HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (108/175) > >>

Punkológus:
Nem tudom. Minek. Ha valaki ezt akarja csinálni, akkor miért ne csinálná, legalább másnak nem árt vele. Ezzel nem akarom támogatni, az ilyen utolsó vadmarhákat, de ennél bőven lehetne rosszabb is. Sőt, van roszabb is, akiket inkább kellene elküldeni innen jó messze.

pepo05:
Írtani kéne ezeket egytől egyig.

Punkológus:
ezzekröl a japán xxx anyagokról én is hallotam és egyet néztem meg, kb én is 10 másodpercig jutottam. Akkor született az a véleményem, hogy talán nem is túl nagy baj, hogy el fognak sűllyedni  
--- Idézet ---áááááááá, mi ferdíti el ennyire az embereket?
--- Idézet vége ---
No ez egy nagyon jó kérdés. Megőrült a világ, azt puff neki. Senki sem látja nagyon értelmét a normalitásnak. Erröl el lehetne moralizálgatni napokon át...

Gabe:
te jó isten, ez az ananászos tényleg komoly?
Bár japó xxx anyagban (khm... emailen jött persze) láttam már olyat is, hogy gyönyörű hamvas huszonéves iskoláslánykák azzal játszadoztak, hogy egymás arcába üritették a belük tartalmát... 10mp plusz a mellékelt leírás elegendő is volt, köszönöm. De leírás szintjén halottam még pár sokkal-sokkal durvábbról is, szóval valószínüleg igaz. áááááááá, mi ferdíti el ennyire az embereket?

pepo05:
áááááááááá. Na most komolyan majdnem elhánytam magam. Ki a faszom lehet ilyen elveteműlt állat? Le kéne vágni ezeket.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése