HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (172/175) > >>

Gabe:
Recept? Egyébként van egy koktélos könyvem, pár receptet ki tudok belőlle nézni. Ha lesz valami a következő indítványomból (lásd lentebb) akkor majd bedobok párat.

Troll: légyszi nyissunk egy Anonim Alkoholisták nevű topikot. Alcím lehetne az hogy "Mesék a kocsmából"  .

exactlee:
És akkor a "hűbazdmeg" koktélról még nem is esett szó!

talgaby:
Páran??? Az egész banda!

Gabe:
Basszátok meg... totál le van zsibadva az agyam, erre meg én hülye elolvasom egymás után a waddafakk topikot, meg ezt. Hát, nem mondom, van ám hangulat. Ha ez élőben menne, már mindenki hulla részegen fetrengene a földön, egy kicseszett kocsmában...  Vannak ám itt arcok...  

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ez a legfrankóbb fórum, amin jártam  . (Igaz, itt tag is vagyok, de nem ezért mondom). Jó hogy végre sikerült életet lehelni (jó kis alkoholszagú lehelettel  ) ebbe a fórumba. Asszem így viszanézve pár oldalt, tuti hogy páran a pokolban fogunk még találkozni  .

talgaby:
galamb: Szerintem inkább délfelé menve ismerik egyre kevesebben. Én is Pesten ismertem meg először a kifejezést, de aztán rájöttem, hogy a nagy többség származási helyén is már tudott az ominózus keverék létezéséről.
--- Idézet ---Egy este kilencet ittam belőle és nagyon jól éreztem magam tőle.
--- Idézet vége ---
Az összetevői alapján akármi lehetett volna benne, akkor is jól érezted volna magad...

(Öregem...mondom én, ez a HZS tiszta alkoholisták gyülekezete... hova kerültem...  )

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése