HálóZsák fórumok > OFF topik
Ivott már valaki fényt?
freakdavE:
Általános iskolában azért kaptam osztályfőnökit, mert az egyik aradi vértanúra azt mondtam, hogy hasonlít Bud Spenserre, egy másik meg Chaplinre. Ez nemzeti nagyjaink meggyalázása volt. Voltam vagy kemény 10 éves és le lettem bűnözőzve.
Másnap megkérdezte az ofő, hogy mit szólt anyukám. Én őszintén megmondtam, hogy jót nevetett és megnézve a képeket igazat adott nekem, tényleg van hasonlóság. Szegény ofő majd elájult.
pepo05:
Én kétszer kaptam osztályfőnökit...illetve nem. Háromszor, de az egyiket nem érdemeltem meg. Egyszer középiskolában. De lehet, hogy kapok most mégegyet, mert nem vagyok hajlandó a hülye tanári kar miatt, akik negyedikben, végzős osztályban olyan órarendet csináltak, hogy hihetetlen sz*r, szóval nem maradok, vagy nem megyek be ilyen full értelmetlen órákra, mint a dráma, filozófia média stb. Az érdekes, hogy a drámát tavaly pölö még nem is osztályozták...az idén bezzeg már kell. Fuck!
Archant:
Nem, én nekem eddig még sosem irtak be ellenőrzőbe figyelmeztetést, Igazgató nénit is csak egyszer egy díjátadáson láttam.
Daredevil:
--- Idézetet írta: Taiy ---Ez hol van? Durva. De tetszik.
Nálunk (miután az ország 20 legjobb iskolájában vagyunk) nagyon szigarúak, de fölöslegesen. senkit nem érdekelnek. Én eddig 8-szor voltam a igazgatónál. Csak keményen.
--- Idézet vége ---
Baz csak nekem jó itt a magaviseletem?
Galamb:
Hát igen Pécs mindig híres volt a szobrairól! Milyen balhé ment a "fütyis fiú" körül is annak idején, asszem még a tv-be is bekerült!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése