HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1972/2259) > >>

talgaby:
Jé, tényleg benne van! Én mindig csak addig olvastam, hogy mozi/tv...

A Liberty City Tales elég régi, egy PSP-exkluzív dolog, ha jól emlékszem, tavaly jött ki. Sajnos ezen kívül sokat nem tudok róla, nem néztem utána, mivel PC-re sose fogják kiadni. Egyébként van Liberty City Stories is (vagy csak lesz, nem tudom, megjelent-e), úgyhogy még egy sorozatot beraknak.
Ó, és sok sikert a VC 100%-hoz. Piszokul meg kell szenvedni érte, és csak egy nyamvadt pólót kapsz...

regnar:
Akkor lehet, hogy én vagyok lemaradva egy lépéssel, majd utána kukkantok az eladási statisztikáknak    amúgy nem off a pc game hiszen a topic címében is szerepel  
VAn már Liberty City Tales?    kissé el vagyok maradva... Mondjuk úgysem futna el a gépemen, már a San andreas is beinteget néha. Igaz azt csak kiprószálni tettem fel, öcsém vette meg, csak lízingeltem tőle   , én Vice City játékos vagyok az első mentésem 2004 júliusi és ha van szabad pár percem akkor még mindig betöltöm, mert hidden package-eket még keresgélni kell, nem beszélve az egyéb felfedezhető dolgokról a 100% felé.

Persze, hogy szubjektív mindig az értékelés, ezért is csempészem mondjuk én mindig a végére, hogy szerintem    De ez a jó, hogy mindenkinek máshogy jön be és utána meg lehet róla "ütköztetni" a véleményt.

talgaby:
OFF:

Nem akarok kötözködni, de a SA sokkal jobban fogyott az általáam látott eladási statisztikákon, mint a VC. A Tales egy sorozat része, ahogy kiadták a Liberty City Talest, most a VC jön, aztán gondolom 2-3 év múlva a SA Tales.

ON.

Micho: hogy kinek mi hogy jön be, az szerintem teljesen szubjektív. Nekem pl. egyáltalán nem volt rossz a Doom-film, pedig nem sok köze volt a játékhoz történetileg (a Marson voltak, és annyi...), de ennek ellenére bejött. Pedig szinte mindenki lehúzza. Simán lehet ez a Miami Vice-al is...

regnar:
Lebeszélni semmiképpen sem akarok senkit, én mindig csak a saját (megbomlott agyú) véleményemet írom le  
Mint írtam épkézléb akció/dráma/thriller egyszer mindenképpen nézhető.

--- Idézet ---nemrég valami előtt láttam az előzetesét, és az nagyon rendben volt, az éjszakai város, az autókázás, a hangulat.. ebben nagyon profi Mann
--- Idézet vége ---

ezek tényleg jól megcsináltak, és az egész film fényképezésével, és vágásával sincs semmi gond, van feszültség is, lendület, minden ami kell, csak ez nem az a Miami Vice.
Én azért is húztam le ennyire, mert nagy Miami Vice rajongó vagyok és hiányzott valami a filmből...

Micho:
elhatároztuk egy haverommal, hogy a Miami Vice-t együtt nézzük meg moziban, mert nagy Michael Mann fanok vagyunk  (pl. Szemtől Szemben)
nemrég valami előtt láttam az előzetesét, és az nagyon rendben volt, az éjszakai város, az autókázás, a hangulat.. ebben nagyon profi Mann  ...és regnar is mondta, hogy a zenés képek jók.
remélem, nekem jobban bejön majd, mint regnarnak, de ha egyszernézős fílinges lesz a dolog, hát az se baj    (arra már rákészültem, hogy nem a klasszikus szereplők figuráit kapom vissza a vásznon, ez sajnos elkerülhetetlen... de azért bízok az új párosban is)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése