Mechagodzilla szereplése - az Aldarion által már bemutatott utalásokon kívül - már a játékfigurák alapján is biztos.
Az előzetes többi részéből én erősen gyanítom, hogy a Koponya-Sziget úgy ahogy van, megsemmisült, és Kongot (és a kislányt) kvázi kimentették onnan.
Továbbá ott van az az elejtett mondat, hogy a világnak szüksége van Kongra. Erre a specifikusságra meg az ad magyarázatot, hogy egyik más titánnak sem a másfél tucatból nincs annyi vér a pucájában, hogy nekimenjen a látszólag megzakkant Godzillának. Akár Godzilla az, akár nem.
Szerintem Lesz benne egy csavar, hogy bár MechaGodzillára akarják ráereszteni Kongot, Kong mégis az igazi Godzillával akasztja össze a bajszát (először). A végére viszont - remélhetőleg Mothra segítségével, lévén Anguirus nincs itt, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba - nyilván összefognak MechaG ellen.
.
A 74-es Godzilla a Mechagodzilla ellen fellelhető magyar szinkronnal. a nyugati, amerikai stílusú filmeken edződötteknek meglehetősen trash-szerű lehet, de egyszer már csak egyedisége miatt megéri végignézni/szenvedni.
.
Személy szerint én rohadtul várom, elsősorban azért, mert a 2019-es film pontosan azt adta, amit vártam tőle (az év legjobb női főhősével, mellesleg, aki Mothra). (Mondom ezt bitang nagy marvel-rajongóként, aki óriási pofáraesésként élte meg a Végjátékot)