HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1993/2259) > >>

Gabe:
itt egy rövid eszmefuttatás a filmről: Superman visszatér

Van benne egy pár soros fejtegetés a képregények magyarországi helyzetéről...  

Galen:
Megnéztük a Superman visszatért. Ez a Superman nem tért vissza. A film megnézése előtt azt hittem, hogy azért a DC-nél össze tudnak hozni egy normális történetet és a gyenge pont inkább a Supermant alakító szinész lehet. Hát nem, a srác jó volt. Nekem továbbra is Christopher Reeve marad a Superman, de jó volt. A történet viszont egy hányás. Tele hülyeségekkel. Azt hittem tegnap hogy saját baromságom lesz a legnagyobb hiba a filmben. Amit tegnap is leírtam. Pici apróságok. Mint például a köppeny miért nem ég el, stb. Hát igen ezek benne voltak, de mire idáig jutott a film addigra már rég elvette a kedvem a történet csapnivalósága és az már nem is érdekelt.   Arra vártam hogy a kép és a zene előcsalja azt a pezsgést, bizsergést amit az ilyen filmek,jelenetek szoktak. Ehelyett semmi. Egyszer "Pezsegtem", a főcímzenénél.

Nem akarok jeleneteket leírni. mindenki nézze meg és döntsön maga. De szomorú hogy abban a két jelenetben amit én a legnagyobbnak tartok, egyikben sem volt benne a Superman. És mégegyszer mondom nem a Főhőst alakító szinész a hunyó. Hanem a történetírók.

Legszivesebben ezeket a sorokat kicsit feltupírozva káronkodásokkal a Whaddafak topicba írtam volna.

ja a végére szokás értékelést írni... 10/3

kaine:

--- Idézet ---Bár jövőhéten állatkertbe m1ünk (arról nem lesz élmény beszámóló mer a topicnévben nincs benne az /Állatkert   ), de már tervbe van véve annak a horrornak a 3. része. TIni horror nem jut eszmebe címe.
Vmi Végső nemtommi.
Végső állomás asszem.
A hullámvasúthorror
--- Idézet vége ---
Végső Állomás. Hol akarod megnézni? Mert moziban még nyoma sincs.

--- Idézet ---szerintertek megállta a helyét Keanu Reeves ,John Constantine-ként??
--- Idézet vége ---
Én is moziban láttam először a karaktert és mivel felkeltette az érdeklődésem a képregény iránt, azt kell mondanom, hogy igen, jó volt hozzá. Azóta csípjük a képregényt is.    Ja, én értettem a filmből mindent.

--- Idézet ----100 %-ról indul a film mert ugyanúgy kiszedik a nevelőapját mint 78-ban.
--- Idézet vége ---
Ez a film folytatás, nem szükséges mindent visszaidézni benne.  

--- Idézet ---Legjobb jelenet viszont már megvan:
--- Idézet vége ---
Nem az a legjobb.  

----------------------

Láttam a Poseidont. Bár hallottam, hogy nem jobb egy szombat esti tévés katasztrófa filmnél, de azért kíváncsi voltam rá és tényleg nem volt jobb.  
Hát ez van.
60%

Galen:
Rájöttem nagy eszemmel mi a tökömért választották ezt soványt Supermannek...Kicsit hasonlít Cristopher Reeve-re...Hétvégén Huszadjára is megnéztem az előzetest...Lehet jó lesz ez a gyerek (bár akkor is sovány)...Látványügyileg biztos jó lesz...A zene biztos jó lesz...
De:
-100 %-ról indul a film mert ugyanúgy kiszedik a nevelőapját mint 78-ban. Nem igazán értették meg Superman lényegét,se akkor se most. Superman-nek nem kellett törés az életében hogy hőssé váljon, Épp ellenkezőleg ő a szüleire (nevelőszüleire) támaszkodott, miattuk vált azzá ami.

-Nekem defektes az ok is amiért ideküldte Jor-el...Hogy fényt mutasson az embereknek...ja...szerintem meg csak simán biztonságban akarta tudni...Jobb volt a 78-as "nem avatkozhatsz bele az emberek történelmébe"...bár a mai erkölcsi normákhoz meg már fényt kell mutatni...

-Perry White-ot játszó figurát utálom, nem jó erre a szerepre. Kemény merev arca van.  Hasolít Christopher Lee-re...vámpírnak, gonosznak jó lenne...Meglátjuk mit tud( reméljük nem a fapofájához alakítják Perry Szerepét).

-Clark Kent ruházata egyszerű, minden mai sallangot nélkülöző hagyományos szerelés. Miért is lenne más, ehhez szokott hozzá egy kisvárosban, Ilyen a személyisége stb. Erre a Superman cucc "mai modern" csípőgatyesz...nevetséges. Ja és úgy látszik a Marvel a Pókember szerkójánál túl sok "Halpikkelyes" szövetet vett és most felajánlotta a DC-nek. Miért nem sima szövet ? Modern ? Jól néz ki ? Pfff. Meglátjuk hogy mi az alapkoncepció a ruha eredetét illetően. 78-ban a srác Clark felsétált a sarkra, felépült a Magány erődje és onnan már Superman gúnyában repült ki jó néhány évvel később. ez azt sugalja hogy Kriptoni eredetű volt a ruha és nem anya-apa varrta. Ide tartozik még az is hogy reklám szerint Superman amikor belép a légkörbe a súrlódástól fölizzik...ja...de akkor miért nem ég le a köppenye ?...baromság...de látványos...Biztos valami szuperszövettel magyarázzák majd...

-Superman haja lobog amikor repül...baromság...de látványos....
-Lois mellett ki az a kölyök ? Remélem nem a fia.
-Luthorék már anno is bejutottak a Magány erődjébe, úgy látom most is sikerülni fog.
-Legjobb jelenet viszont már megvan:
Lois: Milliók fognak meghalni.
Luthor (vigyorral): Nem. Billiók.

Majd ha még eszembe jut valami akkor írok. Ma megnézzük a moziba.

Micho:

--- Idézet ---Hát hiába szóltam előre   (alig pár hozzászólással ezelőtt)
--- Idézet vége ---
ájjjm sorry, én sajnálom a legjobban, elkerülte a figyelmem... vadkeleten lehettem akkor, és nem minden topikot olvastam  

egy szinkronos Superman 1 torrent linkkel meg tudna dobni valaki? még az esti 2. rész előtt megnéznénk... mert a Returns előtt fel kell frissíteni az emlékeket. köszi előre is  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése