HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (22/175) > >>

zozi56:
Sőt, spiccesen programozni is sokkal könnyebb, mint azt a mellékelt ábra is tanúsítja.

dr samson:

--- Idézet ---Meg azokat is akik aludni tudnak, ha isznak.
--- Idézet vége ---

Én tudok aludni, csak valamiért mindigm iszonyat baromságokat álmodok, ha sokat iszom...  

--- Idézet ---Az éjszaka felfedezése: basszus, hulla részegen sokkal jobban megy nekem a Darts-ozás..., főleg akkor ha Neoton Familiát is énekelek mellé
--- Idézet vége ---

És Neoton Familiától mit énekeltél?  "Kétszázhúsz felett észre sem veszed és elhagyod a valóságot..."  

Sepi:
Nem nagy kunszt, csak meg kell találni az egyensúlyt a spiccesség és a részegség között. Mert igazából e két állapot között javul fel a technika. Ha már sokat ittál, akkor visszajön az ivás előtti tudás, csak hatványozottan (pl a kuuva annyát kifejezés kiejtésének gondjaival együtt).

Galamb:

--- Idézetet írta: Gabe ---Hányni már nem szoktam semmitől.
--- Idézet vége ---
Tudlak írigyelni!  Meg azokat is akik aludni tudnak, ha isznak.
Asszem én is kipróbálom a részegen biliiárdozást, hátha akkor megy.

Sepi:

--- Idézetet írta: Gabe ---Az éjszaka felfedezése: basszus, hulla részegen sokkal jobban megy nekem a Darts-ozás...,
--- Idézet vége ---
Ezzel általában én is így vagyok. Minden kocsmai játék (biliárd, darts, csocsó) jobban megy, ha már ittam valamit. Ezért mikor játszani hívnak, mindig mondom, hogy előtte tartok egy kis bemelegítő edzést (pár jager, pár vodka, és egyéb nyalánkságok).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése