HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (68/175) > >>

raveon:
Eddig fingom sem volt róla, de most már el tudom képzelni milyen lehet az, ha képregényesek összejönnek piálni.  

Remélem még nem írtam ezeket, nem szeretem ismételni magam:

A hátramenős élményem nyomán eszembe jutott még két sztori a "fordulatokról", bár ezek nem velem történtek meg - azokról a paradox esetekről van szó, amikor az ember elindul valahonnan és a végén ugyanott találja magát:

Az egyik rövidke történetet a gyárban hallottam, ott volt régebben egy piás műszakvezető. Biciklivel közlekedett, természetesen télen is. A tag kijön a kocsmából, hideg van, hó van, jég van. Felül a biciklijére, valószínűleg néhány málnaszörp után és nekiindul hazafelé. Egy ideig megy aztán hoppá csúszás a jégen, 180 fokos fordulat, de nincs esés. Öröm, bringázás tovább, míg el nem éri a fénylő házat...

Másik egy fiatalember, diszkóból hazamenet úgy érezte, el kéne szívni egy szál cigarettát. A szél viszont szembefújt, úgyhogy megfordult, hogy rágyújthasson, tűz, szívás , majd elindult...

Sepi:

--- Idézetet írta: Gabe ---így majd csak errefelé keressétek, ha itt lesz az ideje.
Mostanában érthetően minden idejét leköti a vállalkozás körül felmerülő teendők ellátása, így még ez kis ideig eltarthat, kérlek titeket legyetek türelemmel.
--- Idézet vége ---
Ez egy jó hír. Együtt tudok vele érezni, egy időben én is űztem ezt az ipart, úgyhogy tapasztalatból tudom mekkora munkát igényel, főleg ha még az ember mellette nemcsak mint tulajdonos, hanem pultosként is dolgozik ott.

Gabe:
Micho az üdvözletét küldi az alkoholista brigád minden tagjának. Mivel az emailt azelőtt küldtem neki, mielőtt felötlöttek a kocsma fellelhetőségét firtató kérdések, így erre sajnos már nem tudtam rákérdezni.
Mivel felhívtam kicsiny alkohol bálványozó és q*vapecér, -sőt, kitudja még mi minden   - közösségünkre a figyelmét, (akinek nem inge, ne vegye magára  ), és meghívtam az "asztalunkhoz" (a "kemény mag" kb. úgyis itt züllik   ), így azt felelte, idézem:

"...a lényeg, hogyha a jövőben kialakul az életemben egy viszonylagos
rendszeresség, akkor számíthattok rá, hogy legalább a kocsmatopik
szinten visszajövök dumálni..."

A többi topikra nem nagyon volna ideje, (még netközelbe is csak nagyon ritkán sikerül jutnia), így majd csak errefelé keressétek, ha itt lesz az ideje.
Mostanában érthetően minden idejét leköti a vállalkozás körül felmerülő teendők ellátása, így még ez kis ideig eltarthat, kérlek titeket legyetek türelemmel.

A kocsma pontos helyét én sem tudom, de nem is mondanám el, csak ha megengedné, mert lehet, hogy ő maga inkognítóban szeretne maradni. Én például rühelném ha kiderülne a valódi énem. Nem, nem vagyok csúnya, nagyon is jól nézek ki, okos is vagyok és még szerény is, teljesen más oka van a dolognak. Oké, egy szűk kör előtt azért vállalnám a csinos kis pofikámat, főleg hogy Punkológus megigérte, hogy fizeti az én fogyasztásomat is    , így nekem már csak "Póklányra" kellene figyelnem

Callaow:

--- Idézetet írta: Zerit ---
--- Idézetet írta: Daredevil ---Valaki tényleg mondja már meg hol található pontosan Debrecenben Micho alkoholista előállító üzeme!
--- Idézet vége ---
hat a kanyarban

--- Idézet vége ---

ez jó volt.  

Mondjuk igazából én is kiváncsi lennék,hogy milyen lett.Valaki linkeljen már be egy fotót a külsejéről.
Meg persze az árlistáról.

Zerit:

--- Idézetet írta: Daredevil ---Valaki tényleg mondja már meg hol található pontosan Debrecenben Micho alkoholista előállító üzeme!
--- Idézet vége ---
hat a kanyarban

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése