HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (106/175) > >>

pepo05:
Az biztosan nem szar volt.

Sepi:
Az nem lehet, hogy valaki előtte szart oda, csak nem húzta le, és te meg nem vetted észre mikor elkezdtél kómásan öklendezni?

Punkológus:
Eeeeeeeeeeeezzzzzz kemény!!!      Nem lehet, hogy az valami epe volt slejmmel keveredve. Szart hányni??? Jézus ereje...      (ez itten egy tanácstalan sírva mosolygó szmájli)

Schmatzy:
Na, finomkodok én is. 5 éve esett meg, BME gólyatáborban. Első este elvittek minket valami borospincébe, ahol 1 hekto kimért bor vár minket, a program pedig építős dalok betanulása volt (esetleg egy-két szebbet leírhatok  ). Sikerült attól a pancsolt szartól úgy berúgnom, hogy a maradék három napot végigszenvedtem és végighánytam, megállás nélkül. Nem mertem bemenni a kajáldára ebédelni, mert attól féltem, hogy az asztalnál hányom el magam...
A lényeg a lényeg, egyszer (természetesen a dékán beszéde alatt, mikor máskor) érzem ám, hogy mocorog az atom, menni kéne üríteni. Odaérek a klotyóra, támasztom a falat, és kínlódok. A masszívabbak biztos ismerik azt az érzést, amikor hánynál, csak nincs mit, és ennek izomgörcsök és levegő a vége. De végül mégiscsak kijött belőlem egy minimális mennyiség. Éreztem, hogy ez bizony igencsak a gyomrom aljából jött, és ahogy belepillantok a fajanszba, híg barna trutyit látok. Ha bárki azt meséli nekem, hogy szart hányt, hát körberöhögöm, de ezt a saját szememmel láttam...

Mellesleg azóta nem iszok bort. Csak a szagától kavarog a gyomrom. Köszönöm Néked, Soltvadkerti 4tablettás!

pepo05:
Hát ez a lila érdekes. A vér ugyebár vörös, házipálesszel el nem tudom képzelni, hogy a fenébe lehetett belőle lila. Az mályepe sárgásbarna, a hólyagepe meg barnászöld színű. Szóval ebben a lila gyomortartalomban valami előző napi cucc lehetett a színezőanyag...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése