HálóZsák fórumok > OFF topik
Ivott már valaki fényt?
raveon:
--- Idézetet írta: Punkológus ---Ehhez a beszélgetéshez még jópáran csatlakoztak, mígnem azzon kaptuk magunkat, hogy 20-an nyomorgunk bent a mosdóban illuminált állapotban, különböző könyvekröl és azok filmfeldolgozásáról vitatkozunk, eközben meg kint nagyban megy a koncert meg az ivászat.
--- Idézet vége ---
Ez jó! Erről az jutott most eszembe különben, hogy haverom piásan odament egy sráchoz, miközben a buszmegállóban vártunk. Az is sörösüveget tartott a kezében, úgyhogy nem volt kérdéses az állapota. Na mindegy, haverom megkérdezte, egyetért e abban, hogy fontos e az, hogy egy nőnek szép hátsója van. Na innen jutottak el odáig, hogy valami nagyon komoly elemzést nyomattak le ott ketten a római birodalom hadviselési taktikáiról.
Galamb:
--- Idézet ---Heh, most képzelj el egy kocsmai bunyót, ami az miatt a kérdés miatt tör ki, hogy vajon Rozsomák meg tudná e ölni Hulkot vagy esetleg fordítva smiley.gif
--- Idézet vége ---
Vagy ki a népszerűbb: Rozsi, vagy Claire Benett? Mert hát Rozsi az Rozsi, viszont Claire-nek is vannak adottságai , az öngyógyító képességeiről nem is beszélve!
--- Idézet ---Ilyenkor kezdem néha úgy érezni, hogy ez biztosan a Mátrix
--- Idézet vége ---
Nálam van a piros tabletta!
Daredevil:
Majd beugrok M?ic kocsmájába érettségi után.
Punkológus:
--- Idézet ---"...a lényeg, hogyha a jövőben kialakul az életemben egy viszonylagos
rendszeresség, akkor számíthattok rá, hogy legalább a kocsmatopik
szinten visszajövök dumálni..."
--- Idézet vége ---
Na ez egy nagyon jó hír , addig is sok szerencsét kívánok neki a kocsmához (bár ebben az országban én még nem láttam olyat, hogy egy kocsma csődbe ment
--- Idézet ---főleg hogy Punkológus megigérte, hogy fizeti az én fogyasztásomat is
--- Idézet vége ---
Hát 3 sör az én tárcámat sem üríti azért ki Inkább azért agódok, hogy én miböl megyek majd haza utána
--- Idézet ---Eddig fingom sem volt róla, de most már el tudom képzelni milyen lehet az, ha képregényesek összejönnek piálni.
--- Idézet vége ---
Heh, most képzelj el egy kocsmai bunyót, ami az miatt a kérdés miatt tör ki, hogy vajon Rozsomák meg tudná e ölni Hulkot vagy esetleg fordítva
Egyébként tegnap koncerten voltam és egy elég vicces jelenet alakult ki a mosdóban. Miközben dolgomat végeztem, az egyik haverom megköszönte, hogy kölcsönadtam neki a Galaxis Utikalauzt könyvben. Neki is álltunk nyomban pocskondiázni a belőle készült filmet, mert hát ugye milyen szar már ez a hálivúdi felvizezés. Ehhez a beszélgetéshez még jópáran csatlakoztak, mígnem azzon kaptuk magunkat, hogy 20-an nyomorgunk bent a mosdóban illuminált állapotban, különböző könyvekröl és azok filmfeldolgozásáról vitatkozunk, eközben meg kint nagyban megy a koncert meg az ivászat. Ilyenkor kezdem néha úgy érezni, hogy ez biztosan a Mátrix
pepo05:
MIchot várjuk már, kitartást neki a munkához(így olvasatlanul is).
Asszem Gabe kém.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése