Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1855536 alkalommal)

0 Felhasználó és 16 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Re:Filmek, zenék
« Válasz #4605 Dátum: 2009. Augusztus 23., 23:55:31 »
Ööö... az nem az enyém. Csak a szóbeli engedélyemmel jött létre. A MOrtalos részleget itt bővítgetem csak.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #4604 Dátum: 2009. Augusztus 23., 21:15:33 »
Igazad van, Farek!  
Tényleg nem Fatality felirat jelenik meg náluk a harc végén...  
Mondjuk nem hiszem, hogy pl. Kitana felkelne, ha Supi tényleg beledöngölné a földbe; természetesen elvonatkoztatva a játéktól!  
Azt sejtettem, hogy Samson a rengeteg képregényhonosítás és vizsga között nem a Mortal Armageddon-nal nyomul...  
Talgaby, láttam a Mortal-os oldalad (mindenkilapja); elidőznék rajta, de valamiért (rövid idő után) ledob az oldal!

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4603 Dátum: 2009. Augusztus 23., 20:58:31 »
Igazság szerint tudomásom szerint a hősök nem végeznek ki, pont azért, mert hősök, csak nagyon brutálisan fejezik be a harcaikat... de az ellenfelek még mozognak.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4602 Dátum: 2009. Augusztus 23., 16:17:25 »
Idézet
Főleg Samson doki (a legnagyobb DC honosító) és Talgaby (az ős-Mortalos) véleményére vagyok kiváncsi!
Na jó, úgy látszik itt még nem tudják, szóval elmondom: a doki évek óta nem játszik rendszeresen semmiféle új számítógépes játékkal, leszámítva az aktuális Football Managert, a FIFA-t és néha napján a PES-t...  Ergó erről sem tudok semmit mondani. Szuperhős játékokkal abszolút nem játszottam még, és Mortal Kombattal is utoljára 10 éve egy haveromnál...  Tudom, szánalmas, de ez van...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4601 Dátum: 2009. Augusztus 23., 16:01:54 »
Kb. azt tudnám rá mondani, amit az Angry Video Game Nerd a Shaq Fu-ról... sikeresen beesik a Mortal-rajongók és a DC-rajongók közé. Csak ez szebb, hála az Unreal 3-as motornak. Mortalként a két nagy író ellenére is eléggé bárgyú a sztori nekem - és ezt úgy mondom, hogy jövő hét végén indul a Deception Konquest módja itt, ami aztán a legelb*ttabb szakasza az MK-történelemnek - DC szempontból meg meglehetősen karakteridegen gyakorlatilag majdnem mindenki, mind játékban, mind sztoriban. Játékmenet szempontjából viszont határozott fejlődést mutat, a Deceptionnél változatosabb, az Armageddonnál kidolgozottabb, egyedül az alapötlet inog nagyon. Az igazat emgvallva a Mortalosok inkább az MK8-ra vártak, kegyetlen nagy volt a negatív visszhang a bejelentésekor, és annyira nem lett forradalmi, hogy ez enyhítse. Egyszerűen csak tovább csiszolták az MK:DA-MK:D-MK:A trilógia játékmenetét még finomabbra, de a három éve beígért radikális megújukásról megint nem hallani egy árva szót sem.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4600 Dátum: 2009. Augusztus 23., 15:05:48 »
Srácok, mi a véleményetek a Mortal Kombat vs. DCU játékról?
Szerintem nagyon durva, hogy összehozták ezt a két univerzumot! (Kreáltak hozzá egy elég ütős, érdekes háttér-story-t is!)  
A játék grafikája nagyon szép, a karakterek kinézete és mozgása rendkívül kidolgozott!  
20 karakterrel lehet nyomulni (ebből természetesen 10 MK, 10 DC karakter) ; Shao Kahn és Darkseid a két főgonosz!  
Az mkw.mortalkombatonline.com oldalon lecsekkolhatjátok a kivégzéseket! Több DC -s Fatality nagyon hangulatos lett! Joker és a Zöld Lámpás a kedvencem!  
Mondjuk, Superman-t és Flash-t (egy szóval, a hősöket) ölés közben látni, kicsit lehangoló...  
Főleg Samson doki (a legnagyobb DC honosító) és Talgaby (az ős-Mortalos) véleményére vagyok kiváncsi!

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #4599 Dátum: 2009. Augusztus 22., 19:20:51 »
great!

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4598 Dátum: 2009. Augusztus 22., 19:18:22 »
aggodalomra semmi ok, megoldjuk
gyengéd barbár

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #4597 Dátum: 2009. Augusztus 22., 19:11:08 »
Úgy rémlik, hogy annak Micho csinálta a beírását, de annak idején, amikor a Charax átalakult, Troll összegyűjtötte az összes honosítást onnan. Lehet, hogy rajta keresztül kell majd keresgélni... De ez csak tipp.

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4596 Dátum: 2009. Augusztus 22., 19:09:15 »
tulajdonkeppen csak a masodikat kell elovakarni valahonnan, a tobbi megvan nekem valahol, azokat mar en irtam be
gyengéd barbár

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #4595 Dátum: 2009. Augusztus 22., 19:05:45 »
Eltűntek?  

Az :ajjjajajajajjaj: mert nekem sincs meg belőle egyetlen egy sem...

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4594 Dátum: 2009. Augusztus 22., 19:03:59 »
igen, szandekunkba van, ha elokerulnek, akkor mindenkeppen
gyengéd barbár

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #4593 Dátum: 2009. Augusztus 22., 19:02:00 »
Idézetet írta: Zerit
lassan folytatódik a képregénysor is
YEAAAH!!!!  
Szívfájdalmam volt, hogy abbamaradt, de ezek szerint nem kell annyira zokognom  Remek! Viszont akkor a blogon lehet, hogy nyomatok majd linkeket a kritikák alá. Ha szabad olyat
Tényleg! A páros számúak is ki fognak kerülni majd egyszer?
Ja, és köszi a linkhelyesbítést!
Amúgy ha valakinek van kedve, akkor nyugodtan írjon a DC Filmsre kritikákat - akár a képregényekről is! Segítő kezek mindig jól jönnek!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 22., 19:04:33 írta Spuri »

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4592 Dátum: 2009. Augusztus 22., 17:46:26 »
lassan folytatódik a képregénysor is
gyengéd barbár

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #4591 Dátum: 2009. Augusztus 22., 17:34:42 »
Ugyan a matiné álldogál, viszont akit érdekelnek DC rajzfilmek kritikával együtt, a DC Films blogomon megtalálható mindkettő. Majdnem mindegyik bejegyzésnél megtalálható a kritika alapjául szolgáló mű (régebbiekben egyelőre ne keressétek a rajzfilmet...)
Csak gondoltam szólok...
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 22., 17:45:56 írta Zerit »

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #4590 Dátum: 2009. Augusztus 18., 13:52:14 »
Ja, oké.

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4589 Dátum: 2009. Augusztus 17., 11:18:47 »
a ficko nyilatkozta egyik riportjaban, elokereshetem neked
gyengéd barbár

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #4588 Dátum: 2009. Augusztus 17., 11:11:09 »
Idézetet írta: Zerit
moebius az egyik rajzstilusanak a neve... maga az ember nem szenved tudathasadasban, nincs tobb szemelyisege, csak a muveszetenek
Honnan tudod, ismered személyesen?
Ez olyan, mint a mondás: attól még, hogy paranoiás vagy, nem biztos, hogy nem üldöznek.

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4587 Dátum: 2009. Augusztus 16., 13:58:55 »
valoszinuleg arra ertette, hogy uzletember, hogy a kepregenyes szakmanak csak a penzugyi oldala erdekli, azaz hogy eladja a cuccat, muveszi ertekek meg masodlagosak - az hogy valojaban van-e hozza erzeke, teljesen irrevelans ebbol a szempontbol...

Idézet
Ja, és mivel szerintem nem annyira köztudott errefelé: Giraud ismert művészneve Moebius, a Marvelnek is ezen a néven alkotott.
moebius az egyik rajzstilusanak a neve... maga az ember nem szenved tudathasadasban, nincs tobb szemelyisege, csak a muveszetenek
gyengéd barbár

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4586 Dátum: 2009. Augusztus 16., 13:26:27 »
Nem üzlet, hanem reklám. Stan Lee sose értett az üzlethez, az Goodman dolga volt. Reklámozni viszont nagyon tud, de hát közismert, hogy ezzel vitte ennyire.
Ja, és mivel szerintem nem annyira köztudott errefelé: Giraud ismert művészneve Moebius, a Marvelnek is ezen a néven alkotott.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 16., 13:28:09 írta talgaby »

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4585 Dátum: 2009. Augusztus 16., 11:31:34 »
napokban megneztem a stan lee interjut
mondjuk nekem, talgabyval ellentetben, sok infot rejtett
edes volt, hogy benyaltak egymasnak kevin smith-szel
nade nem irok en semmi rosszat rola, miert is tennem, csak egy apro dolog jott le nekem az egeszbol
erdekes modon, tegnap jean giruad-rol neztem egy portrefilmet, amely tobbek kozt foglalkozott a muvesz LA-i idoszakaval is, mikor stan lee-vel egyuttmukodve rajzolt egy ezust utazos kepregenyt, a riportban csak szuperlativuszokban beszeltek egymasrol, marmint stan es jean
viszont mignola es jodorowsky igencsak erdekesen nyilatkozott a dologrol
na ebbol csak annyit akartam kihozni, hogy valahol az volt a velemenyem, amit jodorowsky verbalisan is tudtara adta a nagyerdemunek: stan lee inkabb uzletember, mint kepregenyalkoto/muvesz
gyengéd barbár

Nem elérhető Kinglade

• Üvöltörzsőrmester
  • Kázmér
  • **
« Válasz #4584 Dátum: 2009. Augusztus 09., 10:04:14 »
Bocs a dupla hozzászólásért, de ennek érzésem szerint külön kell lennie.
Iron Man 2 videó a Comic Con-ról!
Több mint 5 perc!
Kamerás, de szerintem simán nézhető.

http://www.indavideo.hu/video/A_Vasarc_a_g...19325c#comments

Nem elérhető Kinglade

• Üvöltörzsőrmester
  • Kázmér
  • **
« Válasz #4583 Dátum: 2009. Augusztus 08., 19:39:46 »
Előzetes érkezett Heath Ledger utolsó filmjéhez a The Imaginarium of Doctor Parnassus-hoz:

http://filmdroid.blog.hu/2009/08/08/the_im...nassus_elozetes

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
    • http://gportal.hu/portal/transformersthemovie/
« Válasz #4582 Dátum: 2009. Augusztus 06., 18:14:52 »
Ha már Stan Lee...

http://www.adultswim.co.uk/video/index.jsp...lObject=7424473

A Tapping a hero videót nézzétek...

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4581 Dátum: 2009. Augusztus 06., 09:38:24 »
Igen, a Vasember valahogy nekem sem állt igazán össze, vagy ahogy 'koszorús' Megasztár zsűritagunk mondaná, "nem jött át" . De azért egy gynege hármast, hármas alát megadnék neki.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4580 Dátum: 2009. Augusztus 05., 22:14:58 »
A Vasember rajzfilmnél én azt nem értettem, hogy minek kellett abba is belevenni az eredetét. Teljesen felesleges volt, azt mindenki tudhatja a mozifilmből (bár az is igaz, hogy az utána ment a mozikban, de akkor is). Persze az is igaz, hogy közelebb áll az eredeti, képregényes történetéhez. Csak biztos, hogy sok újonnan vele ismerkedőt megzavart. A történet sem volt egy nagy durranás, főleg, hogy az eredet után olyan hirtelen ugrottunk, hirtelen ott volt Tonynak egy rakat páncél amit titokban fejlesztett.   Én max egy kettest adnék a rajzfilmre. Egynek elment, de többet vártam.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4579 Dátum: 2009. Augusztus 05., 21:58:05 »
Idézetet írta: Kinglade
Az a helyzet, hogy sajnos a Marvel dvd-re készült rajzfilmjei nem valami jók. A Hulk vs. cuccok nem voltak rosszak, de pl. az Invincible Iron Man szerintem nagyon gagyi. Viszont ajánlom mindenkinek a DC-s rajzfilmeket, amik az utóbbi időben kijöttek. Szerintem egész jó mindegyik. Múlt héten néztem a Green Lantern: First Flight-ot és kifejezetten tetszett.
Ezzel részben egyetértek. A Vasember szerintem egyáltalán nem olyan gagyi, szerintem egy erős közepes volt. Nekem pont hogy a Hulk vs. nem tetszett igazán. Agyatlan zúzás, ami Hulk esetében nem túl meglepő, de azért valami kis történetet rittyenthettek volna. Viszont szerintem a Dr. Strange nagyon jó lett. És nekem tetszett a Next Avengers is, bár a világot nem váltja meg.

A DC-nél most a Zöld Lámpás szerintem is nagyon jó lett, viszont az ezt megelőző Wonder Women szerintem igencsak közepes lett, és a Superman: Doomsday is csak egy fokkal lett jobb, mint a WW.

Szóval szerintem mindkettőnél vannak jobb és rosszabb eresztések is.

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
« Válasz #4578 Dátum: 2009. Augusztus 05., 19:56:23 »
Idézet
Még ki sem jött a frissiben beharangozott két Marvel alapú anime-széria, a Wolverine és az Iron Man...
A Wolverine anime engem nem győzött meg. Ez a misztikus vonal, szerintem nem az igazi...meg a pofaszakáll is hiányzik.  
Az Iron Man anime viszont bejön az előzetes alapján, azt kifejezetten várom.
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető Aldarion

• Kilencedik osztag, Hídégetők
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4577 Dátum: 2009. Augusztus 05., 19:24:25 »
Sepi! Én is tudom hogy a Lionsgate csinál belőle filmet, épp azért filózok, hogy nem keverték-e össze azzal, mivel ahol olvastam ott azt irták, hogy a Madhouse studió készít belőle rajzfilm-sorozatot. És bár alaptémaára egyeznek, ha megnézed a Vasember és a Rozsomák előzeteseit, szerintem te is felteszed magadban a kérdést, hogy mennyi köze lesz annak a Planet Hulknak a Lionsgate-es változathoz, vagy épp az eredeti Marvel kiadványhoz...

Mégha tényleg a Hulk is a harmadik cím, nem vagyok benne biztos, hogy a PH-t dolgozzák fel. Nekem fura lenne egy amcsi változat után egy japán is belőle. Épp erre utaltam korábban, hogy szerintem a cikk - amire hivatkoztam - szerzője csak annyit vágott hogy hulk, és kb. megtalálta a Lionsgate-es előzetest, ami alapján kivágta a rezet (meg a címet is a cikkében).
"When the battle is through, only the strong will survive."

Nem elérhető Kinglade

• Üvöltörzsőrmester
  • Kázmér
  • **
« Válasz #4576 Dátum: 2009. Augusztus 05., 18:25:37 »
Az a helyzet, hogy sajnos a Marvel dvd-re készült rajzfilmjei nem valami jók. A Hulk vs. cuccok nem voltak rosszak, de pl. az Invincible Iron Man szerintem nagyon gagyi. Viszont ajánlom mindenkinek a DC-s rajzfilmeket, amik az utóbbi időben kijöttek. Szerintem egész jó mindegyik. Múlt héten néztem a Green Lantern: First Flight-ot és kifejezetten tetszett.