HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (116/175) > >>

pepo05:
Minek? Mi egyszer(nem vagyok büszke rá), eléggé becsiccsentettünk, aztán vagy 3-4 kresz táblát szedetünk ki, meg törtünk szét. Az egyik be volt betonozva...addig cibáltam, amíg ki nem jött. MOndjuk ez 20 perc volt, addigra az erőlködéstől ki is józanodtam.

Daredevil:
Nem volt abban a piában valami erőnövelő?

Galamb:

--- Idézet ---Egy 3 méteres faoszlop földből való kitépése (valaki ellenségnek nézte smiley.gif ).
--- Idézet vége ---
Ott volt a Lény is?  
 Hát igen, a szőlős bulik kemények tudnak lenni!

freakdavE:
Tetszik a szlogen.

Punkológus:
No én is megérkeztem és a romokat is sikerült eltakarítani  Mi szőlőbe voltunk elzárva hálistennek a külvilágtol. És cseszett jól éreztük magunkat. Volt minden ami kell. Zaftos, menetrendszerű üvöltős veszekedés, ami felolvad a jó hangulatban. Részegség minden fokon. Filozofálás, moralizálás. Üvöltő zene. Pogó. Lépcsőröl lezuhanás. Egy 3 méteres faoszlop földből való kitépése (valaki ellenségnek nézte  ). Ráadásul nem rágtak le a vadromák, se a farkasok és hihetetlenül kicsi az anyagi kár is (az oszlop meg egy pohár). Mi nagyon jót buliztunk és hál istennek senki sem mondott olyat, hogy boldog új évet  .

+++

Meg lett az új év szlogenje is: "Csak egy szarabb dolgot tudok annál, hogy itt kell megdöglenem. Hogy elötte itt is kell élnem..."  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése