HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (142/175) > >>

Galamb:
Ejha! Akkor még jó hogy ott voltatok ( a kocsmázás életet ment  ), de azért kiváncsi lennék, hogy azóta mi van a sráccal.

freakdavE:

--- Idézet ---Nálunk van "Jobb, mint otthon". Asszem ez is elég eredeti név.
--- Idézet vége ---
Az egyik ex-barátnőm Pécsen tanul. Egyszer elmentem vele meg a csoporttársaival a Jobb, mint otthonba. Akkor éjjel mentettünk meg egy erősen öngyilkos indíttatású srácot, aki az utcán nyiszatolta az egyik csuklóját egy eldugott kapualjban. Leállítottuk, a lányok beszéltették, mi a srácokkal meg hívtunk mentőt. Nem az volt életem legjobb bulija, az biztos. Viszont jól berúgtam utána.

Galamb:

--- Idézetet írta: freakdavE ---Amúgy van felénk egy Alibi nevü kocsma is.   Ha köröznek titeket ott tudnak segíteni rajtatok.  Jár is oda néhány arc, akik élhetnének Sin City-ben.

--- Idézet ---Hangulat Presszó=ergo egy kocsma.
--- Idézet vége ---
És van egy Ring nevü hely is, ami a cégér szerint ételbár. Persze Csabi Bá, a tulaj kiröhögne, ha kaját kérnétek, mert egy szimpla kocsma.   Még zsírosdeszka sincs.

--- Idézet vége ---
Nálunk van "Jobb, mint otthon".  Asszem ez is elég eredeti név.

Sepi:

--- Idézetet írta: Punkológus ---JÉÉÉÉZUS EREJE!!! Mi az hogy sörös pezsgő? A pezsgő önmagában is elég rossz, de hogy ráadásul a sört rontják el vele, brrrrrr
--- Idézet vége ---
Hát elég borzasztó volt, azt meg kell hagyni. De tudod, hogy az ember illuminált állapotban képes mindenféle piát összekeverni.  

freakdavE:
Amúgy van felénk egy Alibi nevü kocsma is.   Ha köröznek titeket ott tudnak segíteni rajtatok.  Jár is oda néhány arc, akik élhetnének Sin City-ben.

--- Idézet ---Hangulat Presszó=ergo egy kocsma.
--- Idézet vége ---
És van egy Ring nevü hely is, ami a cégér szerint ételbár. Persze Csabi Bá, a tulaj kiröhögne, ha kaját kérnétek, mert egy szimpla kocsma.   Még zsírosdeszka sincs.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése