No, meg volt a szakest, és bár a tavalyi jobb volt, de idén is sikerült beállnom, mint a gerely. Amit jónéhány ezer forintom is bánt... Ami érdekes, hogy összefutottam a JATE-ban Pilcz Roli-val is, aki éjfélkor már szintén totál részeg volt, akartunk is csocsózni egyet, de aztán eltünt valahova. Egyébként kíváncsi lennék, hogy ma mennyit halad majd a Kalyber Joe 04-el...
Egyébként úgy hajnal kettőkor már itthon voltam, mert úgy volt, hogy ma 8-kor zh-t írok, de szerencsére elfelejtette a tanár. Meg tök fura, hogy általában, ha be vagyok rúgva össze-vissza hülyeségeket álmodok, ehhez képest most kettőkor filmszakadás és már csak arra emlékszem, hogy csörög a telefon, hogy kelni kell.
És persze készültek képek is az estről, amiket azok, akik ismerik becsületes polgári nevemet és fent vannak iwiw ismerőseim között, láthatnak is majd. Egy kép biztos fent lesz, amire emlészem, hogy készült, de tavaly is utólag vagy 5 olyan kép felkerült a netre, amin rajta vagyok, de a mai napig fingom sincs, hogy miként kerültem én azokra...