HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (20/175) > >>

Sepi:
Nem is rossz, küldd el Quesadanak, neki biztos tetszeni fog.

drbob:
én a múltkor Pókembert írtam...ott kezdődött a lidércnyomás amikor a szerkesztő besétált és közölte hogy 'retconra fel!' May néni összeházasodik a Keselyűvel, mert mindketten megfiatalodnak, és nekiállnak bűnözni ezerrel, Petya meg szétkeni őket, majd meglátja hogy May nénit pofozza szanaszerte, bűntudata lesz, és egy nyol-tíz epizódos arc végére szuperképességeket csináltat a nénikéjének, akiről kiderül hogy a HYDRA ügynöke és egyébként is skrull (Veranke hugicája pl.) ezért Petey megöli, majd mivel olyannyira megroggyan, elfogadja a sötét pókerő hívását, és többet öl mint rozsi...na itt ébredtem...

dr samson:
A zöld a gyengém...  De akkor mostanság inkább egy szupererős szőke hölgyel álmodnék!  Egyébként azt már tényleg sikerült egyszer egy BL meccs közbeni sörözözés után álmodnom, hogy képregényt fordítok...  Sőt, a jó múltkor, álmomban lektoráltam...  Erről tényleg lehet, hogy már beszélnem kéne valami pszichiáterrel.

Galamb:
   Ha Farek írta volna a hozzászólást, egyből én is valami ilyesmire gondoltam volna.  Azt nem tudtam, hogy Doktorunk is kedveli a högyet.

Sepi:

--- Idézetet írta: galamb ---Akar róla beszélni?  Valami képregényes vonatkozású álom? Álmodban bemész egy italboltba és a Hulk az eladó, vagy valami?
--- Idézet vége ---
Biztosan az van benne, hogy egy Vízió avatart viselő emberrel kell verekednie, hogy ágyba bújhasson egy zöld bőrű szuperhősnővel.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése