HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (50/175) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: galamb ---Első gyermek? Azt hiszem apuka naggggyyyon csúnyán el fog ázni,  és vigyorogni fog mind a tejbetök.
--- Idézet vége ---
Igen, első gyerek, de az apukának nem kell ahoz különösebb indok, hogy csúnyán elázon. Ő volt az a srác, akiről egyszer már meséltem, hogy sugárban rókázott a lánchintáról majáliskor.

Galamb:
Hűha! Első gyermek? Azt hiszem apuka naggggyyyon csúnyán el fog ázni,  és vigyorogni fog mind a tejbetök.

Sepi:
Azt hiszem nagy ivászatban lesz részem a hétvégén. Megszületett haverom gyermeke, úgyhogy ezt meg kell ünepelni.

pepo05:

--- Idézet ---A járásra nem mondtam, hogy reflex volna, csak ahhoz hasonlítottam, jobb példa hián. Szerencsére a 8 általános összejött nekem is smiley.gif , márpedig a reflexről szóló tanulmányok 6.-vagy 7.-es tananyagban vannak.
--- Idézet vége ---
Jajj, nem is azért írtam én. Dehát te is elismerted, hogy ez gyenge hasonlat vol.

Gabe:
A Jézus nevű személy élt (hangsúlyozom, hogy sima emberként bizonyított a léte - számomra legalábbis-), több kortárs feljegyzés is van a létezéséről, többek között a görögöknél is. Az hogy milyen legendákat építettek utólag köré, ilyen-olyan megkérdőjelezhető szándékkal, az már más kérdés.

--- Idézet ---MÉgis volt olyan baba, aki nem jött rá magától, hogy fel is lehetne állni.
--- Idézet vége ---

Lehet hogy a kisérlet zajlott túl kevés ideig. Ha mondjuk 5 éves korukig tart, akkor valószínűleg a nagy részük, - ha nem mind -  feláll. Főleg ha egy kupacban tartják őket, mert ha csak egynek is sikerül, akkor a többiek eltanulják tőle, még úgy is, hogy magukon kívül mást soha nem is láttak járni.
A járásra nem mondtam, hogy reflex volna, csak ahhoz hasonlítottam, jobb példa hián. Szerencsére a 8 általános összejött nekem is  , márpedig a reflexről szóló tanulmányok   6.-vagy 7.-es tananyagban vannak.

A francba, nem érdemes 2 mondatosnál hosszabb hszt írni semmilyen témában sem, mert túl sok lesz benne a "támadási" felület a végén XD

Egyébként a Mátrix elmélet nem lenne rossz, sőt. Ha így lenne, akkor én kérnék a magam részére egy restartot akár reinsatllal együtt, de sürgősen, mert nállam túl sok már a bug  

SZERK: az alant elterülő bekezdést az alapból felvetett témára írtam

Aki pedig folyton ilyesmiken töri a fejét, annak javaslott beleásnia magát a sci-fi világába. Na persze nem a lézerpisztolyos-űrszörnyes ponyvarészébe, hanem a komolyabb dolgokba. Azokban gyakran boncolatnak komoly kérdéseket, rengeteget lehet belőlük megtanulni. Azokban a most folyó téma is gyakran előkerül.
Aki nem járatos ebben az irodalomban, annak kezdésként egy sci-fi történeti áttekintőt tudnék javasolni Brian Aldiss tollából:  Trillió éves dáridó
Elég régen jelent már meg, úgyhogy a könyvtárakban is fellelhető. Én is ott találkoztam vele először. Képregényre átültetve vegyétek egy Offical Marvel Index of the Marvel Universe-nek  
Ha elolvastátok, akkor utána könnyedén megtaláljátok azokat a műveket, ahol a mostani, sőt még ennél is súlyosabb témákat boncolgatják.
Egy hátulütője van csak: 2 kötetes, és összesen kb 1000 oldal :/ (aminek én örülök, de a laikusokat könnyedén elriassza). Cserében viszont marha érdekes olvasmány, nem egy száraz dokomentum-izű izé.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése