Nos, még sehol sem hallottam az uj f4-röl, még a k.neten sem láttam... de remélem sztoriban tultesz az elsőn...
Amugy a cola reklám tényleg elmebajos, főleg a meghato télapós után ekkora váltás... ehhe
A pokember 3 fasza lesz, alig várom. Amugy ma kaptam, és ez nem vicc!!! román Ultimate Spiderman 10, és igen igényes kiadás, jo a papir, a szinek is rendben, tehát meglepett. Annak idején a Rahan meg a Predator nem ment erre, és most a Pokemberrel megindultak. Fejlődnek a dákok...
Lesz még Resident Evil 3 Extinction is, valami trailer is lesz, és remélem az már horror lesz, nem ugy mint az apocalypse. (az ököltusa a nemezissel a film végén igen kikészitett, főleg hogy a játékban alig lehet mellé állni de van egy trükköm, na csak elmondom: jobb kézzel fog meg, ezért ha a bal keze mellé kerülsz akkor mozdul rád. igy a jobb keze mellett kell maradni, és csak keringeni vele. Igy még késsel is ki lehet fektetni hardon)
Amugy a pokmen 3ban a ruha nem fogja felvenni azt az alakot amilyet a gazda akar...? mert a trailerben nem ugy tünik.