HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (147/175) > >>

Schmatzy:
Öcsém, pepo, hogy ezt a hozzászólást sem tiszta állapotban követted el, az a random billentyűleütésekből látszik.

Galamb:
Úgy látom, látom kell egy kis bíztatás: GYERÜNK EMBEREK SZAVAZZUNK, SZAVAZZUNK!  (egy biztos: itt senki sem kúrta el! )

Gabe:
Így a szövegkörnyezetből kiragadva azt a hihetetlenül morbid mondatot, hogy

"Ivott már valaki fényt?"

akkora húzás, hogy szüreálisabbat nem is találhatnánk.
 Emberek, ez így akkora szöveg, hogy hülyék lennénk ha nem erre szavaznánk. Én már megtettem, rajtatok a sor.
Képzeljétek csak, egy újonc meglátja ezt a nevet, kiváncsian  rákattint,  beleolvas, majd 10 perc múlva  az erkölcsei  a padlón koppanak, ezért hogy ne maradjon le, felpattintja apuci dugi whiskey-ét, aztán ontja magából a sok hülyeséget, mint mi, hogy véletlenül se maradjon le. A Kocsma topik az túl snassz, aki nem fogékony a züllésre, meg a tudatmódosításra az úgyis elkerüli, de ilyen címmel kihagyhatatlan...  
Kiváncsi vagyok mik derülnek még ki e topik keretein belül, úgyhogy bátran vetkőzzétek le a gátlásaitokat, úgyis szűk baráti körben vagyunk...    

Troll:
Szavazás indul.

pepo05:
Ez a kedves kis történet unokatesommal esett meg: Szóval történt, hogy egyik szombaton, nyáron, kiruccantunk a haversággal egy hétvégére, vettünk ki faházat egy Tisza parton lévő "bulitelephelyen".
Aztán mit ad isten, találkoztam unokatesómmal. Persze már mindketten elég spiccesek voltunk... ittunk pár kört. Illetve őn párat, ő jóval többet ihatott, mert mindketten be voltunk rendesen rúgva. Hát el kellett menni pisilni a homokos partra. Azt tudni kell, hogy vagy 10 lépcsőfok vezet le a homokpalajra, és a part egyes részeinél keveredett az agyag, homok, ilyesmik. Hát 'tes az kemény, ő odaállt a meredek "hegyoldalra hugyozni"...értsd, a sík homopalajt, meg ezt a részt kb. egy méteres szint különbség választotta el egymástól. Én be is fejeztem a dolgomat, hátranéztem. Aztán előre, de uncsim sehol..."Hé hova lettél bátyó?"
"ááááá"
Hát hallom a hangból, hogy lentről jön...szerencsétlen kivett műszerrel a kézbe, lecsúszott a leejtőn, és ott ült lecsuszva a parton a brét fogva. De tök mozdulatlanul, mint aki nem bírta felfogni, hogy mi lett vele. Én meg alig bírtam abbahagyni a röhögést.  
A tavaly nyáron történt egy másik eset, ugyanezen a helyen. Megint kivettünk egy nagy házat, de most felesbe...én haveri köröm, meg uncsim bandája(azt tudni kell, hogy ők 21-23 évesek). Ők lazán körbeittak minket...szóval az éjszaka nagy részében csak a terazson marhultak, meg ittak végig. Hajnal 5 után, mikor mi már pont jöttünk vissza a házhoz, már teljesen világos volt...hát mit lát az ember? Uncsim akkor jött matt részegen, hogy "hééééé bazdmegg! Hol van a buli emberek?!"

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése