HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (95/175) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: Gabe ---Látom megvolt az értelme ennek a topiknak is: A banda úgytűnik hogy az utóbbi időben leszokott az alkoholról  .
--- Idézet vége ---
Sajnos én böjtölök rendesen az utóbbi időben. Sokat kell melóznom és itt nem lehet zülleni. Ezért volt jó amikor még megvolt a kocsmám.  

--- Idézet ---Na mindegy, ez is egy eredmény. Közben találtam egy jó elnevezést egy másik fórumon: FASz = Fiatal Alkoholisták Szövetsége.
Mennyire durva lenne már egy csoportot létrehozni a fórumon, és minden érdeklődö megkapná a lehetőséget a belépésre. Konkrétan ahol most Fórumlakó díszeleg, ott ezentúl "FASz tag" állna        

A tagság feltétele egy évben minimum egyszer megjelenni a szövetség többi tagjával egy kocsmában, ahol a sárga földig kell innia magát  . Mivel képregényes oldal vagyunk, így 2 lehetőség van a szövetség arcának a kijelölésére: Ms Marvel vagy pedig Vasember...  Milyen kemény toborzó szövegeket lehetne nyomatni velük
--- Idézet vége ---
Vasembert a topik élére!  
Egész jó ez az elnevezés, csak nem tudom ki mennyire tolerálná, ha a szövetség rövidítése díszelegne a neve mellett  . Viszont az össznépi találkozó ötletét én támogatom. Neked lesz a legjobb Gabe, két feles és már alulról olvasod a képregényt a kocsmában.

Gabe:
Látom megvolt az értelme ennek a topiknak is: A banda úgytűnik hogy az utóbbi időben leszokott az alkoholról  .

Na mindegy, ez is egy eredmény. Közben találtam egy jó elnevezést egy másik fórumon: FASz = Fiatal Alkoholisták Szövetsége.
Mennyire durva lenne már egy csoportot létrehozni a fórumon, és minden érdeklődö megkapná a lehetőséget a belépésre. Konkrétan ahol most Fórumlakó díszeleg, ott ezentúl "FASz tag" állna        

A tagság feltétele egy évben minimum egyszer megjelenni a szövetség többi tagjával egy kocsmában, ahol a sárga földig kell innia magát  . Mivel képregényes oldal vagyunk, így 2 lehetőség van a szövetség arcának a kijelölésére: Ms Marvel vagy pedig Vasember...  Milyen kemény toborzó szövegeket lehetne nyomatni velük

Daredevil:
Nem vagyok bérgyilkos nyugi. Csak régen MAGUS-ban még volt egy dédelgetett fejvadászom és utánna kellet néznem bizonyos dolgoknak, hogy hiteles legyen a figura.

talgaby:
O-ó...

Gabe:
 Csak nem bérgyilkos vagy? Ez nagyon úgy hangzott... ööö... khm... szóval, izé... volna egy munkám számodra, a további részletek privátban...  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése