Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1895071 alkalommal)

0 Felhasználó és 27 vendég van a témában

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Re:Filmek, zenék
« Válasz #3195 Dátum: 2007. Május 15., 14:26:02 »
Hát egy ilyen játék után mit lehet mondani, mint hogy áldásom rád yosha!  Ezer köszönet.
Idézet
Noé a legjobb...
a kis g*ci rá hívja az emberre az egész állatkertet. Mondjuk amikor Mózes is hajigálja a kőtáblákat, az is zseniális. A vezérlésen ugye nem lehet állítani? Vannak elég kényelmetlen combo-k.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
    • http://www.enactment.uw.hu
« Válasz #3194 Dátum: 2007. Május 15., 12:26:54 »
Voltak egyszer a fighting játékok...
És ott volt a legősibb könyv, a legelső fantázia- és vallás szülte szereplőkkel...
Elkerülhetetlen volt, hogy Ők találkozzanak...

The BIBLE FIGHT
http://www.adultswim.com/games/biblefight/index.html

Nagyon ajánlom, hatalmasat szórakoztam vele. Nagyon nagy ökör vagy hihetetlen zseni kellett legyen aki ezt kitalálta...

Noé a legjobb...

On
« Utoljára szerkesztve: 2007. Május 15., 12:27:32 írta yosha »
'Az érzéki szexhez ha akarsz, használsz egy tollatt, de akkor a perverz szexhez már egy egész csirke kell... '

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3193 Dátum: 2007. Május 15., 11:54:37 »
Idézetet írta: kaine
Norman ezek után még életben is maradt.
no igen, ez igaz.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #3192 Dátum: 2007. Május 14., 23:03:38 »
Két szó: erőnövelő szer.
Norman ezek után még életben is maradt.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3191 Dátum: 2007. Május 14., 20:35:04 »
Idézet
Persze mondjuk a fél város szétverése után még csak egy nyaklevest sem kap.
Hát igen, ez gáz szerintem is.
Idézet
Mondjuk a gáz, hogy "ő látta el" Norman sebét. Hát nem hulla volt, mikor Póki lerakta a házban? Akkor meg? Minek ellátni egy hullát? Vagy nem volt hulla?
Ez fel sem tűnt, igazad van.
Idézet
Az hogy Harry meghal, az lehet hogy tényleg sablon meg minden, de őneki halnia kellett. Ő rosszfiu volt, és hiába segít, nem maradhat a jók között.
Nem az a bajom, hogy meghal, (sőt a képr. alapján el is vártam, meg hogy előtte kibékül Peterrel) hanem az, hogy két helyen is átszúrják a mellkasát, aztán zuhan "néhány" emeletet, és utána még jön a fél órás haldokló szöveg, mint a többi filmben (az ilyen jelenetekről mindig a Maszk jut eszembe, az "Oscar díjas" jelenet!  ). Jobb lett volna, hogyha megmondja Mj.-nek, hogy "Szeretlek, Pete-nek üzenem hogy haverok vagyunk" vagy valami ilyesmi, aztán kileheli a lelkét, és kész.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
« Válasz #3190 Dátum: 2007. Május 14., 19:48:12 »
A komornyik az tényleg gáz volt, miért nem nyitotta ki hamarabb a száját? Mondjuk arra tippelnék, hogy igazábol nem tudott arról hogy Harry mire is készül a film elején, és az amnézia miatt meg persze kussolt. Hisz nem sok minden telik el azután hogy Harry megnöveli az erejét.
Mondjuk a gáz, hogy "ő látta el" Norman sebét. Hát nem hulla volt, mikor Póki lerakta a házban? Akkor meg? Minek ellátni egy hullát? Vagy nem volt hulla?
Homokember nem adta fel magát, Peter azért engedte el, hogy segitsen a lányának. Persze mondjuk a fél város szétverése után még csak egy nyaklevest sem kap.
Gwen tényleg nevetséges, szerintem ugyanebbe az image-be bekerülhetett volna Felicia Hardy, jobban illett volna a képbe.
Az hogy Harry meghal, az lehet hogy tényleg sablon meg minden, de őneki halnia kellett. Ő rosszfiu volt, és hiába segít, nem maradhat a jók között. Meg ilyen fejjel még Liz se menne hozzá...
May néni meg dagi volt, engem nem is emlékeztetett a filmbéli szegény sovány megviselt May nénire. Olyan jóllakott kisnyugger volt itt. Aki betelefonál a Mokkába a havasnak kb.

No zárom soraim...
'Az érzéki szexhez ha akarsz, használsz egy tollatt, de akkor a perverz szexhez már egy egész csirke kell... '

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3189 Dátum: 2007. Május 14., 19:28:35 »
Kösz az infót Zerit, a 2. hozzászólásom hogy lehet törölni? Nem tudom miért lett kettő, csak szerkeszteni akartam.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3188 Dátum: 2007. Május 14., 19:19:03 »
Pókember 3: hát annyira nem volt rossz, mint ahhogy számítottam rá. Az Emo-s Fred Aster-klón részek annyira nem voltak gázak (amikor az egyik számban kissé berug akkor is csinált hülyeséget), talán az utcán tehettek volna egy mp3 lejátszót a fülébe, de gondolom az már nem fért bele a 300 milkós költségvetésbe (ahogy egy normális álbajusz J. J. arcára). Azon már nem is volt kedvem mérgelődni, hogy Mister Maguire-ert ahhogy a 2. részben, úgy most sem sikerült lezavarni a konditerembe, viszont ez a new york imádja Pókembert, hip-hip hurá!-dolgonál azért húztam a számat, meg Gwen és Peter csókján is: az egy hülyeség volt. Az tényleg elég rosszul jött    ki, hogy a csendes komornyikról kiderült az utolsó fél órában, hogy egy elcseszett Alfred, ha legalább már a film elején utlatak volna rá, vagy valami. Az tetszett, hogy a végcsatába berakták Harry-t is csak a szokásos haldokló filmsablon nem kellett volna, már kicsit uncsi, hogy nagyjából minden filmben ez szokott lenni. Meg már az is uncsi volt, hogy Mj.-t állandóan elrabolják, oké, hogy a végjátékokban ott kell lennie, de szerintem egy kicsit ezt máshogy is meg lehetne oldani.  
 Kár, hogy Venom szereplése kicsit kevés volt szwsz, viszont tetszett, hogy Homokember karakterét jobban kidolgozták, viszont azt nem figyeltem, hogy végül is feladta magát? Mert azért azt kellet volna. Ami legjobban zavart az egész filmben a kedves okos Gwen-ből, egy "jaaaj majd beteszem a képet a portfóliómba" tipusú libát csináltak, akinek még esze sincs. Szerintem ez gázabb annál is, mint hogy a képregényben Norman megketyintette
 De ezt leszámítva nem volt annyira rosszabb, mint az első két rész.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Május 14., 22:01:37 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3187 Dátum: 2007. Május 14., 18:56:00 »
hiszed nem hiszed hard rockot jatszanak
gyengéd barbár

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3186 Dátum: 2007. Május 14., 10:14:00 »
Hamilton jelenleg a világbajnok,... hát igen, kegyetlen!
 És a zene szakikat kérdezném, a Lordi milyen műfajba nyomja? Mert gondolom a rahedli Metall alcsoportok egyikében.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Május 14., 10:21:46 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3185 Dátum: 2007. Május 11., 18:57:08 »
Idézetet írta: galamb
gépfüggő!
pontosan, ez is egy lenyeges szempont
gyengéd barbár

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3184 Dátum: 2007. Május 11., 18:53:55 »
gépfüggő!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3183 Dátum: 2007. Május 11., 18:46:05 »
ez nem nemzet fuggo dolog, hanem ember fuggo
gyengéd barbár

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #3182 Dátum: 2007. Május 11., 18:34:54 »
Ó, igen, ezt talán még a Spidertom fórumáról láttam anno. Német kölyök... UT 2K4... mégis, mit várjon az ember. Ha egyszer lassan tölt, hát lassan tölt. meg ha egyszer béna benne, hát béna benne. Ezek a németek...  
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3181 Dátum: 2007. Május 11., 18:30:46 »
Szép páros lennének
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #3180 Dátum: 2007. Május 11., 18:24:22 »
Szerintem ezt a srácot össze kéne hozni Jack Thompsonnal. Végre lenne mindenkinek társasága.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3179 Dátum: 2007. Május 11., 18:16:31 »
Nem tudom , láttátok -e már de Német kölök vs. Pc   (magára ismer valaki? )
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #3178 Dátum: 2007. Május 10., 15:59:16 »
Idézetet írta: galamb
Ja és olvastátok a hellinfo féle Pókember 3 "kritikát" a K.neten? Enyhén bicskanyitogató
Hellinfo? Nem. De majd most.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3177 Dátum: 2007. Május 10., 13:27:21 »
Most találtam. Egész jó kis zene
http://videa.hu/play.php?v=1CMEg0YZXM7BDlUW

remélem jó a link:(

Bocs nem direkt dupla ! Az ilyet hogy lehet törölni ???
« Utoljára szerkesztve: 2007. Május 10., 13:28:12 írta beigli69 »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3176 Dátum: 2007. Május 09., 20:32:12 »
Ja és olvastátok a hellinfo féle Pókember 3 "kritikát" a K.neten? Enyhén bicskanyitogató
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3175 Dátum: 2007. Május 09., 16:33:52 »
Idézet
Ha leírod egy nyilvános fórumba, már nem marad titkos vágy.
Nálad a pont!  
Idézet
Ez a másik, ami nagyon gáz volt. Peter a saját díszelőadása előtt a tömeg fölött maszk nélkül. Azon a helyen minden tizedik ember újságíró volt, teleobjektívvel... amit neki kéne a legjobban tudnia.
Ez a maszknélküli dolog is idegesít. Nem Tudom, hogy Raimi szokta erőltetni, ezeket a jeleneteket, de szwsz gáz. Ennyi erővel a 4.-ben ne is legyen jelmeze. Mikor a 2.-ben is a magasvasúton, leveti a maszkját, aztán az emberek  meg hálálkodnak neki és megigérik, hogy nem mondják el senkinek. ugyanmár, ha nem is a  a valóságban de a képregény stílusát nézve, ahhol eleve egy rahedlien utálják, szwsz min. 3 ember kapta volna elő a mobilját, hogy lefotózza, aztán meg jó pénzért eladja J.J.J.-nek. .
Idézet
Hogy a Batman 3-4 kifejezetten csalódás volt a rajongók számára, ahogy a Superman visszatér is.

De ezek a filmek szwsz eleve már több sebből véreztek, nem csak színészválasztás miatt buktak, ezek a tipusú a hibák inkább már a jéghegy csúcsai voltak. (Amúgy a Supi-t játszó gyerekkel annyira nincs bajom, csak a sztori marhára erőltetett)
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #3174 Dátum: 2007. Május 09., 12:49:10 »
Idézetet írta: Galen
Szerintem nem a szereplőkkel volt a baj.
Hát, azért George Clooney-t elképzelni Batmannek a Vészhelyzet után- amit én ráadásul még nem is néztem-, nem volt könnyű. Egyből mehetett azután, hogy Nick Cage, mint Superman... szerencsére eltelt pár év a megvalósításig, így Clooney bizonyíthatott például az Alkonyattól pirkadatigban, de azért mégse volt igazi Bruce Wayne.

Idézet
A harangtoronyban tényleg felismerhetetlen volt peter, de ki tudja, ezeknek az ex-harsonás fotósoknak milyen természetes objektivük van a látószervükben.
Ez a másik, ami nagyon gáz volt. Peter a saját díszelőadása előtt a tömeg fölött maszk nélkül. Azon a helyen minden tizedik ember újságíró volt, teleobjektívvel... amit neki kéne a legjobban tudnia.

Idézet
DE, kérdem én, VAN egy földönkívüli, erős anyag, erősebb mint pl. Harry húsa, plusz egy ember, aki odarohan mellé, hogy van az, hogy amíg Harrynek csak egy kis deplasztikai műtétet okozott a bomba, addig egy ugyanolyan robbanás teljesen eltűntette kb. ugyanakkora távolságból ezt a földönkívüli erős élő szövetet + a "kvázi" gazdáját. Nem tul erős ez igy a végére? Mekkora is a hatása ennek a bombának? Tehát vagy Harry kellett volna füstbe menjen, vagy Venom kellett volna más módon elszenvedje.
Az pokoli jó volt, ahogy a robbanáskor felvillant Brock csontváza, de hgoy ennyire elporlassza őket, az mégiscsak erős.
Ebbe azért bele lehetne kötni. Elsősorban Harry megfürdött az erőnövelőben, így sokkal ellenállóbb a teste, mint az átlagnak. Aztán Peter a bombát mellé dobta, csak a robbanás szele kapta el Harryt, míg a Venomot telibe. Végül pedig többféle tökbomba van, az első részben is ilyen csontváz-porlasztósat dobott Norman az igazgatótanács tagjai közé.
Idézet
Sőt, én megkockáztatnám elejteni ezt a szálat, és később újra felvenni, pl. már az esküvő után, jópár évvel később, felnőttebb arcokkal, így egyik szinésznek sem kellene rinyálnia, sőt, mi is megszabadulhatnánk attól a furcsa érzéstől, ami a gyomrunkban kering, mikor meglátjuk a motorozó Petert.
Azzal nekem semmi bajom, mert nagyon is képregényhű. ;-) Az Amazing 40-50 között vett magának Peter egy robogót. De az tényleg jó ötlet lenne, ha a felnőttebb Pókemberrel folytatnák.

Idézet
Kaine örűlnék,hogy kifejtenéd mire gondoltál,hogy a többi ilyen film megbukott.
Hogy a Batman 3-4 kifejezetten csalódás volt a rajongók számára, ahogy a Superman visszatér is.
Lehet, hogy neked nem számított ki van benne, de a legtöbb embernek igen. Én nem vagyok nagy Batfan, de még nekem is fura volt, hogy Val Kilmer bukkant ki a maszk alól, pedig őt még kifejezetten kedvelem is.

Idézet
Nos, a bibi az, hogy közben a harang többször is megkondul, Venom meg rá se hederít.
Alighanem egy megkondulásra még nem szakadna le a ruha- ezt csak a filmre egyszerűsítették le. A Web of 1-ben, ha jól emlékszem nagy harangszó van, amikor Peterről teljesen lejön.

Idézet
Nekem titkos vágyam, hogy az egyik pók filmet írja meg ő.
Ha leírod egy nyilvános fórumba, már nem marad titkos vágy.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Május 09., 12:50:59 írta kaine »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3173 Dátum: 2007. Május 08., 20:09:41 »
Idézet
Nehéz kérdés,pláne,hogy a forgatókönyv(és itt most ismét egy sajátos krítika következik)nem volt annyira jó,mint egy egy pók-saga.(Pl Kraven vadászata,Sikoly,Carnage vonal és persze a Sakál.)
Hát ha jól tudom J. M. Dematies írt már forgatókönyveket. Nekem titkos vágyam, hogy az egyik pók filmet írja meg ő. (Habár nem tudom, hogy a filmben is olyan jó hangulatot tudna teremteni, mint az általa írt történetekben)
Idézet
Leköt, látvány van/Nem egy monitorra kitalált film, ezt bizony vásznon kell látni.
Na igen ez a fő bajom az eddigi Pók filmekkel, hogy a karakterek jelleme nem igazán hű a képregényhez, viszont a látvány miatt tényleg muszáj moziba megnézni, és ezáltal a rendező azt érezheti, hogy oké így a film, ahogy van. Nekem ez kicsit félmunkának tűnik.
Idézet
Nos, a bibi az, hogy közben a harang többször is megkondul, Venom meg rá se hederít.
Nekem a kedvenc bakim, amikor az Erő És Felelősségben Ben álarca elszakad, a következő részben pedig semmi baja.     Na de nem offolok többet.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Callaow

• Garfield
  • **
« Válasz #3172 Dátum: 2007. Május 08., 18:29:17 »
miért ment el kétszer??
« Utoljára szerkesztve: 2007. Május 08., 18:31:08 írta Callaow »

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
« Válasz #3171 Dátum: 2007. Május 08., 18:27:25 »
Galamb, érdemes megnézni, a kérdések ugyis a film után jönnek majd, nem nagyon lesz időd a film közben gondolkodni.
Leköt, látvány van, lezárul egy csomo szál, plusz még egy csomo kavarás...
Romantika (bleeh), akció, még több látvány, venom és még több látvány.
Csak néhány érv, amiért menj el nyugodtan, és nézd meg.
Nem egy monitorra kitalált film, ezt bizony vásznon kell látni.

Amugy egy észrevétel, igy utólag:
Az Amazing SM 300-ban, mikor először gyakják egymást Venommal, van egy érdekes dolog:
mégpedig az, hogy miután Póki kiszabadul a harangból, amibe venom belehálózta, Venom visszatér, és vitatkozni meg bunyózni kezdenek. Nos, a bibi az, hogy közben a harang többször is megkondul, Venom meg rá se hederít.
Most akkor mi?

Amugy VOLT Pókember sorozat, Nicholas Hammonddal a főszerepben, a nyitóepizód volt az első nagy Pókmen film, de be is fuccsolt a cucc. Tessék két jelenet:
http://youtube.com/watch?v=JePdSqZCpmw&...ted&search=
http://youtube.com/watch?v=zVDvA4Ny3DU

Sőt, ha már itt tartunk, akkor érdemes megnézni EZT:
http://youtube.com/watch?v=gDh__j3h1qE

Ez is Pókember filmsorozat tulajdonképp...
« Utoljára szerkesztve: 2007. Május 08., 19:30:58 írta yosha »

Nem elérhető Callaow

• Garfield
  • **
« Válasz #3170 Dátum: 2007. Május 08., 18:27:05 »
Megnézni mindenképpen érdemes,sőt kötelező akárcsak a majdan megjelenő diszdobozos dvd a polcon!!!

Abban biztosan mindannyian egyetértűnk,hogy ezek a kritikák,csak a pókfej íránt az átlagnál nagyobb érzelmi kitőrések.Kb olyan,hogy kinek,melyik a kedvenc története,vagy éppen a kedvenc főgonosza.

Mindenkinek megvan(meglesz)a véleménye a filmről és ez így van rendjén.

A következő ellenfél?

Yosha jól levezette,bár én skorpióban nem bízom annyíra,a Sakált bármennyíre szeretném,korainak tartom+a filmbeli "sőtét oldalra állás"miatt kicsit ismétlő történetnek tartanám,esetleg a 6.részben(?)

Viszont Vérontóra nem legyíntek,titkos favorít lehet...Már ha a rendező a horror írányába tereli a dolgokat;)

Nehéz kérdés,pláne,hogy a forgatókönyv(és itt most ismét egy sajátos krítika következik)nem volt annyira jó,mint egy egy pók-saga.(Pl Kraven vadászata,Sikoly,Carnage vonal és persze a Sakál.)

Igazából ha kézbe vehetném a filmjogokat,inkább egy sorozattal állnék elő,sokkal tőbbet lehetne kihozni belőle.
Mondjuk számomra érthetetlen,hogy nem készűlt filmsorozat pókból,Supermannek volt vagy 3,batman még a 60as években nyomta szupercuccban;)
spidey???

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3169 Dátum: 2007. Május 08., 17:56:19 »
Idézet
Nagyon nehéz megfogalmazni a véleményemet,nem fogom részletezni,mert megvárom amíg elég sokan megnézítek.
Hát én meg viszont napok óta arra vártam, hogy minnél több vélemény érkezzen róla, hogy érdemes-e megnézni, hiszen azért itt a fórumlakók többet értenek a Pókfejhez, mint a filmkritikusok többsége. (hopsz, régen az egymás után,  rövid idÅ‘n belül  írt hozzászólásokat egyberakta a fórum)
« Utoljára szerkesztve: 2007. Május 08., 17:58:16 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3168 Dátum: 2007. Május 08., 17:54:12 »
Idézet
Az ezlső Batman pedig egy óriási film volt. Nem a színészek miatt, hanem a képek, a város, a hangulat miatt.
Azért szwsz Jack Nicholson is kitett magáért.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
« Válasz #3167 Dátum: 2007. Május 08., 16:09:06 »
Igazd van... Ezzel a spoileresedéssel. Még amugy is ezer egy és hatvannyolc felvetésem van, de várok vele eleget,. Ez a venomfelrobbantós meg kikivánkozott. Amugy az a helyzet,hogyha a látványt nézzük, akkor orgia volt, kérem. Zsebkendő sem kellett, mert az embernek ideje se volt észrevenni hogy csorog. A logikai bukták meg a képregényhűség figyelmen kivül hagyása, az a gond.
Nem annyira. Ha az lenne, azt mondanám, szar volt. De egy korrekt és nézhető, sőt, mi az hogy nézhető képregényfilmet kaptunk az orcánkba. Jó, hogy pl. nekem vannak fenntartásaim és utólagos ezeregy kérdéseim, de ez csak mert valahogy Pókfej-rajongónak érzem magam, és hadd ne kelljen már ugy beüljek egy pókfej fimre, hogy egy látványos mozi, és nem érdekel más...

Vannak dolgok, amik pont oylanoknak tűntek fel, akiknek fingjuk sincsa  az egészről, ezeket majd később ecsetelem, amint a fórum 90%a már irt valamit a filmről.(sajnos a jelenlegi mozgások alapján elkeserítő ezt mondanom, de az még jópár hét... vagy az emberek megfeledkeztek a hálózsákról - na de akkor meg mit csinálnak vajon?)

Az ezlső Batman pedig egy óriási film volt. Nem a színészek miatt, hanem a képek, a város, a hangulat miatt. Minden passzolt. A második már ratyi volt. Mintha az első komor és síri környezetében cirkuszt rendeztek volna egy kiherélt betmennel. a 3 és 4 osztályon aluli.

Azért tényleg lehet találgatni, vajon kit tudnának belerakni az uj pok filmbe.
Keselyű? - picit gagyin nézne ki, mondjuk az első Manó is kicsit powerrangersesre sikerült.
Kraven? - na, George of the Jungle-es szinészt már szerződtethetik is.
Gyík - jo lenne, csak nem érne meg a karaktere egy egész sztorit, főleg ha már venomnak osztoznia kellett 2 másik őrülttel.
Skorpió? - jo ötlet.
Mysterio? - na, nehéz dolguk nem lenne, hisz mindhárom film eddig oylan volt, mintha ő varázsolta volna digitálisan a cumókat.
Carnage? - hehe, na persze.
Kaine, Sakál, klónok? - nem is olyan rossz elgondolás. Gwent ugye most vezették be, kezdődhetne a film pl. a halálával. Ghehehehe

Nem elérhető Callaow

• Garfield
  • **
« Válasz #3166 Dátum: 2007. Május 08., 15:19:05 »
Egy kicsit kezd spoileresedni,vigyázz vele.
Egyébként sok mindenben igazat adok nektek,de én nem azt mondtam,hogy szar volt a film,hanem azt,hogy a leírt dolgok egy kissé zavartak.

Kaine örűlnék,hogy kifejtenéd mire gondoltál,hogy a többi ilyen film megbukott.

Ha arra értetted,hogy ez a szinész-váltogatások miatt történt,akkor nem értek egyet.Nekem személy szerint egyik film se nyerte el tetszésemet,(talán a legelső batman,Joker játéka miatt),és marhára nem izgatott,hogy ki van batman szerepében.

Az eddigi pókemberekben beleértve a mostanit,elégedett voltam a színészekkel,de mint már leírtam,úgy érzem ezután váltani kellene.

Ha azt vesszűk,a star warsban se mindvégig ugyanaz darth vader

Yosha jól észrevette ezeket az érdekességeket,de ígazából aki egy látványos mozira űl be és nem ismeri,netán rajong spideyért,annak szerintem fel sem tűnnek ezek a dolgok.

Mindenesetre várom a következőt,bár az biztos,hogy akárki fogja rendezni,nehéz dolga lesz,mert szerintem egy teljesen új korszakot kellene kezdeni.

Ja és ne legyen benne venom,fölösleges.