HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1970/2259) > >>

talgaby:
Pár dologban vitatkoznék, vagy hozzátennék:

MK: Az Annihillation-ben azért ölték meg az elején Cage-et, mert a Trilogy-t dolgozták fel, ahol Johnny bizony eredetileg igen alaposan meg volt halva. A mostani egyébként csak az eddigi információk alapján is jobb lesz, talán még az elsőt is megközelítim, a szereplőgárda nagyon ígéretes.

AVP: Az Alienek nem tetszenek (igen, ilyen ember is létezik), de a Predator-filmekből kiindulva nekem jelentős visszaesés volt, olyan tipikus popcornmozi (értsd: szép, mozgalmas trailerekkel csaljuk be a népet, aztán ha már kifizették a jegyet, kit érdekel?). Talán a 2. jobb lesz, soken nagy reményt fűznek hozzá. De én mozijegyet nem fizetek érte, az szinte biztos.

F4: Elvileg az Utazó ellenfél lesz, bevezeti a nagy vödörfejűt. De lehet, hogy csak bunyóznak, nagy ölelgetések, és aztán Földmegmentés.

HP: Nem rajongok érte, de az utolsó film annyira sötét hangulatú lett, hogy tetszik. Tartsa meg a rendező ezt a jó szokását.

Joan of Arc: Egyetértek, az nem lett jó. Bár tényleg hallott hangokat, és egy picit talán őrült is volt (annak kelett lennie, ha egy vesztes háborút akart megfordítani), de elégé eltúlozták ezt a dolgot, ráadásul túlságosan is ez kapta a hangsúlyt. Kicsit reálisabb feldolgozás kellene már.

Julius Ceasar: Ha szereted a történelmi filmeket, ez hogyhogy nem csigáz fel?

Magneto: Igen, az X-Menes. Az életútját csinálják elvileg meg (korai évek, találkozás Xavierrel, majd a viszony megromlása). És nyugi, lesz Wolverine-film is. Elvileg a kettő egész közel lesz egymáshoz.

Max Payne: A játékban egyedül a történet ér valamit, azért szerintem próbáld ki, anélkül egy kb. 4 órás valami az egész, de a sztori az mindent ver. Csak vissza is kell tudni adni.

Rambo 4: pedig új tudom, hogy Sly lesz benne. A CG csodákra képes.

Spider-Man 3: Venom csak felvezetés, elvileg a negyedik részben lesz ellenség. Szerintem meg még ott is túl korai.

Taxi 4: Pont ezért csodálkozom, hogy lesz negyedik rész. Egyáltalán Luc Besson benne van ebben most?

Tekken: Sokat nem tudok mondani, megveszekedett Mortalos vagyok.

Cold Fear: Ha a játékot nem tudod, akkor egy tipikus "beszarokagatyámba" játék, kőkemény horror. A hangulata remek. A gépigénye még remekebb, ezért sokat nem tudok róla mondani, de amit eddig láttam belőle, az remek filmes alap.

Conan: Én várom. Húúúú, de várom. És remélem, hogy sikeres lesz, és ránt magával egy Red Sonja feldolgozást is...

Hannibal: ua., mint a Julius Caesar. Elvileg várnod kellene, ha szereted a tört. filmeket.

Halo: Az egészet lehetetlen feldolgozni, én a zuhanásra, a kapitány megmentésére, a Flood elszabadulására (hogy dögöljön meg, aki megkoreografálta a játékban, mindig rámjön a szívbaj...), esetleg a könyvtáros és persze a nagy bumm lehet benne. De tudtommal még nincs forgatókönyv, úgyhogy csak találgatok.

Szellemirtók: Ha ugyanúgy vígjáték lesz, akkor jöhet. Ha bepaliznák az eredeti stábot, akkor meg pláne.

Jurassic Park: Szerintem meg a hramdik katasztrófa lett, látszott, hogy rendezőt váltottak. Remélem a negyedik lesz olyan jó, mint az első (bár a könyvhöz képest az is pocsék volt).

Knight Rider: Gondolom úgy, mint a videojáték. AKi játszott vele, az talán már kijött azóta a pszichiátriáról.

Terminator: AZ első szerintem a legjobb. A második sem rossz, de furcsa volt jófiúnka látni a Terminátort benne. Egyébként az a pocsolya egy nanobotokból összeállított gépezet volt, az egyes databok tudtak önállóan cselekedni limitált kapacitással. Ezért volt visszalépés a Terminatrix a 3.-ban, ami egyébként az első kettőhöz képest nagyon rossz lett. A négy viszont már a háborúról szól majd, aha hinni lehet Vajnának, így abban van potenciál rendesen.

Indy 4: Nagyon várom én is. Kíváncsi vagyok, hogy végül is valamelyik játékot dolgozzák fel (eredetileg a negyedik játékot, az ősi Atlantisz-valamit akarták filmen, de aztán leállt a dolog), vagy új lesz a történet.

Simson:
Nekem mindkettő megteszi, de ez az utóbbi... kicsit néztem...
Amúgy ezeket a dátumokat egy netes oldalról szedtem, tehát lehet fele pletyka. Ha nem bánjátok én is írok egy picit:
AVP2:Az első rohadtul tetszett csak az a baj, hogy a jelenben játszódott. Nekem a játékhoz fűződő idősik tetszene. De az sem tetszett benne, hogy egy Alien két Predatorral végez, aztán a harmadik meg a csaaj az összes többit kinyírja (bár lehet a harmadik azért volt erősebb mert benne volt a kicsibaba, Ripley is erősebb volt az Alien 4 ben amikor alien vér került bele)
Dirty Sanchez: No comment
Dukes of Hazzard: No comment
Fantastic Four and the Silver Surfer: Még nem láttam az elsőt  de meg lesz DVD-én szóval kíváncsian várom, bár mint hallottam a "kavicsembert" nem tudták jól megcsinálni. Silver Surfer az ezüst utazó? Egy oldalon álnak a filmben?
Ghost Rider: Talán 16+ os lesz, de én kíváncsi vagyok rá. Az emberke fejét jól megcsinálták, láttam egy netes plakáton. Király.
Halloween: No comment
Harry Potter and the Order of the Phoenix: Mivel a tűz serlege nézhetetlen minőségben van meg még azt sem tudtam értelmesen végig nézni. De ezeket is majd megszerzem ha megakarom,,,
Hellboy(VG): Úgy hallottam hogy az egyik rajzfilm lesz, nem?
Hellboy 2: The Golden Army: -II-
Hellboy: Sword of Storms -II-
Hostel: Part II: No comment
Joan of Arc: The Virgin Warrior : Hát eléggé várom, mert a réginek én is láttam a végét, de nagyon tré volt, az idióta purnácok nem tudták jól megcsinálni. Szeretem a történelmi filmeket. De azért nem mindegy a minőség.
Julius Caesar : -II-
Magneto: Ez az x-menes? Hogy tudnak erről egy külön filmet csinálni, nem olyan nagy ember, miért nem Rozsiról csinálnak? Ő jobban tetszene, de azért ezt is várom
Max Payne: Nem játszottam a játékkal
Mortal Kombat: Devastation : Hát én rohadtul szeretnék egy mortal filmet, mert amit legutoljáraláttam az ratyi volt. Egyszerűen a karakterek nekem kicsit erőltetettnek bizonyultak. Bár az első részt nem láttam, de az béna, hogy Cage már az elején "kitöri a nyakát".
Ong bak 2 : Ezt rohadtul várom, mert az első rész az kemény volt, ahogy a csávók nyomták... ezt kicsit rossz lenne átélni.
Pac Man :  
Pumpkinhead IV: Love Hurts : ez mi?
Rambo IV : Hát ezt nem hiszem hogy stallone játszaná, kicsit öreg már a szerephez, de én nem láttam az első hármat, mert nem érdekelt  
Sin City 2 : Az egy az lehetett volna jobb is, de azért tetszett. A karaktereknek meg  egy kicsit hosszab történetet is kidolgozhattak volna, mert az, hogy 40 perc alatt megmutatják az ratyi. Az egyiket kétszer sütik meg, a másik öngyilkos lesz... Még jó hogy a harmadik túlélte (bár alehet az itt patkol el)
Spider-Man 3 : Azért bánt, hogy Venomot csak a harmadikban vetik fel. Én mnár őt tettem volna az elsőbe. Bár amit láttam képet, ott jól megcsinálták a fekete trutyit.
Taxi 4 Hát a harmadik nem volt nagy durranás
Teenage Mutant Ninja Turtles : Ezt végül is várom
Tekken : A kedvenc játékomból csinálnak filmet. Na végre. Remélem Bryan Furyt valaki jó játsza. A googléban George Clooneyval vetették össze.
Chronicles of Narnia: Prince Caspian, The : Az első rész (ami könyvben második) jobb volt könyvben. Bár a csatát jobban visszaadták, de a könyvek (az eddigi öt ami megvan) nekem jobban tetszenek.
Cold Fear : No comment
Conan the Barbarian : No comment
Einstein's Children : Most nem tudom eldönteni vígjáték lesz vagy valami krimi
Far Cry : no comment
Ghostbusters in Hell : A pokolban... cöh...
Halo : A másodi kedvenc játékom, nagyon jó filmet lehetne belőle csinálni, főleg ha különböző küldetésekről készítik.
Hannibal : No comment
Harry Potter and the Half-Blood Prince : No comment
Incredible Hulk, The : Hát remélem jobb lesz az elsőnél mert annak nem nagyon volt köze a képregényhez. Nekem valami olyan kéne ami  60%-ban abból áll hogy "HULK SMASH"   !!!! De azért egy jó kis story is lehetne
Indiana Jones 4 : Az eslő háom nekem nagyon bejön. Nem tudom hogy ezekben az időkben mit fognak belőle kihozni, de biztos megszerzem.
Iron Man : Hát... hát...
Jurassic Park IV : A harmadik és a második rész nagyon tetszett. Remélem már kcsit több dinosaurust nyomnak bele, és élethűen ábrázolják őket, mert az hogy a spinosaurus agyobb egy t-rexnél... Én Tarbosaurust akarok, ő a kedvencem.
Knight Rider : Ez kell még ide, hogy a homlokunkkal szétverjük a billentyűzetet. Hoyg fog ez kinézni 2008-as designban?
Largo Winch : Hát hogy a sorozat béna az tuti, de ez lehet még bénább lez.
Madagascar 2 : Az elsőnél csak jobb lehet
Rainbow Six : No Comment
Scary Movie 5 : No comment
Sin City 3 : Lásd Sin City 2
Terminator 4 : Végre, ezt nagyon vártam. A Termiantor egyet nem láttam de nem is érdekel. A három volt eddig a legjobb. A kettőben nem értettem, hogy egy fémtócsát hogy tudnak beprogramozni. Itt remélem már háborúznak.
Toy Story 3 : Nem jött be, de végül is elnézem ha nagyon unatkzom

No comment = Vagy nem tudom mi az vagy nem érdekel!

talgaby:
Párról nem hallottam. De egy-kettőnek a dátuma szerintem picinykét nem stimmel. Az avatarom filmjének részleteivel inkább nem boldogítom  ezt a fórumot (ara ott az YBK), de csak annyit, hogy a Mortal Kombat: Devastation jelenleg négy szerződött színészt tud csak felmutatni, még a forgatókönyv sncs kész. Az Ironman egy nagyon előzetes dolog,  nem garantált az évszám. A Szent Johannában nagyon bízom, az előzőnek a forgatókönyvét nagyon elszúrták, és a rendezéssel se vagyok megelégedve, de  aszínészi játék még úgy-ahogy elment. A második HP-film (mármint a listán) kis eséllyel jelenik meg 2008-ban, szerintem csak utána, semmi érdemleges nyilatkozatot nem láttam arról (bár nagyon a Főnix-rendről se, csak pletykákat...). A Rambo 4-et már várom, akárcsak a Taxi 4-et is, bár abból azt hittem, hogy a 3. rész kissé langyosabb fogadtatása és a szuperrossz Amerikai Taxi után Besson nem fog többet csinálni. A ZTini Nindzsa Teknőcökről tudtam, hogy lesz, csak most azt nem, hogy a mostani animéből készítik, vagy még a régiből. A Tekken-filmről úgy tudtam, hogy az 2008. Elkezdték volna forgatni? A játékfeldolgozások (Clancy's Rainbow Six, Cold Fear, Far Cry - abból hogy a fenébe lehet egy filmet összehozni? 25 percben elmesélhető a sztori - és a Halo) tudtommal még csak előkészületek, a stábot vadásszák, de talán kijönek 2008-ban, bár kétlem, hogy egy rakáson jelennének meg. Egyébként abból a kupacból a Halo a leginkább vászonra alkalmas, a Cold Fear-t félek, hogy leegyszerűsítik, mint a Doomot, ami nem volt ugyan rossz (különösen a vége, azért már megérte), de rengeteg élményt kiszedtek a játékból így is. Az Indy 4-ről tudok, Harrison Ford ultimátomut adott Spielbergnek (vagy Lucasnak?), hogy 2007-8 környékéig vagy elkészül, vagy találjanak mást a szerepre, ezért az szinte biztosan kijön addigra, a Madagaszkár 2-t tudtomal pedig már elkezdték. A Terminátor 4-et örülök, hogy Vajna csak megcsinálja, csak kíváncsi vagyok, hogy a kormányzó benne lesz-e. A Conan film tudtommal csak szóbeszéd, de a jelek szerint akor összejött a szerződés, ennek örülök, csak maradjanak hűek Howardhoz, akkor rendben leszünk. A harmadik Hellyboy filmről én nem tudtam, kettőről igen, csak azt hittem, hogy egy év csúszással jelennek meg. A Julius Caesar, a Magneto és a Max Payne az én ismereteim szerint már sínen van, azok jó eséllyel meg is jelennek addigra, az első ígéretesnek tűnik, a másodikat majd meglátjuk (kicsit sokat akarnak felölelni időben), a harmadik pedig csak akkor ér valamit, ha megmarad az a tipikus sötét, noir-os hangulata a játéknak.
A többiről vagy nem hallottam, vagy nem igazán esik az érdeklődési körömbe.

Ööö...ilyen kommentre gondoltál, vagy olyanra, mint az legelső? Ja, és bocs a félregépelésekért, de mindezt már nem volt erőm visszaolvasni...

Ryder:
Fu!Még a megnemjelent folytatások folytatását is tervezik!

Ki melyiket várja a legjobban??

Jómagam:
SinCity --2005 év filmje volt nálam!!!Persze csak SW III után, d ehát azt már nem lehet egyetlen filmmel egynapon sem említeni  

Fantastic Four and the Silver Surfer-- épp tegnapelőtt láttam az első részt, hát kívülről nézve kicsit gagyi, de képregényszemmel nézve érdekes!Az isteni Jessica Alba   feszes kék ruhában még tovább növelte a tetszésemet!Ja és ő is Játszott a SinCityben!Nyamm!!!Úgyhogy azt is várom!

Na ittvan még Vasember film,meg Inc.Hulk.Ezeket is kiváncsi vagyok!

Rambo 4--jajistenem!Az első három nem volt még elég?!

AVP2:Reménykedek, hogy jobb lesz mint az első!

Tekken:Mi a sz**t akarnak már abból kihozni?

Kb. ennyi!

d-mon:
ne aggódj szerintem más se tudott róla.páron nagyon néztem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése