HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (53/175) > >>

freakdavE:
Ki az a Világmindenség?

Szombaton Mahdi öcsém hazaérkezett, így együtt mehettünk le a városba "beinni oszt bebűnözni". Természetesen hazánk elsőszámú rockbandájának... hahahahahahaha!... koncertját nagy ívben elkerültük. Azért ennél nagyobb igényűek vagyunk. Nem bántuk meg a dolgot, nagyon jó beszélgetős, hubizós este lett, amihez késöbb mások is csatlakoztak. Mivel ez nálunk szokványos jelenség, felmerülhet egyesekben a kérdés, hogy vajon miért is említem itt meg. Nos, azért, mert a beszélgetés egyik fő témája a Világmindenség mibenléte volt, természetesem megannyi kitérővel. Végeredményben, nagyjából arra jutottunk, hogy én vagyok a világegyetem. Meg te is. Először ezt Bálint jelentette ki. Az ihletet részben nyílván Szent Varecza Laci bácsitól vette. Az én elméletem valahogyígy szól erről a kérdésről: Mivel én csak a saját szemszögemből, a saját tudatommal szemlélem a világot, számomra az a világegyetem, amit én tapasztalok, illetve (és ez fontos) elképzelek. Tehát, az én szemszögemból csak és kizárólag én vagyok valós. Az én tudatom, az én gondolataim. Így egyértelmű, hogy én vagyok a teremtő, minden az én tudatom teremtménye, tehát én vagyok a Világmindenség. Az a szép az egészben, hogy ez mindenkire igaz. Mindenki a saját privát világegyetemében él, nem egy közösben. Szívesen beszélgetek erről is bárkivel, ha van véleménye. Jópár hubi múlva ugye az ember megyőrhetősége eléggélecsökken, így az éjszaka hátralevő részében könnyedebb témák kerültek fel. Meg elmentünk bulizni is.

Sepi:

--- Idézetet írta: Schmatzy ---Én azért nem iszok vizet, mert abban a halak mindenféle gusztustalan dolgokat művelnek.
--- Idézet vége ---

Én meg csak Hofit tudom idézni: "Inkább az orrom legyen borvirágos, mint a fogam vizköves."

Schmatzy:
Én azért nem iszok vizet, mert abban a halak mindenféle gusztustalan dolgokat művelnek.

Archant:

--- Idézetet írta: Punkológus ---Hmm, érdekes. Ilyenröl még nem is hallotam. Gondolom azért csak a nagyobb vizektöl (pl. Balaton, Duna, Ilyenek) nem?
--- Idézet vége ---

Minden publikus/nyilt strandi vizet, uszoda kivéve ott figyelik hogy mit csinál az ember.
(Gondolom rájöttetek mi a bajom forrása)

Punkológus:
Hmm, érdekes. Ilyenröl még nem is hallotam. Gondolom azért csak a nagyobb vizektöl (pl. Balaton, Duna, Ilyenek) nem?

Tegnap voltam Hobó koncerten, utána meg valami házibuliba. De nem volt semmi emlitésre méltó dolog, talán csak az, hogy az öreggel aláírattam az Állatfarm kötetemet. Ja meg volt egy igazoltatásunk, de valószínüleg találkozhattunk már vele régebben, mert mikor kiszállt a kocsiból, akkor azzal kezdte, hogy "ide a személyiket és csak semmi poén"

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése