HálóZsák fórumok > OFF topik
Ivott már valaki fényt?
Daredevil:
Egyszerű a megoldás. Egy jól iránzott gégeütés. Abból nem kel fel. Csak olyan helyen csináld ahol nincsenek sokan és vegyél fel kesztyűt.
Spidáj:
engem az idegesít a legjobban hogy t1ük fel tegnap eldurran az agyam rendesen és 1iknek betöröm az orrát , és t1ük fel feljelent...
a rendőrségen vagy bíróságon senkit se fog érdekeli hogy minket támadtak + csak a végeredmény: szegény cigány fiatalembernek a csunya fehérember eltörte azt a szépmetszésü orrát...
és a másik amiér paráztam ütni, mert ez a 2 arc mindig abban a kocsmában ül minden este ahol én + spanunk meló után hazajárunk és semmi kedvem midnen este rettegni hogy akkor most összevernek e vagy sem ...
pepo05:
Elég szomorú, hogy itt tartunk. Spidáj, te meg vigyázz magadra lassan. De szerintem ne fogd vissza magad...én nekikmentem volna. Elég hamar bedurran az agyam, aztán nem tudom, hogy mit csinálok.
Egyébként a rendőrökről beszélhetnénk...vannak ott is normálisak, aki jogosan megadják az ilyen kis szarrágóknak ami jár, de van olyna is, akineke köcsögölhetnéke van, aztán gondolja, hogy letöri a szarvad, mert megteheti(szerinte).
Gabe:
Velem is előfordult már hasonló, de általában messziről ki lehet már szúrni, ha "valamit" akarnak az embertől. Ilyen helyzetben a haverommal két dolgot csinálunk:
-vagy messziről kikerüljük őket,
-vagy ha nem 15-en vannak, akkor elöbb ütünk. Úgyis arra megy ki a játék, így legalább nem kell erőlködniük.
Szerencsére ilyen nagyon ritkán fordult elő eddig, igaz, nem hátrány, hogy a haverom már évek óta boxol.
Mondjuk szerencsésnek vallom magam, hogy az igazán kemény dolgokat eddig elkerültem, mert nagyon szar környéken lakom, és rengeteg itt a kissebbség, akik itt inkább majdnem többségnek számítanak, és ezek is inkább javarészt "ügyeskedésből" élnek .
beigli69:
Egyéni vélemény (mellesleg 1,70-el és 57 kg-vel labdába se rugok ), de az ilyen és ehez hasonló szürkeállomány nélküli marháknak lehetne ismételten megnyitni egy javító nevelő munkatábor jellegű valamit, ahol felesleges energiáikat az ország jólétének építésére fordíthatnák. Pfffhhhh....
Mindig felhúzom magam az ehez hasonló töténeteken. Ha meg a rendőr az ilyet (hozzáteszem jogosan) belegyalulja az aszfaltba még ő lesz az akit lecsuknak. Persze mindig az ilyenek pattognak a jogaikról, de hol az áldozat joga ?? (kedvencem Stallone Cobrájának idevágó jelenete a film elején)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése