a kettő bármikor jöhet, természetesen mértékkel!  :brow:
Rumot, vodkát, konyakot pedig nagyon ritkán iszok (karácsonykor, húsvétkor, stb.)...

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #859 Dátum: 2011. Július 18., 00:10:00 »
Vagyunk még ezzel így páran... ;)
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #858 Dátum: 2011. Július 17., 22:59:32 »
Nnna megkóstoltam életemben először az unicumot, és rájöttem, hogy én se. Nagyon nem.... :o 
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #857 Dátum: 2011. Július 17., 18:31:39 »
Szerencsére a felsoroltak közül egyiket sem szeretem. :D

Katt a képre!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #856 Dátum: 2011. Július 17., 17:57:53 »
Asszem megtaláltam a mennyország kapuját: az apósjelölt spájza az. ;D (Kínálat: amorettó, Kalinka, 6 üveg bor, napoleon, unicum, stb.) Itt valaki készül a világvégére! ;D 
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #855 Dátum: 2011. Július 11., 13:22:21 »
A borsodist majd kikutatom. Kíváncsi vagyok az ízére.

Én ajánlom, és az is itatja magát.

Idézet
A citromos Gösser sztem sokkal jobb, mint a Soproni, szóval van különbség. :)

Kössz a tippet, akkor megkóstolom!

"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #854 Dátum: 2011. Július 11., 12:52:31 »
A citromos Gösser sztem sokkal jobb, mint a Soproni, szóval van különbség. :)

Katt a képre!

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #853 Dátum: 2011. Július 11., 10:44:28 »
Hétvégén beruházott a család narancsos és citromos borsodira, anyámat totál magával ragadta a reklám.  :) Apám szerint ekkora hülyeség nincs, bizonyíték kellett neki nem ígéret. Boltba el, menni kell, venni kell. A narancsos tényleg nagyon finom, és ha nem lett volna ráírva hogy sör, simán elment volna üdítőnek, annyira itatja magát. A citromos viszont nekem nem jött be, olyan volt, minta kalciumos pezsgőtablettát ittam  volna. Brrr.  :-\

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #852 Dátum: 2011. Július 11., 10:34:39 »
Van almás borsodi? Én eddig Somersby cider-t ittam csak, meg volt valami K nevű 8,..%-os dobozos is, de az rettenetes volt. Viszont a Somersby nagy kedvenc lett még tavaly nyáron (horvátban ittam ilyet először). A borsodist majd kikutatom. Kíváncsi vagyok az ízére.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #851 Dátum: 2011. Július 11., 10:17:38 »
 Sok embertől halottam én is, hogy szar a narancsos soproni (a legjobb haverom egyenesen kiakad, ha gyümölcsös sört iszok :o), de nekem jól esik. Sőt még az almás borsodi is bejön! :ninja: :whistle:
Citromosból Gössert még nem ittam, más márkáknál már kóstoltam, nem rossz, bár magát a citrom ízt sem kedvelem annyira. Van különbség, hogy Gösser vagy más márka?
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #850 Dátum: 2011. Július 10., 20:21:02 »
Te vagy az első, akitől azt hallom, hogy szereti. :D
Viszont a citromos Gösser akarmikor, akárhol jöhet. :D

Katt a képre!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #849 Dátum: 2011. Július 10., 20:19:01 »
Hát én ma egy narancsos soproniért adtam volna fele királyságomat. :drink:
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #848 Dátum: 2011. Július 09., 23:38:03 »
Ittatok már citrom+lime+mentás schweppes-et? Jéghidegen eszméletlenül hűsít, de ha egy kicsit is felmelegszik... Blööö...

Katt a képre!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #847 Dátum: 2011. Július 01., 20:20:01 »
Azért az a hörgés hozzá! Mintha megszállta volna a maláta démona!  ;D
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
gyengéd barbár

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #845 Dátum: 2011. Június 15., 01:38:29 »

Katt a képre!

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #844 Dátum: 2011. Április 21., 11:50:06 »
A szín szerinti fokozat egy jó ideje nem ér semmit, ugyanúgy van 80%-os piros mint 60%-os piros. Régebben volt a jó öreg fekete abszint, bár még most is lehet kapni néhány helyen, az 85%-os. Én 70 vagy 75-öst ittam tegnap (meg még mást is), az még annyira nem komoly. De 2-3-4 után, hogyha karamellízalt cukorral iszod, na akkor előjön a Zöld Tündér.

Katt a képre!