HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (161/175) > >>

Gabe:
Egyszerű: a börze napjának délutánjára kell időzíteni

Sepi:

--- Idézetet írta: Schmatzy ---Ja, és ezennel mindenki, aki 10 postnál többet ír ide, kötelezi magát, hogy évente legalább egyszer offline is találkozik a társasággal egy kocsmaasztal körül! Ez akár lehetne ezen topik EULA-ja is.
--- Idézet vége ---
Felőlem is mehet, bár szvsz kicsit nehéz lenne összehozni, hogy mindenkinek jó legyen a hely és az idő.

Gabe:

--- Idézet ---mindenki, aki 10 postnál többet ír ide, kötelezi magát, hogy évente legalább egyszer offline is találkozik a társasággal egy kocsmaasztal körül
--- Idézet vége ---

Bár én nem szoktam alkoholizálni, de tőllem mehet  
A baj csak az, hogy tutira csalódnátok bennem, amikor a 3. korsó sör után félájultan fordulnék le a székről

Schmatzy:
Köszönjük Trollnak, hogy elindította ezt a topikot. Én a Műegyetem-környéki legprosztóbb kocsmák egyikének nevét ajánlom: Icsa, azaz Italcsarnok.
Ja, és ezennel mindenki, aki 10 postnál többet ír ide, kötelezi magát, hogy évente legalább egyszer offline is találkozik a társasággal egy kocsmaasztal körül! Ez akár lehetne ezen topik EULA-ja is.

--- Idézet ---haverod azóta gürüszemű?
--- Idézet vége ---
Nem, de van egy jó szokása: a téli vizsgaidőszak végén mindig elmegy egy-két hétre síelni. Amikor pedig hazaérkezik, mindenkinek az az első kérdése, hogy "Mivan, atomvillanás volt?"

--- Idézet ---Halljuk!
--- Idézet vége ---
Egyelőre még várjunk. Több nap, mint sztori.

Sepi:
Jéééééé. Megszületett a Kocsma topic.     Én már egyszer javasoltam azt a nevet, hogy HZS Topic, avagy Hogyan Züljünk Sokat Topic. Bár a rövidítés lehet, hogy nem lenne egyértelmű.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése