HálóZsák fórumok > OFF topik
Ivott már valaki fényt?
pepo05:
Nemtom karácsonykor buliztatok-e már, nekem most volt az első. De nagyon jó volt, nem bántam meg, hogy hétfő este nem otthon ültem.
Sepi:
Igazad van. Az sokkal rosszabb lett volna.
Galamb:
Nézd a dolgok jó oldalát: Mi van, ha paleszra számítasz, erre csak Traubi van?
Sepi:
Ma sikerült úgy járnom, mint ahogyan Punkológus járt régebben.
Az összcsaládi ebéden gondoltam, hogy az ebéd mellé iszok egy kis üdítőt. Volt előttem egy jól behűtött Traubis üveg, fogtam magam és töltöttem is magamnak egy háromdecis pohárba és jól meghúztam. Csak amikor a felénél jártam akkor jöttem rá, hogy valójában nem is traubit iszom, hanem valami házipálinkát . Ugyanazzal a lendülettel vissza is köptem a pohárba azt amit még nem nyeltem le, és csodálkozó pillantásokkal néztem, hogy ez meg mi volt? Az a poén, hogy még a szine is hasonlított az eredeti traubira, csak az lehetett volna gyanús, hogy nem pezsgett, de azt betudtam annak, hogy biztos nagyon le volt hűtve .
Plussz a legjobb, hogy kocsival voltam és valahogy haza is kellett jönnöm (persze azért ebéd előtt még engedélyeztem magamnak egy feles Jagert és egy pohár pezsgőt, de a pálinkára nem számítottam).
freakdavE:
--- Idézet ---Egészségedre!
--- Idézet vége ---
Köszi!
--- Idézet ---És hány merész legény volt arra az ötven kuponra?
--- Idézet vége ---
Hárman voltunk. De két kuponért kaptunk egy korsó sört, úgyhogy mindenki 8 korsót ivott, egyet meg elosztottunk testvériesen.
--- Idézet ---freakdavE: Akkor te már hangoltál a szilveszterre. Hát igen, a főelőadás előtt még el kell párszor próbálni a darabot.
--- Idézet vége ---
Hát igen, a szilvesztert komolyan kell venni. Nem lehet csak úgy edzés nélkül nekiugrani.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése